South Beach-o dieta interesanta (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

nu mai spune nimeni nimic?????de ce?
eu am ramas tot la 70kg dar mi-am luat normaponderol care ajuta la reglarea tranzitului intestinal dar si la slabit.
meniul meu de azi:
dim 8h -nuga cu indulcitoru(nu mai puteam de pofta si nu am rezistat pana la gustarea de la 10h)
ora 10-2 oua fierte potrivit cu 3 buc de peste marinat
la 13h- pire de conopida
16h -2 linguri branza degresata
18 h -rosie la gratar

va astept cu noutati.bafta la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

eu in continuare cu dieta, nu m-am cintarit dar deja ma simt mai usoara.
Acum sunt la cafea si inca nu stiu ce voi minca de dimineata.
Pentru prinz o sa-mi fac fasole scazute ca ne e pofta si mie si sotului.

spor la slabit si o zi buna!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

cum faci fasolea scazuta?as face si eu

Mergi la inceput

Loredana, fierbi fasolea.Separat calesc ceala, pun rosii in bulion dupa care fasolea, sare, piper si la sfirsit o frunza de dafin.O poti face sa fie mai dietetica daca vrei fara sa calesti ceapa, pui apa si ulei si numai fierbi putin ceapa plus rosii in bulion si restul.Iese tare buna.
Spor la gatit!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Buna fetelor,

sunt la mic dejun:2 oua fierte, 2 crenwusti, 2 triunghiuri de brinza topita si o lingura de spanac.
Prinzul cred ca va fi mai tirziu si cam atit pe ziua de azi.La prinz voi minca brinza cu ceapasau fasole

mi-a scazut burtica si chiar am taliuta, kg sunt aceleasi dar nu ma las...voi cum sunteti??Loredana?new? si celelalte fete??

spor la slabit!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

ok.am terminat cele doua saptamani.am ramas cu 69 kg cu toate ca sparam la mai mult dar asta e.cum zice si emilly mi-a scazut burtica si chiar am taliuta.nu am facut nici ieri gimnastica sau bicicleta dar promit ca sapt asta fac zilnic.aaa,voi marti si miercuri mancati mucenici?eu daaaaaa.nu pot sa ma abtin mai ales ca anul asta am promis ca fac eu.
astazi am mancat si eu in sfarsit o cana de lapte acru cu o felie de paine prajita din cea intaliana si a fost tare bun.
off ce rau imi pare ca s-au pierdut ultimele meseje pt ca ieri am scris alimentele pe care le putem introduce dupa 2 sapt.

Mergi la inceput

Loredana felicitari!eu zic ca ai dat bine jos in prima saptamina, oare nu se pot prelungi cele 2 saptamini??
Cind ai timp poate ne mai scrii odata ce e voie in a doua saptamina.

in continuare spor la slabit!
ps.ma bucur ca ti-a iesit fasolea buna

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

meniul de azi:MUCENICI MOLDOVENESTI
de joi ma apuc iar serios de cura cred ca repet faza intai ca a mers bine.
fetelor maine va scriu ce alimente puteti introduce acum trebuie sa termini mucenicii si apoi plec la serviciu.

LA MULTI ANI,DOAMNELOR!!!SA FITI IUBITE!!!

Mergi la inceput

Buna fetelor,

eu am dat-o in bara rau cu dieta...
va scriu si in acelasi timp maninc smochine date prin ciocolata...ce sa fac mi-e asa de pofta...si am zis ca macar azi sa ma simt bine ca si asa ma deprima faptul ca fac 31 de ani azi so, to me!!!

]LA MULTI ANI FETELOR!! sa fiti iubite si fericite si nu in ultimul rind sa aveti parte de multa sanatate voi si familiile voastre.

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Emilly, La Multi Ani!! Sa fii sanatoasa, voioasa si lasa ca dieta o poti amana o zi!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput