South Beach-o dieta interesanta (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

ROSII LA GRATAR

2 rosii mari,bine coapte,taiate in doua pe orizontala
1 vf de cutit sare(optional)
1 vf cutit piper negru proapat macinat(optional)

Asezati rosiile pe gratar,cu partea taiata in sus.Presarati-le cu sare si piper,daca doriti.Coaceti-le timp de 7-10 min,pana cand sunt rumenite bine

(reteta este din carte,am sa va mai scriu)

Mergi la inceput

ROSII LA GRATAR CU SOS PESTO

3 ROSII PROASPETE
2 catei de usturoi
1 cana frunze de busuioc proaspat maruntit
2 linguri ulei extravargin
1/4cana parmezan ras
2 linguri seminte pin(pot fi inlocuite cu nuci sau alune)

Taiati rosiile in doua.Amestecati cu mixerul usturoiul,uleiul,busuiocul,parmezanul si semintele de pin,pana obtineti o pasta uniforma .
repartizati pasta pe jumatatile de rosii .Puneti rosiile pe gratar si coceti-le la o distanta de 7 cm fata de sursa de caldura,pana se rumenesc,cca 3-5 min

reteta este pt 6 portii si contine 90 calorii

prima reteta scrisa cea cu rosii la gratar este pt 2 portii si contine 38calorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Salutare fetelor,

nu vreti sa incercam sa postam un fel de meniu zilnic ca sa e mai inspiram una de la alta. Mi se pare foarte buna dieta South Beach dar de multe ori poate deveni monotona (mai ales daca nu esti o bucatareasa foarte buna).

Eu astazi am mincat omleta dintr-un ou - dimineata, la prinz salata cu pui rece (fara dressing)iar seara probabil ca o sa incerc reteta cu rosii de mai sus.

Cum am mai zis mi se pare foarte buna dieta dar imi e foarte greu fara fructe. Mai maninc din cind in cind cite o felie de pepene. Mai am ede dat jos vreo 4 kilograme (daca se fac 6 nu ma supar :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Eu am terminat ouale cu atatea omlete...pina miercuri cind mergem la cumparaturi habar n-am ce o sa maninc dimineata.

Mi-am facut ardei umpluti cu carne de pui fara orez, au iesit surprinzatori de buni, dar am pus multe rosii, ceapa si morcov, deliciosi

Am mai mincat peste si brinza la greu.

Mai spuneti si voi din meniul vostru.

Noapte buna si miine spor la slabit, ceva miscare musai.

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

eu astazi voi manca dim oua -ochiuri in apa peste care am pus jumatate de lingura maioneza light la 10h o jum de cana branza dietetica,la 13h ciuperci cu jum de lingura maioneza si la 17 h vesnicul gratar piept de pui cu salata de varza si muuuulta apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Eu am mancat azi supa si o gogoasa si o sa imi fac acum omleta cu spanac. Spor la slabit, mersi pt retete, o zi buna!

Eliza & Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei vechi"proaspete"

Mergi la inceput

PIURE SURPRIZA SOUTH BEACH

4 CANI BUCHETELE DE CONOPIDA
60 G MARGARINA
1 VF CUTIT SARE
1 VF CUTIT PIPER NEGRU PROASPAT MACINAT

Fierbeti conopida la abur pana se inmoaie.Faceti-o piure si adaugati marga.Folositi sare si piper dupa gust.
reteta este pt 4 portii si contine 81 calorii.

eu am facut-o cu brocolli si a fost buna.

Mergi la inceput

SOTE DE ROSII SI CEAPA

1/2 CANA ARDEI GRAS VERDE TOCAT
1/4 cana telina taiata felii subtiri
1 ceapa mica tocata
1 catel usturoi
3 cani rosii curatate de coaja taiate marunt
1 lingura otet de vin rosu
1/8 lingurita piper negru

puneti pe foc potrivit o cratita mare,unsa cu putin ulei.cand s-a incins uleiul,adaugati telina,ardeii,ceapa si usturoiul.caliti-le timp de 5 min sau pana se fragezesc.adaugati rosiile ,otetul si piperul.aduceti la fierbere.acoperiti,micsorati flacara si lasati sa fiarba 15 min,amestecand din cand in cand

6 portii-29 cALORII

Mergi la inceput

astazi am inlocuit bicicleta cu aproape 2 ore de plimbare.o fi destul?
oare de ce nu mai slabesc ?stagnez de ceva zile la 70kg si nu calc stramb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

sa fiti iubite!

http://felicitari.rol.ro/felicitari/815.htm

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput