South Beach-o dieta interesanta (2)
Raspunsuri - Pagina 9
loredanap spune:
EMILLY LA MULTI ANI!!!FERICIRE ,SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI!!

ce cura de ziua ta?bine ca ai facut pauza sa te destinzi putin
.si eu ieri am mancat mucenici iar seara am fost in vizita la socrela si am stat la masa.de maine revin la normal cu slabitul si reiaU faza 1.
Emilly spune:
Buna fetelor,
Multumesc de urari
, sunteti niste dragute.
De azi intru si eu in forta iar cu dieta cu toate ca m-am cam saturat de atatea cura dar ce sa facem?....mergem inainte.
Si eu tot cu faza 1 merg ca nu am dat kg jos se vede insa la burtica si solduri, chiar am fost admirata de ziua mea ca ce bine am dat jos.Nu e chiar asa dar m-am simtit bine.
Azi o sa-mi fac snitele din piept de pui, pentru mine date doar prin ou si cu telina cu maioneza.V-am tot auzit dar nu stiu cum sa o fac exact.M-am gindit eu ca dau telina prin razatoare si o amestec cu maioneza, mai trebuie pus si altceva?
pupicei si o zi frumoasa!
ps.ce ati primit cadou de ziua voastra, dragi mamici si nemamici?
Emilly cu gaza ei
new spune:
incerca sa pui pe langa telina si ridichii rase; iti recomand sa storci de zeama si telina si ridichiile inainte de a pune maioneza.
In alta ordine de idei... sunt coplesita de vina de a fi mancat o groaza de dulciuri... si iata ca am stricat tot regimul si de maine ma apuc din nou de cele 2 saptamani...

Voi ce mai mancati?
eli spune:
Buna fetelor!
Emily, la multi ani! La multi ani, cu inatarziere, de ziua femeii!!!
new, si eu reiau de azi etapa 1 a regimului. Sper sa resusesc sa il duc la capat. Ieri am mancat somon cu zeama de lamaie la gratar, dupa aia niste orez cu kurry (deci am dat-o in bara.
Meniul de azi:
mic dejun - ou fiert cu sunca si salata
pranz - piept de pui la gratar cu salata
cina - salata de ton cu legume
intre mese, ca gustare, poate branzica, la desert nu stiu, poate niste iaurt.
Voi ce mancati la desert?
Succes si spor la slabit!
PS Am pus listuta cu greutate actuala, cea la care vrem sa ajungem, inaltime... pe prima pagina. Daca am gresit sau aveti completari, spuneti-mi.
Emilly spune:
Eli faina listuta, in felul asta poate ma ambitionez si mai tare ca sa pun si eu kg mai putine in listuta...
Eu sunt la cafea si inca nu stiu ce voi minca pe ziua de azi
mai am de ieri ceva salata de telina cu snitel de pui si mai vedem.
Eli eu nu maninc desert.
o zi buna!
Emilly cu gaza ei
loredanap spune:
astazi am reinceput faza 1.sper sa mearga la fel de bine ca si data trecuta.
meniul de astazi:
dim:iaurt degresat(este interzis in faza 1 dar...)
pranz :o conserva mica de ton si 2 linguri urda
seara nimic pt ca am lucrat si am ajuns prea tarziu acasa iar eu dupa ora 18 nu mai mananc.
eli spune:
Buna dimineata!
Ieri dupa ce am rezistat eroic si am mancat ca la carte, seara i-am pregatit sotului de mancare si mi s-a facut o foame de ma durea stomacul asa ca am mancat si eu o supa (dar din pacate avea si paste fainoase.
Azi, mic dejun nu am mancat ca pana am terminat cu bebe s-a facut pranzul.
PRanz: - o salata cu carne de pui si legume
CIna- cred ca tot salata de ton
INtre mese, fructe (ca tin faza 1 dar cu frcute sau faza 2 dar mais tricta
) sau salata de morcov crud cu zeama de lamaie. EU nu pot sa nu mananc iaurt, imi place tare mult.
Fetele, spor la slabit si felicitari pt ca ati rezistat pana acum. Succes!
ramonav23 spune:
Buna ziua tuturor fetelor. Va stiu pe toate, am citit arhiva incepand cu Dieta Interesanta 1. Celor care au slabit, felicitari, celor care au de gand sa slabeasca, multa vointa si multe kg date jos.
Eu, pentru ca m-am documentat o gramada, si am tinut pana in ziua de azi, o gramada de cure de slabire, inutile dealtfel, m-am hotarat sa ma alut de luni voua, si sa tin south beach. Am vauzt ca se slabeste. Eu cu paine nu am probleme, si nici cu fructele, in schimb cu dulciurile........dificil de tot.
Oricum, pentru ca va am pe voi, am sa rezist oricarei tentatii.
Deci, spor la slabit si....ne auzim.
loredanap spune:
buna fetelor.eu merg inainte cu regimul dar nu prea se mai duc kilogramele
.ce-i drept ca mai trag chiulul la sport
.
meniul de astazi:dim 2 felii de proshuto(scuze dar nu stiu cum se scrie in italiana),la pranz am facut o salata de telina cu maioneza in care am adaugat o rosie ,2 oua fierte si o lingura de parmezan(a iesit buna),seara cred ca imi voi face un gratar din piept de pui.
eli spune:
Buna! Am ajuns la 56,9 kg. Azi am mancat o gogoasa ca mi-a adus tati cadou si nu m-am repezoit sa le manac pe toate intro zi , am zis sa le fac jumi-juma cu el si sa mananc doa una pe zi. O sa imi fac o salata de morcov si mai tarziu pui la gratar. Pe seara, nu stiu, o sa ma uit la meniu pt o idee.
Voi ce mai ziceti?
ramonav23, bine ai venit. Daca vrei sa dai detalii ca sa te trecem pe listuta: greutate, inaltime, la cate kg vrei sa ajungi. Succes!
Spor la slabit tuturor si o sapt minunata incununata numai de succese!