Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Roxana..sa-ti zic ca erau reduceri si de -70%???Dar ca sa te linistesc iti spun ca erau masuri pentru de-alea slabe si nu pentru pufoase ca noi.
Ntz..nu spargem bugetul..

Uite la noi cam asa e.Atatia bani-x- intra pe luna.Platim chirie, asigurari, alte facturi(1/3 din suma) apoi facem un tur la Metro si luam grosul si o parte se imparte(pe saptamana o suma) pentru diverse cheltuieli.Daca unul dintre noi are nevoie de ceva atunci punem la urgente .Asa..si mai ramane o suma pentru urgente sau pentru economii(ca nu trebuie sa cheltuim chiar toti banii).
Ca in cazul de fata, cand lucrez si eu, platesc bona si restul e treaba mea.Daca mai fac si ciubuc avantaj eu(cum a fost cazul de fata, ca am luat in 2 zile binisor si de-asta m-am destrabalat).Ce bine era cand lucram(inainte de a ramane insarcinata).Din salariul meu plateam chiria si asigurarile si alte facturi, pe-al lui Vio(ca era mai mare) il puneam de-o parte si traiam super bine din ciubucurile mele ...vremuri vremuri...papam amandoi la munca..trai neneaca!Lasa ca ma intorc eu si-i fac praf
Luna viitoare sunt niste cheltuieli in plus...si cam asa(sa ma vedeti cu grafic in Excel si calcule si tot..muriti de ras).Mi se cam trage de la mama, ca ea punea totul cap la coada .De asemenea, toate facturile se pastreaza!!La sfarsit de an fac inventarul ce am cumparat(sa va spun suma pe anul trecut????).
Asa..si cand venim in Ro..ei si acolo cu cap.Ca ne-am infige usor in una alta...si se duc banii vazand cu ochii.

Fugim la baita..va pupam si nani bun.

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Roxana multumesc pentru SPOR...chiar am sa stii , mai am de facut putin in camara si camera lui Andrei si gata . Astazi iarasi mergem la kineto asa ca nu stiu cand mai fac una alta, poate diseara cand vine tati. Spun asta ptr ca astazi este zi dedicata serviciului - lucru de acasa.
Ref la ce spunea Elena de Erica si Matei aduna toate firimiturile de peste tot - chiar si de pe jos...sunt f gustoase iar cereale de la Andrei papa singur...ii pun pe masuta lui si le iuguleste pana le haleste pe toate...bineinteles ca dam si pe jos, asta ca sa aiba mama ce aduna .
Pupici Alexandrei .

Gabi felicitari iepurasului si la mai multi fara dureri. Cat despre parfumuri, poate incerc si eu la primavara un BVLGARI si iti transmit impresii...parfumate . Tu care zici ca este cel mai fain?

Imi place cum faci cu bugetul...trebuie sa ma gandesc si eu la o modalitate de a "orandui" banii ca nu se mai poate .

Emilly la temperatura asta "dragutza" eu as sta numai in casa . Pupicei Ilincai . Dupa cum vedeti pup toate fetele, deh daca nu am si eu una ...Adina nu incepe iarasi ca nu mai vreau. Gata au fost sa fie 2 baieti, f bine Doamne ajuta sa fie santosi si norocosi.

Ramona pe unde esti? Parca spuneai ca ai net acasa? Ce face Maysa? Cand incepi serviciul?

Apropos de 5 - a facut cineva o lista cu cine vine?

Va pup, am fugit la motzoflender...care se agita la el in patutz

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!
Fetelor revin cu lista reactualizata pentru intalnirea din 5 febr., ora 18:

Layla
Diana_b
Lia70
anda141
Aramona
Andra28
Ioana77
Andruska
Roxana_G
ralualexandrei
ad_rasnov
Cristiana Negrila
Adlemi
anabordea
Adina Iulia
Soleil
Mickyyy

Cu rosu sunt mamicile care deja au spus ca vor veni. Daca am uitat pe cineva, trageti-ma de maneca!!!
Inca nu s-a stabilit o locatie!!!
Adina, Monica, Ioana, voi aveti vreo idee???

Ce frumos a nins azi-noapte!!! Dar acum deja peisajul este trist. O sa stam in casa, la caldurica.

Anca, felicitari pentru intarcat!!! De acum Matei este baiat mare, in toata puterea cuvantului. Bravo pentru Ovi! Asa sotior, DA!

Babee, l-am vazut pe Bubulinu in pozele cele noi. Este atat de scump! Super pozele cu tricoul vostru!!!
Si il strangea, domle.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Gabi m-am uitat si eu la pozele cu Philip - ce frumoasa este cea cu baietii tai cand dorm . Si Matei sta in genunchi asa ca Philip..asa mult imi place cand sta asa .

L-am alsat putin in camera lui Andrei - asta dupa ce mi-a devalizat bucataria , si cand a venit la mine era tot dat cu ...crema DOVE. Imi gasise cutia insa nu stiu cum a reusit sa o deschida .

L-am spalat, i-am mai dat putin laptic si nani . Sper ca pe la 11.30 sa se trezeasca sa mergem la kineto...nu am nici un chef sa ies din casa dar trebuie.

Ma duc sa mai citesc putin dupa care la treaba

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Fetelor, trebuie sa reusesc sa ajung si eu sa cumpar cadoul.. nu am reusit inca cu atatea pe cap si trebuie sa si ajunga la timp. Asa a ramas da? Ca trimitem si noi care nu suntem din Buc. pe adresa Ioanei!

Poate o sa credeti ca sunt batuta in cap dar mie imi e cam greu sa aleg si mai ales sa ma hotarasc a.i. sa fie ok... am intels de principiu, jucarii general valabile (si fetite si baieti) inclusiv maimutoi de plus, carti de colorat (vorba vine..din alea cartonate groase banuiesc...) si mai ce ar putea fi? Am citit ieri de masinuta... ar fi super simplu si sunt convisa ca le plac si fetitelor (am constat eu in mosd direct) dar totusi... haideti imi dati si mie o mana de ajutor, niste idei ca sunt in criza de timp ca sa nu mai zic de inspiratie !
Suma a ramas la fel da? 400.000 lei? Eu nu am apucat sa citesc un capitol in urma si nu stiu cand reusesc!

pls. niste raspunsuri...exemple de ce ati luat voi... stiu si eu!

Scuzati starea mea dar sper sa ma redresez... acum voi merge pana la serv. sa vad daca incep serviciul de la 1 febr si mai sunt nervoasa si din cauza asta ca va fi probabail pe gratis... e de kk sa locuiesti in tara asta si mai ales intr-un oras mic... oricum eu acasa nu mai rezist sa stau, trebuie sa iau repede o decizie!

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Andruska, pai de ce sa nu mai incep iar? Acuma e momentul! Andrei e mare, Matei la fel...se poate?!
Adriana, pai eu va mai astept putin sa va hotarati cu spatiul, si daca nu va vine nici o idee, am sa rezerv aici. Ca taare as fi vrut sa am o casa mare unde sa ne intalnim cu totii! Dar...asta e! Poate la anu'...ori la mine, ori la Roxana...ori tragem o fuga in Cipru, la Ane...
Deci: daca pana pe 01.02.2005 nu ati gasit spatiu am sa fac rezervare la Hotel Marriott. Clar?
Helen, da, suma a ramas 400.000.

Ieri i-am luat lui Moti un balansoar - vacuta. Nu vrea sa stea pe el (bineinteles, ce-mi inchipuiam eu?!!). Cred ca am sa ma consolez cu gandul ca cele mai frumoase jucarele pt ea sunt cani de tabla si linguri de metal sa bata in ele.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

va salutam
Astazi sunt trista rau..
Dimineata ma durea spatele ingrozitor si l-am rugat pe Vio sa stea dincolo cu copilul sa-mi plang de mila.Deh..si cu atatea kile ale copilului spatele meu cat sa reziste?La 8 juma Vio trebuia sa plece.Phillip atarnat de el.Ne pupam, copilul ochii mari ca de obicei ca nu care cumva sa-mi faca ceva Vio si da sa iasa pe usa.Bubu dupa el..a inceput sa planga, il tinea de mana, il tragea...Merge Vio cu el sa vada ce e, mergea aiurea prin casa-doar pentru ca vroia sa fie cu taticul lui.In sfarsit ii distrag atentia, Vio pleaca, noi ne jucam si la un moment dat dispare.Era la usa si batea in ea.Ma vede, spune mama si iarasi bate in usa.L-am luat iarasi ne-am jucat si la un moment dat vede papucii lui Vio.Ii ia si-i pune la ureche si spune :tata.Am plans fara sa vreau .Copilul simte ca taticul lui nu sta suficient de mult acasa si presupun ca ar vrea sa stea mai mult.Eu ce pot sa fac??
Cand are liber sta el cu copilul(de fapt nici nu ma bag intre ei, eu nu exist in momentele respective).Si totusi intre timp..cum sa fac??Ca de 1 saptamana il vede dimineata numai ca Vio e tot plecat iar seara/noaptea copilul doarme.
Bubu nani nani si eu voi merge pur si simplu sa stau intinsa ca ma omoara spatele asta

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Babee . Macar Bubu e fericit ca o are pe mami langa el.
Ca doar cineva trebuie sa si munceasca sa aiba Bubu ce sa pape, nu?

Bai, ce bine de animale ca nu le trimite nimeni la servici!Stau cu puii lor cat vor! Si nici nu dau bani pe haleala!Mai bine ne nasteam pisici!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

de bine ce l-am laudat ieri ... azi Matei s-a mofturit o gramada pina sa adoarma.
ma doare spatele de mor
da' tot mi-e drag de nu mai pot

asaaaa ... sa va mai zic din saptamina intarcatului
ca sa fie mai usor pt. toata lumea vineri am fost exilata de acasa si am primit comanda sa nu vin pina nu primesc telefon ca Matei s-a culcat pentru noapte.

asta la ora 12 ziua.
m-am dus la italienii mei pentru care scot o revista (de fapt altii o fac, eu ma duc numai la la urma si o finisez), apoi m-am dus acasa la o o tipa de acolo, profesoara pensionara, dar bestiala ... cu umor si foarte destupata la minte (si care zice ca e mama mea de la Iasi) si am mai pierdut vremea, m-a hranit, am vorbit de toate
apoi am fost la intilnire cu niste tipi. lucrez la un program pe drepturile omului care se bazeaza pe voluntariat si treaba mea e sa coordonez activitatea lor. e foarte misto ca sint oameni foarte diferiti si ca virste si ca pozitie sociala si ca educatie, dar de calitate (eu i-am ales, deh ). am mai stat si cu ei la povesti. lucram impreuna de vreo 3 ani, cu unii m-am imprietenit, oricum toti mi-s dragi (si eu lor ). e super ca de cind am nascut intilnireile astea nu le mai fac la birou ci prin oras pe la pizza, cofetarie, suc etc
asa ca se cheama ca am fost la o sueta ca treaba pe care o aveam am facut-o in 15 min. in rest am stat de povesti
dupa care, fiindca era abia 7 m-am dus in vizita la niste prieteni. si aici povesti, relaxare, meseri, ce mai.
chiar ziceau amicii mei ca de mult nu m-au mai vazut asa fara nici o grija discutind cite in luna si in stele, fara sa ma uit la ceas, fara nimic.
iar pe la 21.30 m-a sunat Ovi ca a adormit Gogo si m-am dus acasa.

a fost supermisto. 10 ore intregi numai pentru mine, iar acasa a fost foarte fain, Matei a fost cuminte tare, s-au jucat baietii, au mincat ... cind am ajuns era liniste, curat ... uau ... alta viata

asaaaa ... si inca una
de cind nu mai suge tzitzi, Matei suge ce prinde . alaltaieri mi-a supt buza de jos in doua locuri de eram angelina jolie, nu alta, iar ieri mi-a supt mina de m-a invinetit in citeva locuri. suge un pic, apoi ride tare si tot asa. sta culcat, se alinta si ma invineteste

abia astept sa se trezesca sa manince si sa iesim. e bine afar, +1 grad, mergem sa ne plimbam si apoi iar ne vedem cu fetele EE probabil

va dorim o zi minunata

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Babee ... asa facea si Matei cind era Ovi plecat mai mult. i-am povestit si l-am emotionat in ultimul hal

dragul de Bubu

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput