Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (60)
Raspunsuri - Pagina 4
Andruska spune:
Gabi - imi pare rau pentru Bubu. Imi aduc aminte ca si Andrei plangea tare mult si dupa mine si dupa Daniel cand plecam la serviciu insa era mai mare - aproape 2 anisori. Cu timpul ii trece indiferent cat stai cu el tot este dornic de voi/noi adica de parinti.
Pupici carlionatului !!!!
Anca - ai fost tare cu iesirile tale. Bravo sotiorului tau !!!
Adina - ti-am spus eu sa nu incepi din nou cu apropo-urile..... Insa sa stii ca daca mi-ar garanta CINEVA ca iese fata, m-as risca sa il fac pe al treilea...insa cum NIMENI nu poate asta, ma multumesc cu cei 2 printi ai mei.
Adriana - imi pare rau ca nu am mai trecut pe la tine, insa Matei era super marait si a trebuie sa venim acasa repede. Trece daniel diseara si multumim mult . lui Rares.
Matei a papat, l-am pus la el in patutz si nani singurel. Eu ma duc sa citesc putin si cred ca stau in pat, ca si eu sunt daramata cu spatele.
O dupa amiaza placuta
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
A_Iulia spune:
Andruska, iti garantez eu!Mergi pe mana mea!Hai ca te-nvat cum sa faci fetite!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
TatianaG spune:
Roxana, intre balansoar si masinuta, eu as opta pentru masinuta. Clara se joaca "de-a masinuta" cu tot ce-i iese in cale. Impinge si trage scaunele, cartile, cuburile, jucariile din plus. Sau, poti lua o masinuta (animalut)-balansoar (se detaseaza rotile si ramane balansoar), am vazut ca au asa ceva la BURAK. Am mai vazut o tricicleta "multifunctionala", de genul "3 in 1", poate fi balansoar, masinuta cu trei roti si tricicleta. Eu oscilez intre masinuta si tricicleta. Iata reteta pentru tortul cu biscuiti:
Ingrediente: 500 g biscuiti simpli, 250 g zahar, 2 pliculete zahar vanilat, 1 plic praf pentru budinca de vanilie, gem de caise (sau alt gem), frisca pentru ornat
Din zahar, zaharul vanilat si 1 l apa se face un sirop de zahar ars. Se lasa la racit si se inmoaie pe rand biscuitii. Se aseaza intr-o tava (biscuitii se potrivesc mai bine intr-una dreptunghiulara) un rand de biscuiti inmuiati. Se ung cu gem, se mai aseaza un rand, se ung si acestia cu gem si tot asa pana se termina biscuitii. Se prepara budinca din praf (cum scrie pe plic) si se toarna cald peste biscuiti. Cand s-a racit (eventual dupa ce s-au taiat bucatelele), se orneaza cu frisca.
Azi Clara a primit vaccinul de un an. Saraca a fost chinuita rau: picaturi in gura (nu-i place sa i se deschida gura fortat), un vaccin in picior si altul in brat (priorixul). Acum astept reactiile adverse. Este un pic maraita, schiopateaza si cand isi mai aduce de picior, se vaita "mmmma-mmmma au-au-au". I-am dat nurofen, sper sa nu faca febra mare si sa-i aline durerea. Dupa vaccin, am fost la plimbare, ningea si era tare placut afara. A si dormit cam o ora. Mi-ar placea sa mai ninga sa putem "inaugura" saniuta.
Babee si Clara plange dupa taica-su. Dimineata, cand pleaca la servici, mai putin, dar daca in timpul zilei vine acasa si pleaca inapoi, abia o pot consola ca se va intoarce curand. Ce de carlionti are Phillip!
Mickyyy, ce nume frumos ati ales bebelinei!
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
Babee spune:
Multumesc frumos fetelor.Mi s-a rupt sufletul sa-l vad asa.El mititelul simte ceva ca altfel nu ar reactiona astfel.Gata..pana maine..mai e.
Astazi am fost bucuroasa ca a mancat supa cu galusti.Phillip rar mananca (ciorba acrita cu bors), supa sa nu vada.Asa ca m-am gandit ca oricum se-apropie de 1 an si sa incerc cu oul intreg.A mancat un castronel plin cu supa(o galusca, morcov, cartof si taitei de casa).Taiteii nu i-a vrut, i-am papat eu..dar asa m-am bucurat.
Acum va intreb:el nu a vrut nicicum sa manance galbenus de ou.As putea-si cum- sa ii dau si altfel ou cu tot cu albus??Ma gandeam sa-i mai fac perisoare(cu carne de pui)..si mai ce?Ca totusi are si oul rolul lui.
Anca vezi ce barbat ai..Bravo lui pentru un asa comportament
Adina dar mie nu-mi poti spune cum se fac fetele??Ca si-asa jinduiam ieri la lucrusoarele alea roz..si imi zbura mintea .
Fug ca s-a trezit grasanu' dar revin!
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Babee spune:
Multa sanatate Clarei.O sa treaca fara reactii adverse, vei vedea Tatiana.
Multumesc lui Dumnezeu Phillip n-a patit nimic la nici un vaccin(pana acum).
S-a trezit si sta cu capul pe mine.Cred ca-l cam doare
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
ad_risnov spune:
Tatiana, noi i-am facut lui Rares si Trimovaxul si Varilrixul si nu a avut nici o reactie adversa, nimic. Nu i-am dat nici un strop de medicament. Asa ne-a zis pediatra. Multa sanatate Clarei !
Ai o adresa de net cu acea tricicleta 3 in 1???
Multumim pt. reteta de tort.
Andra, mi-am dat seama ca ceva nu a iesit cum planuisem. Il asteptam pe Daniel si se rezolva.
Ce mai citesti???
Adinaaaaaaaaaaaaaaaaa, vrem si noi reteta de FITITZA.
Apropo de tati si plecatul lor la servici: intr-o zi cand l-am intrebat pe Rares "UNDE-I TATI?" s-a uitat fix la usa. El inca nu plange dupa tati, dar freamata de bucurie cand vine acasa.
Am mai pus si eu cateva poze de la Sf. Ion in ultimul album al lui Rares. In cateva se vede puloverasul primit cadou de la Arturici si Andreiutz.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
claudiachirila spune:
Si Dragos a facut azi vaccinul. Sper sa fie totul ok. Sa nu aiba reactii. Acum doarme, dar dupa vaccin a fost binedispus, dupa ce la medic a facut un scandal monstru. A plans saracutul, ca nu puteam sa-l opresc.
Tatiana, multumim de reteta de tort, suna bine si o sa o incerc si eu.
Gabi, lui Dragos ii place oul facut copt in tigaia de teflon. Numai asa il mananca. Fiert nici macar sa nu il vada. Poti sa incerci si tu.
Sau poti sa-l amesteci in pireul de cartofi.
claudia si dragos
http://dragosclaudiu.idilis.ro
CataD spune:
Salutare,
Am si eu reteta de fetita (si inca una cuminte rau, pupe mama pe ea)
Fetelor, o sa ziceti ca-s nebuna..
In vara vrem sa ne facem concediul in Europa. Mai precis, sa venim cu totii in Romania, sa stam o saptamana, si apoi s-o las pe Laura cu bunicii si noi doi sa mergem in Franta. Dupa care sa ne intoarcem, s-o luam pe Laura si inapoi la Canada.
Numai ca acum stau si nu dorm noaptea: cum s-o las eu pe Suzi singura? Ca ea nici macar nu-i stie pe bunici (ei saracii sunt tare suparati ca sunt departe), nu stie locurile, o sa fie data peste cap cu somnul, mancarea, etc...
Pe de alta parte nici in Franta nu as lua-o, ca nu mai e vacanta aia, plus ca e prea mica sa inteleaga ceva din locurile vizitate!
Asa ca tot stau sa ma gandesc cum sa fac...ce sa fac eu cu ea?
Catalina si Laura (12 ian 2004)
Andruska spune:
Adriana f frumos puloverul de la Arturici, la fel ca si ...fotomodelul .
Tatiana - sanatate multa printesei si ai sa vezi ca o sa fie bine. Multumim de tort, o sa il fac si eu...acum ma gandeam la unul de mere .
Gabi- pe Andrei il pacaleam numai cu iaurt si cereale+galbenus de ou, altfel nu il manca. Ii poti da si perisoare, cred ca sunt bune, mie imi plac tare mult. POfta mare .
Am fugit la urlatoarea mica
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Emilly spune:
Catalina poate,ca intr-o saptamina cit stati in Ro impreuna o sa se imprieteneasca gaza cu bunicii si o sa fie ok fara voi o saptamina.Eventual lasati-o cit mai mult impreuna cu ei cit sunteti si voi in Ro.O sa fie si mai marisoara... eu zic ca nu e imposibil.
Concediu suna super bine.Te-ai interesat cit mai sunt biletele pina in Roamnia?Ultima oara cind m-am uitat pe net m-am ingrozit, ceva in jur de 1300$ pentru o persoana.
Fetele cu baietei, succes la fetite!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)