cred ca l-a muscat ceva....
![](images/user_woman.png)
fetelor,eu am mai postat aici in urma cu ceva timp...
am avut probleme cu el,cu iubitul meu sot,credeam ca le-am rezolvat,intrasem pe un fagas normal,mi-am spus"gata!a trecut"...
acum mi-a bubuit iar in fata,m-a sunat seara"vezi ca mai intarzii un pic,o discutie cu niste clienti",n-a venit decat dimineata,iar cand l-am intrebat ce s-a intamplat,m-a anuntat ca vrea sa ne despartim...
orice discutie pare zadarnica,sustine ca nu are pe altcineva,ci ca nu ma mai iubeste...ce daca avem 2 copii superbi,ce daca avem 10 ani de viata conjugala frumosi...vrei sa incep sa caut un tata pentru ei,l-am intrebat?treaba ta,a fost raspunsul
duminica,dupa inca o incercare de a discuta cu el,incercare total esuata(fetelor,ziceti ca efectiv l-a muscat ceva si nu mai judeca rational!!), m-am urcat in masina si dusa am fost la socri.le-am povestit ce traiesc cu el de aproape 2 ani...ei cunosteau partial situatia,cam din septembrie...atunci iar am avut o sincopa...
am insistat sa le povestesc,pentru ca ei sa nu aiba senzatia ca am innebunit eu.maica-sa a pus mana pe telefon,l-a chemat sa vina acolo,iar reactia lui a fost una total neasteptata,a urlat in telefon ca nu-i intereseaza pe ei ,ca e viata lui,ca el vine dar discuta cu ei despre orice altceva dar nu despre asta...soacra mea a ramas muta...niciodata nu-i vorbise in halul asta...
m-a sfatuit sa incerc sa nu-mi pierd mintile,sa am rabdare(inca o data...)
eu nu stiu incotro s-o mai apuc,cum sa ma port cu el?
acasa tace malc,indiferent ce-i spun de bine sau de rau,indiferent in ce incerc sa-l implic(si ma refer aici la copii,in special)
fetelor,sfaturile voastre mi-au ajutat atunci,macar ca a stat cineva si a citit ce am scris eu atunci si tot a fost o mangaiere...
stiu ca nu am dat multe amanunte,dar astept intrebarile voastre si sfaturi,eventual...
Raspunsuri
aissa spune:
As vrea sa te pot ajuta, nu stiu insa ce pot face eu, cand nici tu nu stii ce are...
Motivul trebuie aflat, ceva "l-a muscat" asa cum zici tu, trebuie sa afli ce ca sa sti ce "vaccin" iti trebuie.
Poate are ceva probleme la munca sau in afacere cum e cazul, poate are vreo boala sau se simte rau si barbatii cum sunt mai tematori tine in el si reactioneaza asa. Poate e gelos? Sau, poate, desi nu recunoaste, are totusi pe cineva si o fi presat din cealalta parte sa se desparta de tine.
Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004)
![](foto.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
IRENE11 spune:
nu e bolnav...
nu e gelos...
ceea ce ma uimeste este ca sexul a fost perfect pana in urma cu vreo 2 zile inaite de bomba asta..si felul in care ma urmareste cu privirea,il simt ca ma doreste...de ce-mi spune atunci ca nu ma iubeste?stiu ca nu e adevarat...
cred ca pur si simplu nu face fata responsabilitatilor,tot ce mi-a spus imi arata ca judeca exact ca un pusti de 17 ani,adica,vreau sa spun ca o rabufnire de genul asta arata o mare inacarcatura de stres...cred ca n-am incotro si trebuie sa astept...macar daca nu l-as iubi...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Draga de tine, stii ce se spune ca timpul le rezolva pe toate. Daca ai reusit sa ai rabdare atata timp...mai incearca, pentru copilasii tai si pentru tine (sa nu regreti dupa aceea ca nu ai mai incercat).
Nici nu vreau sa imi imaginez prin ce treci...dar, incearca sa iti inchizi sufletul, nu mai suferi si nu te mai gandi. Incearca sa il ignori pentru o perioada. Lasa-l sa se limpezeasca un pic la creieras, lasa-l sa "rumege" ce a spus, ce decizie a luat dar sa faci asta fara a-i reprosa nimic. Stiu ca e greu ce spun, poate parea imposibil dar poate va realiza ca este pe cale sa faca o mare greseala si poate isi va schimba parerea daca va vedea cat de mult il iubesti (atat de mult incat il poti lasa sa plece daca asta isi doreste).
Incearca sa nu mai cauti raspunsuri cu orice pret. Ele vor veni oricum, poate mai tarziu dar vor veni. Imi inchipui ca acum ai intrat intr-o stare de disperare (am trecut prin asta; poate nu exact aceiasi situatie dar oarecum similara). Depaseste momentul, treci mai departe si lasa timpul sa lucreze. Sunt convinsa ca daca vei vorbi cu sotul tau despre acest subiect, sa zicem peste doua saptamani, va fi mai deschis sa discute mult mai mult decat este acum.
Iti doresc liniste si sa se rezolve; sa dea Domnul sa nu fie ceva serios (poate este doar o toana de rasfat)
IRENE11 spune:
alina,iti multumesc pentru gandul bun,si daca spui ca ai trecut prin ceva de genul asta,inseamna ca stii ce vorbesti.imi e tare greu,pentru ca sunt o fire extrem de calina si de afectuoasa.
o sa incerc sa-l las in pace...dar daca situatia treneaza?de fapt,nu pot decat sa ma rog la bunul d-zeu sa-l lumineze la cap...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Daca situatie treneaza si tu simti ca nu mai poti suporta sau ca nu mai merita sa suporti cred ca va trebui sa iei decizia cea mai buna pentru fericirea ta si a copiilor tai. Vei sti cu siguranta ce e mai bine pentru tine; o viata nefericita cu el sau una linistita fara el??
Incearca sa te linistesti putin si nu mai anticipa. Va veni momentul in care vei decide tu si nu el (sunt convinsa de asta) si atunci vei fi impacata cu tine insati.
PS Dupa cum vezi nu fac altceva decat sa incerc sa te linistesc. In asemenea momente este foarte important sa nu lasi sentimentele sa iti intunece ratiunea. Sunt convinsa ca esti o femeie puternica si chiar daca nu ai fi trebuie sa devii una (pentru copii in primul rand).
Cred ca si rugaciunile sau mersul la o biserica te-ar ajuta mult pt linistea ta.
Te pup
alina_s spune:
Stiu ca s-ar putea sa supar pe multa lume, dar parerea mea e urmatoarea: nu exclude si posibilitatea ca el sa-ti spuna adevarul si chiar sa nu te mai iubeasca. Am trait si am simtit asta pe pielea mea si stiu cum e, stiu ce simti cind nu mai exista iubire si nu ai cu ce s-o inlocuiesti. E adevarat ca voi, avind copii, ar trebui sa se gindeasca si la aspectul asta, dar exista momente cind te intrebi "eu n-am parte de iubire in viata asta?" Nu-ti doresc sa fie asa, spun doar ca e o posibilitate ca el sa fi fost sincer cu tine. Si cind nu mai ai iubire iti pierzi directia si tot ce tinea o familie unita se destrama si nu mai are sens.
Iar faptul ca te doreste fizic nu e echivalent cu iubirea. Citi barbati nu fac dragoste cu femei pe care nu le iubesc ? Cite femei nu fac dragoste cu sotii lor chiar daca nu-i mai iubesc, ci doar din obisnuinta sau pentru ca asa e normal intr-o familie, fara sa mai existe dorinta ?
Nu vreau sa fiu cinica, dar cel mai bine ar fi sa incerci sa privesti adevarul in fata. Daca spui ca nu e la prima "criza" - poate ar trebui sa te intrebi daca perioada de "acalmie" nu a fost doar o incercare a lui de a repara ceva ce el simte ca s-a distrus. Iar faptul ca a intrat din nou in "criza" ti-ar putea arata ca a incercat cit a putut si nu merge.
Crede-ma ca din suflet iti doresc sa nu fie asa, dar ai doi copilasi si e important sa fii realista si sa te gindesti la ei, sa vezi ce poti face pentru ei. Lasa-l pe sotul tau sa se gindeasca o vreme si sa ia o decizie, dar incearca sa analizezi situatia la rece si sa vezi daca problemele ar putea fi rezolvate sau nu.
piticasigogosica spune:
Draga Irene
E tare dureros prin ce treci.Din pacte nu stiu povestea ta din trecut,daca vrei sa ne mai dai detalii?!
Dar ti-a spus asta pur si simplu sau v-ati certat inainte?
Tu acum nu poti decat sa astepti sa vezi daca e o criza de moment sau e cum a spus Alina.
Poate mai exista si "altcineva" si poate ai trece.
Si sotul meu mi-a spus cuvinte "grele" la nervi atunci cand ne certam(ca pot sa plec,ca nu ma mai iubeste)vorbe in care cu siguranta nu credea dar niciodata pe vreme buna .Pe urma se comporta ca si cum nu ar fi spus nimik,ceea ce nu e o scuza pentru el!
Important e sa gandesti pozitiv si daca ai putea nu te mai gandi la situatia ca si cum nu ti-ar fi spus nimik si poate vine si raspunsul...
Ai grija de voi
pitica
Laura T spune:
Parerea mea este ca are pe altcineva, chiar daca acum nu o recunoaste. Daca e asa, s-ar putea sa nu-si mai revina, din pacate. Sau, daca ai rabdare (desi mi se pare f. greu), s-ar putea sa-si revina, sa renunte la acea "ea" intr-un final, si sa se intoarca. Dar si in cazul acesta va fi greu sa treci peste...
Sau poate ma insel, poate trece doar printr-o criza cauzata de stress si de probleme la serviciu, in cazul acesta ignora-l o perioada si ii va trece atunci cand a realizat ca a gresit si ca totusi te vrea, te iubeste...
Eventual mai da-ne ceva detalii despre cum mai evolueaza lucrurile intre voi...Imi pare rau ca treci prin asa ceva, am mai auzit cazuri asemanatoare, unele s-au terminat bine, altele rau...
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 9 luni) si Ramona (2 ani si 8 luni)
poze_cu_fetele_mele
mamica dulce spune:
irene..multa putere iti doresc..fetele au spus deja toate vazriantele posibile ,ma gandesc..n.o fi vestita criza a varstei mijlocii??cu tot ce decurge din ea.
eu sper sa isi revina,sa-l mai poti tu primi inapoi(daca e adevarat ca are pe alta)
Daca esti credincioasa..mergi si te roaga ca macar Dumnezeu sa.i bage mintile in cap,daca tu si copii nu mai aveti cum.
Chiar,copii ce varste au?au simtit/stiu ceva?
si acum cum o duceti..el vrea divort dar stati inca in aceeasi casa si..nu abordati subiectul?Mai dormiti impreuna?
tine-ne la curent si sa auzim numai de bine!
Anca
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
val77 spune:
nu am cum sa te ajut pentru ca nu am fost in situatia ta, dar vreau sa sti ca sunt alaturi de tine
iti doresc multa putere si rabdare