Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (60)
Raspunsuri - Pagina 2
Babee spune:
Buli mercic mercic...
AM pus si eu pozici noi noute la ultimul album al lui Phillip
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Andruska spune:
Babee felicitari ptr achizitii...si eu sunt fan parfumuri, am vreo 7 si cel mai mult imi place GLAMOUROUS de la R. Lauren. BVLGARI nu am avut niciodata, insa cine stie .
Si eu am avut vreo 4 masini de calcat insa le-am calcat in vreo 3 zile ca nu mai pot de spate .
La mine gata papica, acum suntem in program de voie. Cred ca vom trage o fuga prin Plaza sa ii luam lui Matei LIBERO ca nu mai avem deloc.
Anca Matei bea cam 800ml/zi si mi se pare tare mult, insa daca el se simte bine asta este. Pupici tizului .
Gazi ne vom gandi la tine si la Amalia. Ii rupeti si turta?
O seara placuta la toata lumea...
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Babee spune:
quote:
Originally posted by Andruska
Babee felicitari ptr achizitii...si eu sunt fan parfumuri, am vreo 7 si cel mai mult imi place GLAMOUROUS de la R. Lauren. BVLGARI nu am avut niciodata, insa cine stie .
Andra, il am si pe-ala dar m-am plictisit de el.
Bvlgari is fan..am avut intai Bvlgari Bvlagari(parfumul de mireasa), acum Au the blanc si Omnia..si am mai avut unul cu albastru dar i-am uitat numele.In general imi plac, au ceva aparte.
Sa va spun ca lui Phillip i-a mai iesit un dinte???Tot sus sid eja socotim 4 dinti in fix o saptamana.Ca ma maraie de ma rupe si nu-i convine nimic -asta e altceva.
Na ca ma plangeam ca n-are copilul dinti...
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Emilly spune:
Babee felicitari dintosului si superbe poze.
Si la noi se vad ca se chinuie sa apara dintisorii de sus 4 de-odata.
Aseara pe la 10 era fata mea toata rosie in obrajori si agitata si cu chef de joaca, dintii bata-i vina.
La noi ninge linistit, dar tot cu grade putine, vreo -11 si cu vint zic ei -17...o trece si iarna asta ca am capiat de stat in casa.
Am iesit sambata 200m pina la coafor si am zis ca mor de frig, nu mai puteam respira, erau -33 grade.Normal ca aseara m-au durut sinusii cu toata caciula mea si gluca de la haina.
Am facut fetele o friptura buna cu vin alb, am curata cartofi sa-i fac prajiti si am tras un mujdei de usturoi pe cinste.
Imi astept sotul sa mincam...miam
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
Roxana_G spune:
Andrei Sa iti fie viata senina precum albastrul cerului si luminata precum albastrul privirii tale!
Andra, o saptamana cat mai usoara si spor la curatenie!
Mickyyy, lasa nu te stresa cu munca, mai relaxeaza-te si tu! Daca Maya Marisa e tot asa innebunita dupa forumuri cum era Alex a mea in burtica, ai o scuza!
Elena, pai Erica e tare avansata intr-ale mancarii. Ce as mai vrea sa o vad si eu pe Alex adunand cu manuta mancarea si ducand la gura. Ea nu duce singura decat daca ii dau eu intai. Se minuneaza cand ii dai ceva, se uita si apoi arunca pe jos. Daca nu ii dau eu intai sa guste, nu intelege ca bucatica respectiva e de mancat.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Babee, ce te invidiez pentru cumparaturile astea. Sa stii ca nu scapi tu nevizitata si atunci astept sa mergem la plimbarica. Si mai bine, cand vii pe aici, la facut praf bujetu famelionului cu noi, ca vad ca ne pricepem.
Helen, uite d-aia noi nu vom chema la turta decat pe nasi. Si asa la noi nu e spatiu si nu vreau sa imi agite fata prea mult. Lasa ca filmeaza tati si le aratam apoi imaginile.
Gazi, am citit dorinta ta si de abia ma abtin sa nu plang. Mi-ai citit gandurile.
Emilly, caaaaaat? - 33?
Va pupic si va doresc noapte buna.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
otilica spune:
La multi ani Andrei! Sa cresti mare si voinic.
La multi ani puiutul lui mama, Robert!
Otilia si Robert (24.12.2003)
ralualexandrei spune:
La multi ani Robert si Andrei!La noi astazi mai nimic sau mai bine spus sa povesteasca Maia,ca eu am fost astazi toata ziua pe drumuri asa ca pe acasa nu stiu decat ca a fost liniste si pace . N-am mai intrat pe ym in seara asta pt ca de la usa m-a luat fii-miu in primire cu matematica,romana,engleza si religie asa ca imi pare tare rau,poate maine. Va pup si aveti grija de voi si de puiutii vostri.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2
anda141 spune:
Ningeeeeeeeeeeeeeee Si ce ninge, cu fulgi desi, desi!!!!! Nu prea mai are farmec, dar.....e frumos!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004