Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Carina Flavia

Ilinca

sa cresteti mari, sanatoase si frumoase

Raina

Amos Daniel

Tiberiu

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

la noi a nins asa frumos ...

insa nu cred ca vom avea voie sa iesim afara dupa vaccin, asa ca aminam bulgareala. asta e. sa scapam noi cu bine si ne scoatem pirleala miine

am semnat pentru parc

va dorim o zi minunata

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Babee, si Malina a avut o perioada in care ii lipsea tati...venea foarte tarziu acasa si o gasea gata adormita. Da' fata mea s-a prins ca tati nu lipseste de tot, ci doar ajunge foarte tarziu, asa ca dormea iepureste...cum il simtea ca vine-n dormitor la culcare, cum se trezea si da-i chiuliala si chef de joaca pe capul ei (asta se intampla de pe la 12-1 noaptea pna pe la 2-3 dimineata), eu eram rupta de somn iar ea avea o enrgie debordanta. Noroc ca n-a tinut-o decat o saptamana (de fapt atata a durat pana a revenit tati la program de lucru normal).
Legat de albusul de ou, eu ii dau moatei mele foarte des din ce gatim pentru noi (cu conditia sa nu fie condimentat sau sarat si fara prajeli, bineinteles), ieri de exemplu a mancat galuste de oameni mari (facute cu tot oul, nu doar cu galbenusul) si n-a avut pana acum nici o reactie adversa. Ce-i drept ii dau cate putin, si treptat, dar deja i-am introdus mult mai multe alimente decat scrie-n carte la un bebe de 10 luni.

Andruska, vrei fata? Hai ca am eu 2....ce zici?! Facem schimb sau ne-ncuscrim !

Cata, intr-o saptamana fata are timp sa se obisnuiasca cu bunicii, iar daca voi aveti incredere-n ei (ca mai sunt si bunici, gen mama mea cu care eu nu mi-as lasa fata nici impuscata de frica sa nu mi-o "strice", nu la propriu, desi e si genul care-i interzice aproape orice de teama sa nu strice ceva sau sa se loveasca fata, o infofoleste la greu, si tot asa) cred ca puteti pleca linistiti in vacanta. Deja Laura o sa fie maricica si poate reusiti sa-i si explicati de ce o sa stea fara voi, cu bunicii atata timp, sigur veti gasi ceva pe intelesul ei!

mav...programul meu zilnic...e ceva de genul....7.30 trezire...joaca cu galusca mica....putina ordine prin casa....plecat la serviciu pana pe la 17.30....intors acasa....dat drumu la bona....joaca cu fata pana pe la 8-9 cand apare tati, masa si baita de seara (atunci cand e cazul)....si somn de voie (cu treziri la 2-3 ore si eventual preparat biberoane, ca a mea galusca inca mai papa noaptea laptic). Mancarea se face in week-end...iar seara daca nu-i nimic gatit in frigider care sa poata fi usor incalzit se tranteste ceva pe gratar cu o garnitura usoara, sau se fac niste paste, sau orice alte mancaruri al caror timp de preparare sa nu ia mai mult de 10-15 minute . Cumparaturile de asemenea, in week-end pentru toata saptamana, iar curatenia mai nou am o doamna care vine tot o data pe saptamna si face curat (ca eu deja nu mai fac fata), tot ce mai ramane e intretinutul. De spalat...spala masina...de calcat...din pacate de cele mai multe ori "pe moment", seara sau dimineata functie de ce avem chef sa imbracam bag fierul in priza si in 10 minute rezolv problema. Si cam asta ar fi in mare.

Si nu in ultimul rand, La multi ani Ilinca si Carina Flavianapentru primul vostru anisor!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La Multi Ani Ilinca, Carina Flavia, Raina, Amos si Tiberiu!!

Eu sunt dupa plan..cu toate ca s-a trezit copilul(si noi) la 8.Calcat, dat cu aspiratorul, sters praful, facut unghiile, copilul nani si eu putin cu mama pe messenger.
Afara ninge atat de frumos...sper ca peste 2 ore sa mai fie asa frumos.Vom iesi afara si sper ca astazi sa pot face poze.
Va pupam...fug ca ma bazaie mama

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Mickyy mai degraba ne incuscrim ca eu nu mai vreau inca o cezariana .

Succes la serviciu si ai grija de tine si de Maya .

Adina daca rezervi o sala la Marriott nu ne costa nimic?

Matei dupa toata joaca a papat ceva (cu greu si cu multe jucarii ), l-am schimbat si l-am lasat in patutul lui cu ursuletul de care nu se mai desparte cand doarme. Cand m-am intors, el dormea deja (i-am facut o ) pe ursulet si cu suzi in guritza...era sa de scump .

Pupici

PS Nu ma ajuta nimeni cu o sugestie de crema ptr ten uscat?

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!

Carina Flavia!!!
Ilinca!!!
Dragalashelor scumpe, sa aveti parte de o viata minunata, plina de zambet si bucurie, de frumos si armonie.
Fabi si Bianca, sa va traisca frumusetile!!!

Amos Daniel!!!
Tiberiu!!!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Scurt inainte de a pleca.
Andra eu folosesc de zi Oil of Olaz complete(una de zi, una de noapte) si imi merge bine.Mai mult de atat nu stiu ce sa-ti spun, depidne foarte mult de tenul tau.
Va pup pleccccc la zapadaaaaaaaaa si sa rezolv problemele

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

La Multi Ani, Ilinca!
La Multi Ani, Carina Flavia!

Emily si Fabi, sa va traiasca printesele! La taiatul motului cu ele, hai!

Andruska, nu va costa nimic, face cinste Moti.

Mie cel mai mult mi-a placut crema Galenic (ophycee sau cum s-o scrie). Eu tot ten uscat rau am, ma strange fata ca un ciorap. Acum am una Lancome dar ma enerveaza ce grasa e. Si cam le-am incercat si pe celelalte ce le mai gasesti prin aeroport, dar sufletul tot la Galenic mi-a ramas. M-am hotarat sa nu mai testez toate prostiile asa ca dupa ce o termin pe asta revin la marea iubire.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazi spune:

La multi pentru voinicute si voinici !

Stiu ca am mai scris mesajul acesta odata (ieri) dar nu a aparut...noi nu vom putea veni la marea petrecere pentru ca pe 5 februarie este chiar ziua Amaliei dar am vrea mult sa cumparam un cadou . Lucreaza cineva care va merge la petrecere prin zona Piata Romana ? eu m-as putea intalni in jurul pauzei de masa sau pe la 5-6 seara cand mai ma eliberez nitel.
Multumim mult si sa stiti ca azi o sa-i fac si eu Amaliei supa cu galusti (mersi de idee Mickyyy)

Pupici de gazute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Fetelor

Ne primiti si pe noi in club...cam tarziu dar mai bine acum decat deloc
Am si eu o papusa care pe 29 ianuarie face un an!!!!
IRIS -ELENA si suntem tareeeee mandrii de ea.

Vream si noi la intalnirea pe care o puneti la cale,ce trebuie sa facem?S-a hotarat data si locul?
Va pupam
Irina si Iris

pitica

Mergi la inceput