Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ma grabesc sa fiu prima care le ureaza Arturicilor la multi ani. Asa in avans...Imi amintesc cu drag cu cata emotie si bucurie am primit sms-urile Ioanei din spital. Nu o sa uit povestirile ei imediat dupa revenirea acasa. Adriana, sper ca mai ai remember-ul.

Yann si Philip

La multi ani puiuti scumpi! S-a implinit un anisor de cand ati venit pe lume si ati adus atata bucurie in sufletul parintilor vostri si atata drag in sufletele noastre. Sa fiti sanatosi, sa aveti parte de iubire si bucurii! Sa ii bucurari si pe parintii vostri dragi si sa fiti mereu la fel de voiosi si poznasi ca acum.

si si de la Alex. Va pupa pe rand si va ia iar de la inceput.

Ioana , sa va traiasca baietii si sa aveti parte numai de lucruri frumoase in viata.

In avans Diana Alexia pentru cele 11 lunici.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

LA MULTI ANISORI PUISORILOR:
ILINCA
MAYSA
VIVIEN
MIHAI
YANN & PHILLIP

....si pt mamicute si taticuti: sa va traiasca prichindeii sanatosi, norocosi si sa va bucurati de ei toata viata, ca si acum!!!!!

mav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

La multi ani
Bogdan
Cristian Constantin
Maysa
Vivien Johanna
Mihai Alexandru
Otilia

Otilia si Robert (24.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna seara! Toata ziua stau cu ochii in calculator si-mi apuc din ce in ce mai greu sa intru pe DC...

Le multumesc pt "oglinda zilei" mamicutelor harnice si mai putin harnice! Incerc sa nu ma mai consum ca nu le pot face pe toate, dar... tot sufar, ca asa sunt eu..."perfectionista".....
Mi-am pus o poza cu Sebitzu-motzat-zambaret pe birou si de cate ori o zaresc, imi vine sa zambesc! Este asa frumusel si-i al meu!!!!!!

Imelda si Anca, multa sanatate la puiutzi!!!!!

Tania, BRAVOOOOO!!!!! FELICITAAAAARI!!!! Asteptam invitatia la masa si dans! Zi-ne locul, data, ora si noi venim!

Gabi, am vazut si eu pozele cu zapada si taaare as da fuga la voi, daca mi-as permite (cu copil si cu tatic cu tot, logic!).

Bianca, scuze ca am "ratat" aniversarea Ilincai! Oare am vorbit cu tine aseara pe YM??? Tare mi-e rusine.... Sa ma ierti, dar tati a fost de serviciu ieri si eu am fost singura acasa cu puiul si...baita si papica si nani...doar noi doi.....

Daca am uitat ceva, ma iertati voi.... Stiti ca sunt cu capul in nori!

vic & sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Helen, v-am vazut pozele. Ai deja un calculatorist in familie. Frumos baiat, sa-ti traiasca.

Otilia si Robert (24.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Mei, s-a spart conducta cu kispotei care stau la coada pentru felicitari !
Asa ca nu pot sa las ingerasii sa astepte si am sa le urez pe rand...

La Multi Ani Bogdan (Corrydo) !
La Multi Ani Cristian Costantin (Georgy) !
La Multi Ani Maysa Alexandra (Aramona) !
La Multi Ani Vivien Johanna (narcisa) !
La Multi Ani Mihai Alexandru (Andra28) !
La Multi Ani Otilia (Carmens) !

Si, cum se pare ca lumea se grabeste cu urarile, am sa spun si eu cele cuvenite pentru sarbatoritii de maine:

La Multi Ani Yann & Philip (Ioana77) !
La Multi Ani Diana Alexia (anabordea) !

Tuturor sarbatoritilor, cele mai frumose ganduri si urari de sanatate, fericire si noroc din partea mea, alaturi de un pahar de sampanie pentru voi toti, parintii lor minunati !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Pentru ca maine nu stiu cand reusesc sa intru pe Forum, vreau si eu sa le urez de astazi Arturicilor La multi ani - sa fie sanatosi, fericiti, voiosi, sa ii bucure pe mami si tati in fiecare zi !!!

Yann
Philip

Imi aduc amine cu nostalgie as putea spune de SMS-ul Ioanei in care ne anunta ca au venit pe lume cei doi printi ai ei si cat de optimista a fost si bine dispusa si fericita...si ca nascut poate printre primele in prima zi cand s-a re-deschis Spit Universitar dupa carantina - Aramona nu a mai apucat si a nascut la Filantropia .

Draga mea Ioana, ma bucur tare mult ca prin intermediul acestui Forum am avut ocazia sa te cunosc si sa stii ca te consider o persoana extraordinara din toate punctele de vedere . Sa iti traiasca baietii TOTI 3 si sa fiti fericiti .

Multi pupici de la noi toti pentru sarbatoriti .

Noapte buna

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La Multi Ani
Bogdan,

Cristian Costantin,

Maysa Alexaxandra,

Vivien Johanna,

Mihai Alexandru,

Otilia,

Yann, Philip,

Diana Alexia

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

uau ... inca o zi ca asta si

a oscilat intre miriielile din cauza febrei si nedormitul si moleseala si adevarate explozii de energie cind se simtea bine.

s-a culcat la 11 dupa ce m-a alergat prin toata casa, a scos tot din sertare, de nici n-am pe unde calca, a rasturnat cd-uri, papuci, jucarii, tot ce se putea, a ris, atipat, a miriit, ce mai tot tacimul intr-o singura zi.
si i-a spus doc lui Ovi ca febra de la vaccinul asta poate tine si 72 de ore

va dorim noapte buna

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Bogdan
Cristian Constantin

Maysa
Vivien Johanna
Mihai Alexandru

Otilia

Helen, de Paste imi esti datoare cu un miel ! Dar stai linistita, nu esti singura! Clara e bine, azi a mai avut febra mica, in rest, a fost cea de toate zilele, jucausa, vesela. Doar ca n-a mancat la fel de bine ca de obicei, o fi din cauza vaccinului sau are grija de "silueta" ei inainte de petrecere . Ma bucur ca lui Cosmin i-a revenit pofta de mancare. Inseamna ca e pe drumul cel bun. V-am vazut pozele. I-a placut mult in zapada.

Noi inca n-am reusit sa iesim cu totii in zapada, ieri a fost cu tat'su la plimbare cu saniuta, i-a placut foarte mult, cam 50 de metri a tot ras de fericita ce era. Pacat ca n-am vazut-o. Duminica vrem sa mergem pe dealurile de langa noi, sa ne bugarim si sa ne dam cu sania.

Otilia, ce inventiva esti intr-ale bucatariei!

Va doresc noapte buna!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput