Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor. Sa aveti parte numai de bucurii in viata!

Mandrele mele cresc pe zi ce trece. In fiecare zi avem parte de distractie, caci a inceput si Ioana sa priceapa cate ceva, sa stea in picioare, sa mearga tinuta. Mai nou ii spunem "gudurici" :) caci tare se mai alinta. Isi lipeste capsorul de noi si ne tine strans cu manutele. Ii place foarte mult muzica; imediat intoarce capul spre directia din care se aude muzica si da din fundulet! Maria o ia de mana si danseaza impreuna :).

Multi pupici bebelusilor!
Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

La multi ani,Carina,Ilinca,Amos,Tiberiu si Raina
Am avut o noapte cumplita.Andrei a dormit foarte prost si la 4 dimineata s-a trezit plangand.Cand il iau in brate din patut ma infior.Ardea ca focul.Ii iau temperatura 39.2.I-am pus un supozitor si sosete cu otet si mai spre dimineata a mai cedat febra.Am fost la dr:ori e racit ori are rubeola.Mai asteptam cateva zile sa vedem exact.
Dar a fost groaznic!Si asta-i doar inceputul bolilor copilariei...

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Piticasigogosica bine ati venit!!
Adlemi sanatate multa lui Andrei.Si asta nu e decat inceputul...de unde a putut sa ia???
Adriana nu am mai gasit tigrusor dar mai caut pana sambata!(te-am capiat azi)

Noi am fost afara, am rezolvat eu problemele, am mai cumparat papa si acasa.Peste jumatate de ora fug la munca...
Si sa nu uit.Am pus pozici CU ZAPADA

'Vorbim' mai tarziu:)

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Noi tocmai am venit de la kineto si sper ca Mati sa se culce ca stazi nu prea a dormit. Andrei este la ai mei si peste o ora vine tata sa il aduca.

Irina bine ati venit si cred ca nu este nici o problema sa veniti si voi la intalnire, care va avea loc la Hotel MARRIOTT (parca) la ora 18.00 in ziua de 5.02. Ideea este ca fiecare parinte cumpara un cadou in bugetul de 400.000 lei iar acolo facem tombola si fiecare primeste alt cadou - sau poate cadoul cumparat chiar de el . Eu abia astept sa ne vedem cu toatele si sa facem . Daca am omis ceva, imi cer scuze...completeaza fetele.

Adina si Gabi multumesc ptr raspuns. O sa vad ce incerc .

Imelda sanatate multa Albastrelului . De unde rubeola?

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Merci fetelor!
Andruska trece-ma si pe mine pe listuta ca vom veni dar si pe listuta de inceput!
Si ce mai costa acolo la Marriott?
Va pup
Irina si Iris

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

http://www.adykosu.home.ro/Idiots_of_The_Year/

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

mama Anca, chiar idiotii anului

multumim mult de urari.
Am primit multe telefoane de la cei dragi, ILinca a fost super alintata.Am facut un tiramisu bun si papa bun si o sa petrecem in familie urmind motul sa-l luam in 5 februarie.
De luni ma apuc de treaba pentru evenimentul din 5 feb.

Acum un an pe vremea asta eram in travaliu, un travaliu lung de 14 ore.Ultimile 2 ore au fost mai dificile...si o minune mica a aparut pe lume...
http://community.webshots.com/photo/249955438/250418777hvmtoq

o zi frumoasa in continuare!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

LA MULTI ANI TUTUROR:Carina,Ilinca,Raina,Tiberiu si Amos!Sa cresteti mari,sanatosi si frumosi si toate necazurile sa va ocoleasca pe voi si pe ai vostri!Astazi dragele mele am o zi tare urata si ma simt sleita sufleteste asa ca prefer sa va urez tot binele din lume ,pana cand voi fi in stare sa-mi revin.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

La multi ani!!!Carina,Ilinca,Amos,Tiberiu si Raina

Irina, bine ai venit!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Emilly, v-am vazut pozele. Ilinca e scumpa foc!

Irina, bine ati venit!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput