Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Carina Flavia si Ilinca

Amos , Tiberiu si Raina

Sa ne traiasca copilasii, sa fie sanatosi, frumosi si fericiti pana la 120 de ani!

Eu sunt chiauna. Am avut o prietena in vizita, apoi am avut ceva treburi de rezolvat la un avocat si la un medic, am mancat numa` la 20 si acum am un somn de nu stiu ce e cu mine....si din pacate trebuie sa stau iara pana la 2, ca nu cred ca am sanse sa imi adoarme fecioru` mai devreme.
Ma pun sa citesc ce ati mai scris ca nu am vaut timp...si va multumim pentru urari si ca v-ati gandit la noi.

Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Babeee, sunt mortale pozele cu Bubu in zapada!! Si cum statea el cu celofanul pe el, parca era in costum de protectie antimicrobi!!
Pitica, bine ai venit!!!
Astazi am fost la Rachel, care deja a nascut un baietel de 3150 kg, scump foc. Mi-am adus aminte de Albert cand era asa mic, parca semana cu el.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Carina
Ilinca
Raina
Flavia
Amos
Tiberiu

Babee tare dragutel Bubu!!! Si ce misto ca la voi a nins, Rachella nu a apucat sa vada zapada,poate prin dec venim si noi in ro si atunci o sa vada din belsug
Chiar cum a reactionat cand a vazut zapada?????

Emily am vazut si eu pozele!!!Frumusica foc Ilinca, mama si ce de par a avut la nastere...Inca o data sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!!!!!!!!
Ptitcuto bine ai venit!!!!!!!!!

Monica refacere rapida Rachelei si sa-i traiasca baiatu!!!!!!!

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

La multi ani
Carina
Ilina
Amos
Tiberiu
Raina

Babee, iata cateva sugestii cum sa-I dai oul intreg lui Bubu: omleta cu branza nesarata si rosii, facuta in unt (Robert e innebunit dupa ea), oul fiert , dat prin razatoare intreg si amestecat cu spanac, mancare de dovlecei, piure de cartofi; oul fiert dat prin razatoare, amestecat cu branza (topita sau altfel) sau cu unt sau cu crema Mascarpone si uns pe paine (ii faci soldatei si poate fi micul dejun). La Robert am incercat toate aceste variante si ii plac.

Tatiana, multa sanatate Clarei. Si noi am avut o zi febra (39,2) dupa vaccinul de la un an dar a trecut cu Novocalmin si Paracetamol in fundulet.

De Revelion am facut si noi un tort super. Daca vreti sa-l incercati va dau reteta. E simpla si cred ca pot manca si BB-i. Se foloseste blat cumparat din comert (acela in cutie de plastic. Pt crema e nevoie de 1 budinca de vanilie, 0,25l lapte, zeama de la un compot de ananas (preferabil ananas taiat felii , nu cubulete), 4 galbenusuri, 6 lingurite zahar pudra, 1 plic de gelatina. Toate acestea se pun la fiert. Dupa ce se raceste se amesteca cu frisca batuta (o cutie de frisca cu un plic de intaritor, sau se poate cu frisca vegetala, e la fel de bun )Se adauga ananasul maruntit (se pastreaza cateva felii de ananas pt ornare. Intr-un vas de dimensiunea torului (se poate folosi cu success si cutia de plastic de la blat) se aseaza feliile de ananas pastrate, apoi crema, blat, crema, etc. Se da la rece 2 ore. Cand se scoate se rastoarna din vas astfel incat deasupra sa fie feliile de ananas. Se orneaza pe lateral cu frisca. Tortul se poate face si cu alte fructe , dupa imaginatie si preferinte. Este un deliciu. Daca vreti poze cu tortul spunet-mi si am sa pun.

Otilia si Robert (24.12.2003)

http://community.webshots.com/user/otilia164

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna seara mamicilor.
Nu stiu cate fete ma mai tin minte ca din pacate nu am avut acces la internet si nu am mai luat legatura cu voi de 1 an.Eu am mai povestit cu Tatiana despre voi.
Eu am un baietel Dragos (de la dragul mamii)si s-a nascut in 31 ianuarie 2004 (in aceeasi zi cu Clara fetita Tatianei).Este o dulceata de baiat si face multe ,multe prostioare. Cand o sa am timp o sa pun si niste poze cu el.
noapte buna !!

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ilinca si Carina Sa fiti santoase, iubite si norocoase!

Amos, Tiberiu si Raina

Vic, eu nu sunt mamicuta harnicuta. Sunt lenevioara. Program asa: trezit la 6.45, dat papa lui Alex, imbracat, venit bona si plecat serviciu. Serviciul dureaza in cel mai fericit caz pana la 18 si ajung acasa pe la 18.30 cel mai devreme. Se poate intampla sa ajung direct la baita. Ma joc cu Alex, tin calculatorul deschis, ii fac baie, papa si o pun la nani - ora 21. Atunci ma spal si ma schimb si eu, mananc in fuga pe tastatura, chatuiesc cu voi, vine sotul meu pe la 23 cel mai devreme, pun masa si strang masa, mai stam putin de vorba si la somn cu mine. Nici urma de harnicie!

Ah! Am semnat!

Andruska, Nivea Aqua e hidratanta. Insa depinde de tenul tau. Eu nu suport nimic uleios. Daca ai stii ce am patit...Uite acum vreo 3 ani am primit cadou niste creme minune Elizabeth Arden. O avere! Mi-au placut la nebunie. Anul asta am spart eu bani pe o creme din aceea, sau credeam eu ca e la fel. Si m-am ales cu alergie. Ieri zic macar sa o folosesc pe maini si da-i mancarimi si pe maini. Fiecare are reactii diferite. Dar la Nivea Aqua nu am avut probleme.

Bine ati venit Irina si Iris! Si bine ai revenit Cris!

Imelda, imi pare tare rau de Albastrel Frumusel. Sper sa nu aiba probleme! Rubeola e o boala usoara, oricum. Imi pare rau ca nu ne mai putem intalni in weekend. Dar...pana atunci de la distanta.

Babee, ce frumoase poze! Ce haios e Bubu!

V-am lasat ca ma chinui rau cu dial-up. Maine iar fac mare scandal la astia de la cablu. Ca asa fac mereu, cand mi-e lumea mai draga.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La Multi Ani Carina Flavia !
La Multi Ani Ilinca !

La multi ani ingerasilor – sa cresteti mari, frumoase si cuminti... iar astazi sa va distrati cat puteti – aveti voie si cu mobilul, si cu telecomanda, cu creta pe pereti si cu trasul pisicii de coada !

La Multi Ani Amos-Daniel !
La Multi Ani Tiberiu !
La Multi Ani Raina !

Iar voi 3 copii frumosi, aveti astazi dezlegare la o bere – doar o data in viata omu’ implineste 11 luni...

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Imelda, sanatate multa. Noi i-am facut la 1 an Laurei vaccin anti-rubella, pojar si oreion. Sper sa nu le mai faca. O sa-i facem si impotriva varsatului de vant!

Mav, nuci eu nu sunt harnica rau asa! Dimineata ma scol la 7, beau cafeaua si plec la munca.Sotul ramane sa astepte baby sitter-a Seara ajung in jur de 6 acasa, hranesc puiul, incropesc cate ceva de mancare, spal puiul, sotul o pune la culcare, ma mai uit la tv (nu mai am chef de calculator seara, ca toata ziua numai cu ochii in el sunt), dus si culcat, cam pe la 12 seara.
Curat --dam zilnic cu aspiratorul si stergem pe jos, cateodata mai face si bona. Restul in weekend.
Mancare--cand si ce avem chef.
O data pe saptamana, seara, mergem la cumparaturi de mancare.
Spalat--masina...doar cele mai pretentioase de mana.
Calcat: o data pe saptamana si doar cele necesare, nu mai calc de mult pijamale, ce purtam prin casa, etc.

Deci: intai incerc sa enjoy timpul liber si familia si daca mai am chef mai fac si altele. Cui nu-i place sa nu mai vina pe la noi (dar nu am avut problema asta:)
Norocul meu cel mare ca ma ajuta sotul la toate!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

quote:
Originally posted by buli

http://www.adykosu.home.ro/Idiots_of_The_Year/

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Putin spus idiotii anului

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

La multi ani Ilinca!
La multi ani Carina Flavia!
La multi ani Maysa Alexandra!
La multi ani Vivien Johanna!
La multi ani Mihai Alexandru!

Emilly, Fabi, Ramona, Narcisa, Andra28, sa va traiasca gizele multi ani si sa va aduca bucurii!

Amos Daniel
Tiberiu
Raina
Otilia

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput