South Beach-o dieta interesanta (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Emilly spune:
In final cum e cu rosiile??eu folosesc rosii in bulion la cutie la greu...sunt legume, de ce sa nu fie voie??
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
eli spune:
Buna! Am slabit 1,9 kg sapt asta.
new, mersi pt lista cu alimente. astea sunt doar pt primele 2 sapt sau pt toata perioada de scadere in greutate?
eli-1,58 m : 59,5 kg - 57,6 kg
Spor la slabit!
Eliza & Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei vechi"proaspete"
bubulina gospodina spune:
new, mie mi-a fost recomantat contra poftei de dulce cromul, pe care cica il cumperi de la farmaciile naturiste. De altfel, exista si varianta "fara zahar". Eu cand mor de pofta de dulce imi cumpar un desert de la "Exquisa"(Fruit Amore parca se cheama) care nu are zahar si si e un fel de crema cu fructe. Exista destule produse similare, cand nu mai poti si pace, incearca asa ceva, ca sa nu capeti frustrari alintare si sa lasi balta dieta.
Sper ca ti-am fost de folos, desi nu m-ai intrebat pe mine(sorry ca m-am bagat in seama, dar am si eu problema asta).
Numai bine,
Oana
loredanap spune:
fetelor multumesc mult.sincer nu i-au nimic ca sa imi piara pofta de dulce,ma abtin(ma mir si eu ca pot),dar chiar ma bate gandul sa-mi cumpar normoponderol sau fitosiluet tablete sa mai ajut un pic organismul pt ca de cand am inceput cura sunt constipata,voua vi s-a intamplat?
branza am mancat doar telemea altfel nu am gasit pe langa magazinele de langa mine ,iar rosii nu am mancat deloc.in carte la retetele date de ei se pun cate 2-3 rosii cred ca nu avem voie mai mult de o rosie cruda.
eu am stagnat la 70 kg(am papat o parjoluta aseara).
aaa,eu i-au vitamine in locul fructelor(multicentrum)
loredanap spune:
am uitat sa iti spun new mananc cam 2linguri de telemea.
fetelor eu cam sar peste micul dejun ma trezesc pe la 9 si pana ii pregatesc lui sebi papitza,pana ii dau sa ppe trece timpul asa ca mananc pe la 12 si apoi la 15h si o gustare la 18h,dupa care pana la cand ma culc nu mai mananc nimic, beau apa
Emilly spune:
Buna fetelor,
ce credeti ca am facut acum citeva minute...????am sarit coarda
...a fost ca pe vremuri numai ca asa am aobosit de tare dupa vreo 50 de sarituri..., mai s-a dus de tot conditia mea fizica trebuie sa fac ceva in sensul asta.Mi-am propus sa fac miscare in fiecare zi cit de putina o fi ea ca nu se mai poate.
VOi cele fara biciclete cum va descurcati la capitolul miscare??ce lucrati?
Dimineata am mincat o omleta cu ciuperci
la prinz am peste de ieri facut la cuptor cu legume
deseara ceva brinzica si apa multa cit cuprinde.
Pe mine cind ma apuca pofta de dulce beau o cafea fara cofeina cu indulcitor si-mi trece, deocamdata a functionat.
pupciei dolofani!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
new spune:
Merci pt pontul cu desertul de la exquisa. Daca nu are glocide multe am sa-l incerc si eu. Si draga loredana... de asta ai avut success: nu ai mancat multa branza si nu ai mancat rosii. Bravo tie. Asta te-a ajutat f mult. Din pacate eu in fiecare zi mananc branza si rosii si nu chiar putine... Am sa incerc sa mai reduc si asta va recomand si voua.
Spor la regim si bafta multa.
loredanap spune:
astazi mi-am gasit branza si iaurt dietetic si maine voi manca putin.
am gasit si ciocolata cu indulcitori de care avem voie sa papam cate putin
eu cand nu am chef sa fac bicicleta dau drumul la muzica tare si ma zbantui pana curg apele de pe mine.
loredanap spune:
am uitat sa va spun zice cartea ca de cat sa papati ciocolata mai bine mancati o inghetata are mai putine calorii
Emilly spune:
Loredana, pai tre'sa dansezi ceva pina sa curga apele pe tine
Mie nu mi-e pofta de ciocolata deocamdata nu imi trebuie nimic dulce dar sambata si duminica va fi jale...petrecem doua zile ziua mea si sa vezi atunci mincaruri...si tortul...ce sa faccc???
Deci fetele sa inteleg ca rosiile nu sunt prea recomandate???de ce, ce explicatie se da in carte, sau nu zic nimic in plus??
Emilly cu gaza ei