Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (60)
Raspunsuri - Pagina 6
mav spune:
Fetelor, va rog din suflet, semnati si voi aici:http://www.cier.ro/constantaverde/index.php?cId=8
si spuneti la cat mai multa lume despre asta, ca avem mare nevoie de ajutor! Gasiti amanunte la :
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41088
MULTUMIM FRUMOS!!!!!!
mav
Babee spune:
Se putea sa nu mai intru inante de a merge la nani???nuuuuuu
Mav hai sa te linistesc si sa-ti spun programul meu de maine.
Ora 7 trezireaaaaaaaaaa ( ase citi c-asa vrea Phillip)
Papa el, noi la capucciono/cafea.Bun-la 8 maxim sar in rufele ce le am de calcat si sper ca la 10 sa-l pun pe Bubu la nani.Ora cat doarme Bubu trebuie sa-mi fac unghiile c-arata saracele ca la ...nu zic cine.Trezit copil, jucat, papat, la maxim 13 fugit afara .Plimbare cu program (de luat niste documente).Ne intoarcem acasa iarasi papa el(si poate apuc si eu ca la pranz de obciei n-apuc) si la 16:30 o tai pe usa ..ca muncesc.Prestez pana la 20:30(sau 22 maxim), venit acasa, eventual culcat copil(ca-l hraneste bona) si apoi stat nitel cu fetele de vorba, scris una alta si gataaaa.S-a terminat ziua.
Eu intotdeauna imi fac program pentru a doua zi.Recunosc ca stau cam prost cu calcatul, dar restul le fac cu placere .Tot eu mi le fac ca altcineva nu le face asa cum le fac eu.
Astazi am facut asa:dimineata tam tam, a plecat Vio..la 12 s-a trezit copilul, i-am dat sa manance, am pus sa fac supa.Intre timp el s-a jucat pe la picioarele mele, eu am inghitit 2 dumicati..I-am dat sa pape, la 14:30 nani o ora.Eu fuga sa mananc putina supa, continuat cu goblen, citit pe internet..M-am jucat cu copilul, i-am facut baie, l-am hranit..si apoi la conferinta cu fetele.Am mai cusut putin la goblen, iar cand am considerat ca nu mai vad am da o tura pe teava si apoi merg la nani.
Asa e bine????Fruntea sus ca nu se pot obtine toate intr-o zi.
P.s. si ce daca nu stau in C-ta, eu am militat pentru parcul ala
Noapte buna fetelor
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Andruska spune:
Mav si eu de obicei imi fac program ptr a doua zi, nu de alta dar sa stiu cum le oranduiesc de dimineata : la noi este cam asa: dimineata tragem de Andrei sa se trezeasca sa mearga la gradi, Matei pe langa noi, bea laptele si se joaca vreo 2 ore dupa care nani.Se trezeste papa si daca este frumos afara mergem la plimbare daca nu ne jucam in casa...sau mergem la kineto. Papa de pranz si dupa acea inca o tura de nani. Se trezeste, vine si Andrei de la gradi si incepe bucuria de a avea familie numeroasa, ca vine si tati . Da-le sa pape la toti dupa care Andrei mai sta pe la calculator, Matei se joaca cu ta'su care nu mai poatde bucurie cand rade si se tine dupa el prin casa , baitza (1 data la 2 zile) si nani din nou. Eu cu treaba, mai mult seara si cand doarme el, ca altfel trebuie sa stau cu ochii pe el ca pe butelie .
Ptr ca am mancare ptr maine, in seara asta am facut curat in camara si in bucatarie. Sunt tare fericita ca arata altfel si bine. Mai am putin si gata.
Succes si daca te putem ajuta cu ceva stii unde sa ne gasesti, da? .
Am votat adica semnat .
Adriana citesc tot cartea lui Madeleine ALBRIGHT - mai am ceva pana o termine, sper pana ma intorc la serviciu sa o gatez. Multumesc stii tu ptr ce .
Emilly o sa invete singurica sa se dea jos insa sa fi pregatita si ptr cateva cazaturi. Andrei se dadea jos de pe canapea cu capul inainte, era tare haios .
Catalina nu stiu ce sa iti spun de concediu. Eu cu Daniel nu am plecat niciodata fara copii in concediu si a fost mai greu intr-adevar dar am stiu ca sunt alaturi de mine. PLus de asta ma tot uit la toti strainii care merg cu copii dupa ei . Aici insa este vorba de altceva (avion, etc) asa ca nu stiu ce sa spun. Succes sa iei decizia cea mai buna atat ptr tine cat si ptr printesa.
Roxana te pup si servici usor .
Tatiana sanatate Clarei si sa treceti cu bine noaptea .
Am fugit si eu...mai citesc putin si la nani...nu stiu de ce insa nu imi este somn
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Andruska spune:
1 an Ilinca !!!
1 an Carina !!!
11 luni Amos !!!
11 luni Tiberiu !!!!
11 luni Raina !!!
Sa va dea Dumnezeu bucurii, fericire, sanatate,noroc si tot ce va doriti voi si parintii vostri !!!!
Petrecere frumoasa !!!
NIHIL SINE DEO !!!
Emilly spune:
La multi ani Amos, Tiberiu, Raina si Carina!sa cresteti mari voinici si sanatosi!pentru mamici.
La multi ani dragostea mamei, sa fii sanatoasa si sa-ti fie viata lina, plina de impliniri si bucurii alturi de familia ta!
va pupam fetele pe toate si va multumim ca ne-ati fost alaturi pe parcursul lunilor, va iubim si va invitam la o cupa cu sampanie si o felie de tort... chef mare!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
Andruska spune:
Emilly noi am ajuns primii la petrecere !!! Sa iti traiasca gaza, cum ii spui tu .
Eu dupa ce m-am culcat la ora 02,00 a inceput sa se foiasca puiul de numa-numa pana pe la 5.00 - i-am facut laptele s-a culcat pana la 6.30 cand era cacalit de l-am schimbat pana la piele, iarasi putin laptic si nani si acum iar eu m-am trezit chiauna sa il pregatesc pe Andri de gradinita.
Ce urata este vremea: nici iarna, nici nimic: vant, crengi inghetate si vijelie. Astazi este ultima zi/saptamana aceasta de kineto. Ma bucur ca nu prea vroiam sa il scot afara pe vremea asta . Sa speram ca nu se inrautateste- mai ales ca sambata vine dna Angela sa ne faca D3-ul.
Gabi - am uitat sa iti spun ieri: eu ii fac galustile lui Mati cu tot cu albus si nu a avut nimic. Asa i le-am facut de prima data. A mai plans Bubu dupa Vio?
Fetele o intrebare feminina: eu am tenul tare uscat si acum cu vremea asta se face si mai complicat. Stiti cumva o crema care sa hidrateze tenul foarte bine?
Multumim si va pupam pe toti/toate
NIHIL SINE DEO !!!
claudiachirila spune:
La multi ani Amos, Tiberiu, Raina si Carina!sa cresteti mari voinici si sanatosi! x 11 luni
1 an Ilinca !!!
1 an Carina !!!
Ce de-a sarbatoriti!!!! Chefuri mari astazi. Asteptam detalii.
Eu sunt cam necajita. Dragos face reactii la vaccin. Are febra, destul de mare. S-a trezit de la 6 plangand. Acum a adormit un pic, i-am dat medicamente si speram sa scapam repede de reactiile astea. La noi ninge si e super afara. Cred ca tot iesim un pic.
claudia si dragos
TatianaG spune:
ILINCA
CARINA FLAVIA
Sa fiti sanatoase, norocoase, frumoase si destepte! Emilly si Fabi, sa va traiasca Printesele!
AMOS-DANIEL TIBERIU RAINA
Mav, si eu patesc sa nu-mi ajunga ziua pentru ceea ce mi-am propus sa fac. In primul rand, ma ocup de Clara si facut mancare si pe urma fac celelalte treburi. Cam asa arata o zi la noi. Ora 7-8 trezirea, la 8 tati pleaca la servici, ramanem noi doua. Mancam, fac putina ordine prin casa (daca e nevoie), ne jucam, iar daca trebuie si ma lasa Clara, fac de mancare, daca nu pot, ramane pe dupa masa (cu Clara la picioarele mele). La 10-11 se culca Clara, doarme cam o ora, eu intru in viteza 5-6 sa fac cat mai multe pana se trezeste. Iesim la plimbare; la 14 e ora mesei, ii dau Clarei de mancare, eu mananc ce-mi lasa, iesim iar la plimbare sau ne jucam inauntru. La 16-17 se culca din nou pentru o ora, timp in care pun masa, mai citesc ceva sau ma dau pe net. Pe la 17, vine tati acasa, mancam toti trei, pe urma ii las sa se joace sau sa iasa la plimbare, iar eu imi vad de ale mele. La 19-19,30 incepe programul "de seara", papa Clara, baie (la doua zile) si la 20 biberonul cu lapte si cereale, pe care-l da tati si o punem la somn. Noi ne uitam la TV, ne dam pe net, mai ciugulim ceva si la culcare.
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
TatianaG spune:
Clara a dormit foarte bine azi noapte, s-a trezit la 5, a baut laptele si somn mai departe pana la 9. N-a dormit asa mult de multa vreme. Mai are febra, dar e bine dispusa si vioaie.
Claudia, pupici lui Dragos ! Sa speram ca-i va trece repede febra.
La noi a nins! E-asa de frumos afara! Totul alb! Sa vad cum va fi cu Clara si iesim la plimbare.
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
Andruska spune:
Matei mi-a gasit cartile de vizita si face "cunostinta" cu toata lumea . Acum vad ca este DJ...adica nu mai aud NIMIC.
Dragos sa te faci bine repede si sa o bucuri pe mami .
Clara felicitari pentru cumintenie.
Daca tot sunt in viteza pe aici din cand in cand mai intru si nu ma poti abtine sa nu postez.
Tatiana, Clara are program cam ca al lui Matei cu exceptia zilei de astazi cand s-a trezit la 9.30.
Am fugi ca a venit calculatoristul
NIHIL SINE DEO !!!