Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Salutica si de la noi!
Ieri a luat si Erica primul contact cu zapada si iarna adevarata. Am lasat-o sa-si bage miinile prin ea. A inghetat destul de repede la minute, de-aia bucuria intilnirii cu zapada a fost scurta, ca am dus-o urgent in casa sa o incalzesc.
Am avut o noapte foarte agitata. O fi fost de la dinti? Nu stiu! A venit si soacra-mea ieri sa lucreze pe computer ceva si a dormit in camera la fetita (nu e prima data). Aceasata evident a observat si a facut un intreg circ. A trebuit sa ma duc de nustiuciteori s-o linistesc. Cit stateam acolo, se culca. Cum plecam, se ridica si vorbea, ridea, se-agita, plingea- circ, am mai spus-o.

Babee, l-am vazut pe Philip in zapada. Tare mi-e drag de el!

Multa sanatate puiutilor bolnavi!!!

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ramona, sa-ti traiasca printesa! La Multi Ani, Maysa Alexandra!

Andra28, La Multi Ani pentru Mihai Alexandru!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

1 ANISOR
Maysa!!!
Vivien!!!
Mihai Alexandru!!!

Dragalashilor, sa traiti si sa'nfloriti, sa cresteti mari si sanatosi, sa aduceti multa fericire in casa parintilor vostri.
Petrecere frumoasa si sa primiti cat mai multe cadouri!!!

Otilia!!!
11X

Babee, ce se zapada este la voi!!! Pozele cu Bubu sunt nemaipomenite!!!

Cris, bun revenit printre noi!!! Cum sa nu ne aducem aminte de tine si de Dragos. Asteptam pozici.

Darael, ce mesaje frumoase scrii tu. Mi-au placut tare mult urarile pentru sarbatoritii de azi . Abia astept ziua lui Rare.

Imelda, multa sanatate lui Andrei!

Otilia, am salvat reteta de tort. Iti scriu impresiile dupa ce-l fac.

Emilly, si eu am vazut pozele voastre. SUPER!!! Ilinca este o dulce, iar tu o mamica pe masura.

Pitica, bun venit in mijlocul nostru!!! Eu sunt responsabila cu listuta pt. 5 febr. O sa va adaug si pe voi.

Adina, chiar asa fara bani??? Pai cred ca e cam mare "cinstea" de la Moti.

Andra (ralualexandrei), azi esti mai bine??? Te putem ajuta cu ceva? Uite o , poate iti aduce o raza de soare in suflet. Daca vrei, .

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazi spune:

Neata mamici !

Aseara am aflat ca nasii nostri nu mai pot veni pe 5 februarie la mot, asa ca il vom taia pe 6 ! daca reusim sa mutam toti invitatii pe 6 am vrea tare mult sa venim la petrecere !

Adrite rog spune-ne si noua unde cand si ce trebuie sa mai aducem in afara de cadou ?

Abia astept sa ne cunoastem si as fi tare fericita daca am reusi chiar de ziua piticutilor
Gazi (Ioana) si Amalici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Maysa Alexandra

Vivien Johanna

Mihai Alexandru

sa cresteti mari, voiosi si sanatosi

Otilia

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Fetelor revin cu lista reactualizata pentru intalnirea din 5 febr., ora 18:

Layla
Diana_b
Lia70
anda141
Aramona
Andra28
Ioana77
Andruska
Roxana_G
ralualexandrei
ad_rasnov
Cristiana Negrila
Adlemi
anabordea
Adina Iulia
Soleil
Mickyyy
gazi
pitica

Cu rosu sunt mamicile care deja au spus ca vor veni. Daca am uitat pe cineva, va rog sa ma trageti de maneca.

Gazi va trebui sa aducem:
1. copilul
2. cadoul de 400.000 lei
3. niste banuti pentru ca sa impartim cheltuielile pentru prajituri, saraturi, sucuri... chestii d-astea. Cineva le va cumpara pe toate si o sa impartim banii. Initial venisem cu ideea ca fiecare sa aduca ceva, dar se strangeau prea multe platouri cu praji.

Daca exista si alta idee cu privire la "aprovizionare" va rugam sa v-o expuneti.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

dupa ce ziua de ieri a trecut fara evenimente neplacute ... asta noapte pe la 3 se trezeste Matei. se duce Ovi la el si vine inapoi: mamica, copilu arde. ma duc si eu, ardea, intr-adevar. pun termometrul: 39,3. o lingurita de panadol, sosete cu otet si hai la nani. ei bine, pina la 5 s-a foit si s-a framintat si s-a miriit. n-a putut sa doarma decit cu mine in pat, suspina mereu prin somn si il mingiiam si adormea la loc.
asa am hiriit-o pina pe la 8.30.
iar termometru, iar 39, iar paracetamol, de data asta supozitor.

uf, vaccinurile astea
poate scapam mai repede de reactiile astea urite.

la noi a nins la ca balamuc si planuisem o bulgareala toti trei pentru astazi, dar mai aminam sa se faca bine copilu.
el cu febra, dar tot cu chef de joaca, muta intr-una obiectele prin casa, e comic rau. molesit si ametit, dar misuna incolo si-ncoace fara oprire.
acu l-am pus la nani. poate cind s-o trezi va fi mai bine

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Adriana, am aranjat eu de fursecuri, cafea, ceai, soft drinks si apa minerala.
Si nu cred ca ne lasa sa venim cu platourile dupa noi. Poate doar cu eclerele tale :)))
Deci nu strangeti bani sau va organizati altfel, ca n-are sens.
Ma intereseaza asa: exact nr de persoane (va rog sa precizati 1 sau 2).
Saptamana viitoare am sa va dau detaliile exacte (ce sala, etc).

PS: Ora nu e cam inaintata? Ma gindisem initial sa facem de la 4 la 7, o putem muta de la 6 la 9, dar de la 7 zic eu ca e cam tarziu, o sa ne pice piticii de somn pe-acolo.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

La multi an sarbatorilor zilei - sa fiei iubite de Dumnezeu si de oameni !!!

Imi pare rau ca nu pot citi tot ce ati scris dar recuperez eu .

Adina
- noi vom fi 4: Daniel, Andrei (careia am sa ii iau un cadou si il scriem undeva intr-un colt sa i-l dam lui ), Matei si cu mine.

Cat despre ora eu sunt de acord cu intervalul 18.00-21.00.

Va pup am fugit la training,
Andra

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiachirila spune:

Maysa Alexandra

Vivien Johanna

Mihai Alexandru

Otilia

A reusit si Dragos s adoarma acum, ca nu a vrut deloc de dimineata. Dupa ce se trezeste vrem sa mergem afara, ca e zapada multa. Vad ca nu mai ninge asa tare, dar e super afara. Si ieri s-a bucurat foarte tare de zapada si de saniuta. Am facut si foto, poate reusim sa le punem mai tarziu. Se pare ca am reusit sa scapam fara reactii mari de la vaccin. Ieri dupa amiaza si aseara nu a mai facut febra.
Gabi, sunt superbe fotografiile lui Philip.

claudia si dragos

http://dragosclaudiu.idilis.ro

Mergi la inceput