South Beach-o dieta interesanta (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Emilly spune:
pai fasolea are proteine, asa-i?eu nu stiam sa ingrase
Azi am fost ok, nu am avut abateri, uraaa!!!miine in schimb mergem la o aniversare...nu o sa maninc cartofi sau paste dar tortul nu-l iert ca nu pot
Noapte buna si o zi buna miine!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
new spune:
O cafea cu cofeina avem voie, se zice ca stimuleaza senzatia de foame. Deci nu exagerati. In prima faza nu mancati pulpe de pui, doar piept fara piele si peste. In carte pulpele de pui se recomanda la faza de mentinere. Mie imi e greu sa fac manacre de legume pentru ca n pot adaubga rosii. Voi cum va descurcati?
Emilly spune:
new pai nu sunt voie rosii in mincare...???nebunie, eu am pus la greu cite o conserva de rosii in bulion, pai altfel cummmm????
Deci pot bea o cafea dimineata sa ma trezesc, super, mercic mult!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
loredanap spune:
in carte zice ca avem voie sa mancam toate tipurile de peste dar oare cel marinat din comert o fi bun?
eli spune:
Buna fetelor! Loredana, felicitari, uau ce mult ai slabit! Succes in continuare!
Succes si celorlate fete, sa slabit cat mai mult.
SI eu pun ulei la omleta si am mancat si rosii 2-3 pe zi. Multumesc si eu pt ponturile de la fetele care au cartea. Daca aveti timp, mai scrieti-ne.
Eu am inceput sa fac abdomene si stepper.
Weekend placut si va astept luni cu rezultate satisfacatoare!
Eliza & Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei vechi"proaspete"
loredanap spune:
sincer nu ma asteptam sa slabesc atat de mult acum am 70 kg.
am gasit raspunsul la intrebarea mea cu pestele marinat din comert contine zahar si nu cred ca-l putem manca.in carte zice ca nu avem voie deloc zahar in prima faza.
eli am sa scriu cand voi avea timp lista cu alimente permise si nepermise.cred ca maine
pupici si spor la slabit
loredanap spune:
eu am ramas la 70 kg dar mi se pare mai mult decat suficient pt saptamana aceasta(daca as slabi si sapt viitoare macar 5)
astazi am fost in vizita la finutul meu si mi-au pus mai putin de un sfert de pahar de bere.mooor de ciuda atunci cand refuz categoric si omul tot insista.asta e sper sa nu fie grav tare.
loredanap spune:
LISTA ALIMENTELOR PERMISE
carne de vaca-muschi,file
carne de pasare-sunca de curcan(maxim 2 felii pe zi)
-piept de pui si de curcan
peste ,fructe de mare-toate tipurile
carne de porc-sunca fiarta
-costita cu putina grasime,muschi,carne din conserva fara grasime
vitel-cotlet ,muschi
branza (dietetica,cu contunut redus de grasime)-br.slaba de vaci,telemea degresata,mozzarella,parmezan,urda dulce,branza cedar,branza feta
nuci-unt arahide(max 1 lingurita pe zi),arahide max 20 buc,nuci de pecan max 15 jumatati pe zi,fistic max 30 buc
oua -fara restrictii
tofu-alegeti varietati moi,cu continut redus de grasime
legume si verdeturi-anghinare,sparanghel,fasole boabe(alba,rosie,pestrita,naut,linte,soia),fasole verde,mazare,broccoli,varza,conopida,telina,castreaveti,vinete,salata verde(toate tiputile),ciuperci,fasole chinezeasca,spanac,napi,castane comestibile,dovlecei
grasimi-ulei de masline si de canola
condim si sosuri-orice tip dar fara zahar
dulciuri-(max 75 calorii pe zi)-bomboane cu inlocuitori de zahar,ciocolata fara zahar,cacao pudra pt prajituri,gelatina fara zahar,guma de mestecat fara zahar,inlocuitori de zahar
new spune:
Draga Loredana, felicitari pt reusita din prima saptamana. Spune-mi, te rog, ce fel (si cata) branza ai mancat? Ai mancat rosii? Cum ai rezistat la pofta de dulce?
Sper ca si pana acum sa-ti mearga la fel de bine si astept cu interes raspunsurile si evolutia ta.
Emilly spune:
Da...si eu.Loredana esti super tare!bravo tie!
Eu mi-am cumparat coarda si pina reusesc sa-mi cumpar bicicleta o sa incep sa sar coarda, cica ajuta.
In rest cu dieta sunt ok, zic eu.Am citit ca avem voie maioneza light, voi folositi??eu mai folosesc din cind in cind.
Azi am papat la prinz peste la cuptor cu rosii si ardei gras, a fost delicios.
Eu m-am convins ca daca nu faci miscare nu prea se cunoaste, la mine asa e.
pupiciei dolofani!!
Emilly cu gaza ei