Mamici din Canada (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

Emily eu ii dau lui sean apa de la chiuveta ...dar el nu prea bea, l-am intarcat acum o luna pt ca am pierdut laptele , pina atunci nu a baut deloc apa iar acum bea lapte, ceai cu miere si lamiie si rar apa. Bryan tot apa de la chiuveta bea. Si noua doctorita ne-a spus la fel, ca e bine sa ii dam de la robinet.

pupici

Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Pozele de sarbatori;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanadrag spune:

Dialori, merci pt sfaturi. M-am mai calmat putin cu viza, nu cred ca sunt motive sa nu-i dea. Si eu am nascut tot la North York. Super conditiile. Si asistentele dragute, mai putin cele de la postpartum care erau cam nesuferite. Tu cu cine ai nascut? Acum te duce dupa ce nasti in aripa noua si acolo sunt conditii f bune. Eu am stat la doua paturi, dar am fost singura in camera. La 4 paturi era cam inghesuiala si galagie. Se cam plangeau fetele. Bafta si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Fetele, mercic de raspunsuri.
Asa ma gandisem si eu sa incep sa-i dau apa de la chiuveta dar totusi filtrata.

Numai bine!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIALORI spune:

Oanadrag, eu am nascut in aripa cea noua, iar doctorul meu nu a fost de garda atunci , il cheama Rosenthal si tot la el sunt si acum.Am avut niste asistente f.f dragute si un doctot tare amabil.
Hai te pup si poate mai vorbim, apropo cit are copilul tau si ce ai ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Oanadrag, ce faci, te-ai mutat la 3 dormitoare?

Loredana, sarcina usoara in continuare!

Fetelor, vine sezonul de taxe. Stie cineva un contabil bun? Eu am avut unul anul trecut dar nu mi-a placut cum m-a tratat...imi trebuie altul, sa fie serios!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daneza 13 spune:

Mamica gutuie,si eu sunt de acord sa ne intalnim mai incolo, cand s-o mai inmuia geru'...Ca nici eu nu vreau sa ies prea mult cu Tody pe afara,sa nu-mi raceasca din nou (numai asta nu imi trebuie la starea mea ).Cat despre "primavara" de joi,acu 3 zile pe site la starea vremii aratau temp.minima -1, acum arata -27,in fiecare zi se schimba prognoza pe urmatoarele 7 zile...asa camai e pana la primavara.
Emilly,si eu i-am dat pana acum apa plata lui Tody,dar o sa trec si eu pe apa filtrata de la chiuveta.Ii pun si un strop de sirop sau suc natural de fructe in ea,ca simpla..nu aluneca
Danasi frumos si neastamparat Tody

Mergi la inceput

DIALORI, am un baietel de 10 luni, taaare dragalas...hi,hi.
CATA, ma mut de la 1 martie la 2 bdrm, ca ap cu 3 mi s-au parut f mari. Am gasit un ap f dragut tot prin zona Fairview. Convenabil si dragut, cu o bucatarie f mare care are geamuri spre afara. Pe aici n-am prea vazut asa, de obicei bucatariile sunt bagate in sufragerie. D-abia astept sa ma mut. Tu ce-ai facut, ai fost in Cuba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIALORI spune:

Catamersi mult dar mai am oricum pate ne intilnim pina voi naste sa ma vezi si cu burta, daca vrei contabil da-mi un telefon sa vorbim, eu am unul f.f bun.
Oanadragsi eu am stat tot linga Fairview Mall,dar nu mi-a placut deloc blocul.Am stat in 30 Godstone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Loredana, o sa te sun cand am ceva timp. Poate ne intalnim intr-un weekend.

Oana, nu am mai fost in Cuba, erau prea mari preturile in perioada cu revelionul.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Dialori, am vazut si eu blocurile alea de pe Godstone si nici mie nu mi-au placut. Mi-am inchiriat pe Shaughnessy, mi-a placut blocul f mult. Eu oricum stateam prin zona, dar mai la sud. Eu vreau acces la metrou pana mi-oi lua masina mea.
Cata, noi ne-am cam linistit cu Cuba. Am zis ca o sa mergem intr-o tara mai civilizata. Mai toti vin dezamagiti. Cica stau pe langa tine angajatii resortului si-ti aranjeaza cearsaful, dupa care intind sapca sa le dai bani. Parca n-as vrea asa vacanta. Canadienii se duc in Mexic si mi-au spus ca e mult mai dragut si mai civilizat. Ok, mai vorbim pe tema asta.

Mergi la inceput