Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Asa..si sa intru si eu in 'clubul' bonelor problematice.

Aseara cand am venit de la munca am sarit in telefon sa verific cu cine a mai vorbit fata.Sunase si pe fix si pe mobil(in Austria).M-a deranjat nesimtirea cu care a facut-o.Nu mi-a spus si se urta ca si cum era normal.Nu-s zgarca dar si pe mine ma costa.telefonul imi afiseaza cu cine am vorbit dar nu si numaruld e minute.As putea banui c-a vorbit de la 1 minut la ore nu?Bun..am o discutie cu ea, pe un ton normal dar dojenitor.S-a schimbat la fata, ca nu a vrut!!! si cam asa.Bun, m-am calmat aseara, astazi am avut de umblat peste tot si venim acasa.Dau papa copilului, si stai si-asteapta.Vad ca se face ora la care trebuia sa vina o sun.Imi inchide telefonul.Sun de trei ori, aceeasi poveste m-au apucat nervii.O sun pe cumnata-sa(cea care mi-a recomandat-o) cica n-are idee-se fofila.Imi dau seama ca nu mai vine(tot ea cu coada pe sus) si pune-te Gabi in disperare sa cauti pe cineva care sa stea cu copilul.Aveam la dispozitie 45 de minute pana cand ar fi trebuit sa incep programul.Ideea e cu munca mea ca nu pot spune vin si apoi sa nu ma duc.Merg cand au nevoie de mine.Daca le fac 'figuri' de-astea pot sa-mi iau adio de la munca.Am sunat la toti cunoscutii posibili.Nimeni nu putea-munca, probleme..plus ca era si timpul scurt.In disperare am sunat-o si pe o tipa cu care mai fac meditatie-sta destul de aproape de mine.Si a venit si m-a salvat.Am sunat ca intarzii 15 minute si uite-asa am rezolvat 'PROBLEMA'.Va rog sa ma credeti ca am plans.Cum e posibil ca cineva sa-si bata joc in felul acesta??Hai, tinerica tinerica dar da-i omului o sansa.Pana la urma stau si ma gandesc ce-o fi facut ea de fapt orele cat statea la mine???
Maine va sta o prietena cu Phillip apoi vine Vio si saptamana viitoare cu Dumnezeu inainte ca trebuie sa gasesc pe cineva.

M-am mai linistit acum dar m-au terminat minutele alea cat am cautat pe cineva.Roman..cica sa nu zici ceva de ei.Tepari si nesimtiti si prost crescuti.
Scuze daca v-am deranjat cu mesajul meu dar simtema nevoia sa ma descarc ca nu mai pot

P.s (putin mai lung).La ora 18 ma suna fata mea ..si asa acra am fost si i-am spus ca nu mai am nevoie de ea si i-am inchis telefonul.Auzi tupeu..bine ca ma suna cand lucram ca doar statea ea cu copilul.Hai, eu inteleg ca e zapada multa, ca sunt probleme de organizare si se mai intepenesc mijloacele de transport, ca deraiaza metroul(ieri mi s-a intamplat) dar cel putin ai bunul simt, suni si anunti.Nu suni la cateva ore...ca sa pretinzi habar n-amc e ca n-am fost curioasa s-o ascult..
si P.s 2 mama mea chiar stie a lucra cu pc-ul..si ne conversam zilnic pe messenger.Si a invatat acum 4 ani

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Tania, nu am fost pe faza! Gata cu carnetul??? Felicitari si la mai mare !!! Sa-l stapanesti sanatoasa si sa nu-l dai niciodata.

Helen, l-am vazut si eu pe Cosmin la petrecerea de mot si este un dulcic. Ce racit era dragul de el.
Multa sanatate!
Rares se ridica de mult in picioare de jos (cam de 3 saptamani), iar procedura, la inceput, era asa: ridica funduletul in sus sprijinindu-se in maini si se impingea cu o mana pana reusea sa-si ia un avant suficient de mare ca sa se redreseze. Acum se ridica pur si simplu, fara ajutor. Este f. teapan pe picioare si are sprijin doar in ele.

Mav, nu te mai supara ca nu-ti ies toate perfect!!! Propune-ti obiective realiste si indeplineste-le pe acelea. Adopta principiul pasilor mici, adica fa lucrurile pe rand, nu toate deodata! Si gandeste-te ca perioada aceasta va avea un sfarsit si din nou le vei putea face pe toate in liniste, si de calitate, asa cum iti doresti tu .
Eu te inteleg f. bine pt. ca si Rares merge si este un adevarat taifun. Nimic nu mai sta unde e pus, trage tot, misca tot, sta numai dupa mine, oriunde merg.
Norocul meu este insa faptul ca sotul mananca masa de pranz la servici si deci nu ma prea stresez cu gatitul, iar in ce priveste curatenia am un singur covor in casa, iar cu mopul termin in 10 minute toata casa de spalat. Restul timpului il petrec cu Rares si cu voi, pe forum.

Roxana, cum sa nu am rememberul Ioanei!!! Ma cam mananca mainile sa-l postez acum, dar eu astept inca ziua de 28 ianuarie.

Rares m-a terorizat azi pt. ca n-a dormit decat o jumatate de ora dimineata si jumatate de ora dupa masa, iar acum abia la ora 11 s-a culcat. Ziceai ca a abaut un kil de ness, nu alta. Asa ca sunt cam asa.
Sper ca macar la noapte sa doarma mai bine.

Pupici.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41321" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (61)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput