Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Andruska, ma refeream la adulti. (1 sau 2). Da' bine ca ai zis si de Andrei (o fi 2 jumate? o fi 3? )

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Lista reactualizata pentru intalnirea din 5 febr., ora 18, plus numarul de persoane (adulti):

Layla
Diana_b
Lia70
anda141
Aramona
Andra28
Ioana77
Andruska, 2 pers.
Roxana_G
ralualexandrei
ad_rasnov, 2 pers.
Cristiana Negrila
Adlemi
anabordea
Adina Iulia, 2 pers.
Soleil
Mickyyy, 2 pers.
gazi
pitica

Va rog sa mentionati in mesajele voastre numarul persoanelor (adulti) care vin la intalnire.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La multi ani: Maysa Alexandra!!!!!
Vivien Johana!!!!!
Mihai Alexandru!!!!
Otilia!!!!!

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Anca, multa sanatate lui Matei, saracutul de el!

Fetelor, veti avea o petrecere nemaipomenit de reusita dupa cum se vede! Dar si noi vom sarbatori in ziua aceea pe sora mea si a doua zi pe Erica.

Noi am fost afara si intr-o vizita. A nins tare, dupa cum spunea si Anca, de aceea se circula taaare greu cu landoul prin nameti. Pe Erica am "fugarit-o" iar pe zapada, asa ca acum e frinta si doarme. Eu ma baut o cafea in vizita (cine m-a pus?!) si acum, in loc sa ma culc si eu cu puiu mic, bintui pe-aici.

O zi excelenta tuturor!

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

La multi ani!Maysa Alexandra, Vivien Johana, Mihai Alexandru, Otilia sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!

Adriana, Tatiana multumim de aprecieri

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by Elena I.
A venit si soacra-mea ieri sa lucreze pe computer ceva si a dormit in camera la fetita

Elena, soacra ta stie sa lucreze la COMPUTER?

Poate o invata si pe maica-mea macar de unde se deschide!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani
Maysa Alexandra!!!!!
Vivien Johana!!!!!
Mihai Alexandru!!!!
Otilia!!!!!.

Legat de intalnire.....noi o sa fim 4, 2 adulti (io si tati), un bebe mic (Malina), si un bebe si mai mic, care-i la mami in burtik .

Legat de cadou....mergem sa-l cumparam in week-end-ul asta...presupun ca venim cu el direct la intalnire, n-are sens sa il trimit Ioanei (parca ea se ocupa de colectatul cadourilor), sau gresesc?

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Adina, sa-i propun sa organizeze niste cursuri de calc. pt. mame, ca nici maica-mea nu stie (de fapt soacra-mea face contabilitate pe computer si mai trimite cite un mail. e ceva, nu?)

Mickyyy, cred ca e vorba de faptul ca Ioana aduna pachetele care vin din alte orase. Banuiesc ca nu va fi nici o problema sa te duci direct cu coletul acolo. Ah! ce-as veni si eu, dar, daca-i distanta asta asa de mare!

Andrushka, Babee, voi v-ati facut deja in minte planul pt. petrecerea din 6 februarie? Eu nu reusesc sa ma adun, nu stiu decit ca voi comanda un tort la cofetaria Ana. Mai dati-mi si mie idei, va rog.

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

La multi ani! Maysa Alexandra, Vivien Johana, Mihai Alexandru, Otilia! Sanatate multa, sa cresteti mari si sa le aduceti numai bucurii parintilor!

Anca, sper ca este mai bine Matei... noi din cauza virozei am ratat vaccinul luna asta; imi e tare ciuda ca ii facea si cel ptr. rubeola, oreion si pojar, asta e, sper sa fie ok luna viitoare!

TaniaClara cum se mai simte, este bine?

Azi am fost la pediatra, e mai bine cu gatul dar inca mai e putin rosu, continuam antibioticul si trebuie sa schimbam siropul ptr tuse. Altefel si-a revenit bine, mananca si e tare neastamparat si cam jmecher ca s-a invatat rasfatat in ultimul timp... e cam marait sper ca rasfatul e de vina!

Merge tot mai bine si mai mult singur insa daca se aseaza jos sau vrea sa ia ceva nu mai stie sa se ridice decat mergand de-a busilea pana langa un obiect de care sa se prinada si sa se ridice... banuiesc ca va invata curand si sa o faca direct... la voi cum a fost?

Am pus si noi poze de la ziua lui, de la motz si de ieri de afara in zapada... si una draguta cand era sa strice unitatea pc a unui prieten care venise sa se ajute cu sotul meu; mare depanator e fimiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Maysa Alexandra
Vivien
Mihai Alexandru

LA MULTI ANI PUIUTI DE UN ANISOR, SA CRESTETI MARI SI VOINICI SI SA AVETI NUMAI BUCURII!

Otilia

Adina, daca e de la 4 atunci noi nu putem veni. Pitica mea doarme pana pe la 6 seara si la 7 e chiar in forma. Asa ca eu as prefera dupa ora 18. Cat despre numarul de persoane, desi am zis initial ca nu vine Cata, cred ca pana la urma sunt sanse sa il caram dupa noi. Asadar - 2.

Tania, felicitari pentru carnet! Acu sa te pui sa il uzi. Am citit eu bine undeva, nuuu?

Anca, imi pare tare pentru Matei. Si eu ma gandesc cu groaza la vaccin. Insa Alex va face Infanrixul abia la un an jumatate. Am inteles ca Priorix si Varilrix (sigur Priorix ati facut si voi!) nu dau asemenea reactii.

Helen, bine ai revenit cu vestile imbucuratoare.

De la noi nu prea multe vesti. Alex pare a fi bine, insa nu mai vrea laptic. Cu greu o conving sa bea putin. Sper sa nu fie decat o problema de moment. Pupici. Noapte buna.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput