Mamici din Canada (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


Onutza, eu sunt in Saint-Laurent; cred c-ar fi perfect undeva la mijlocul distantei (care-o fi ala), prin CDN, sau stiu eu?
sanatate baiatului !!!! ce s-a intimplat, de ce ati fost la spital?


week-end placut, fetelor,


Ana
"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daneza 13 spune:

Onutza, noi stam in CDN.Ar fi super daca "mijlocul distantei" s-ar nimeri prin apropiere (eventual la un McDonalds prin centru,ex.cel de langa statia de metrou Guy Concordia), pentru ca eu nu cunosc prea bine orasul inca (suntem de-abia de 7 luni aici),si cu copil mic m-am plimbat mai mult prin imprejurimi...Dar iau taxiul si nimeresc locul de intalnire, nici o problema
Si sa fie si putin mai caldut afara, sa nu iesim pe frigurile astea (eu ma cam feresc sa-l scot pe Tody la ger puternic,inainte de Craciun a racit,neobisnuit fiind cu iarna de aici)
Sanatate baietzelului!
Dana si frumos si neastamparat Tody

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica_gutuie spune:

Io am zis de intalnire, da' parca ash mai ashtepta sa treaca geru' asta teribil, mai ales ca ni s'a stricat shi mashina acu'. O fi inghetsat inima'n ea, saraca, cum sta ea afara! : )

Nu shtiu ce primavara va sa vie ca pana joi au anuntsat la meteo tot -20 shi in jur.

SHi noi ne'am gripat de tot we am bolit la gramada. Ingrozitor! Trecem pe cura de fructe, strict!
Sanatate maxima shi sa nu mai ajungem prin spitale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Alona, noi am fost cu Luca in Romania cand avea 9 luni (ptin Frankfurt) si a fost destul de simplu. El fiind atunci asa micut, ne-au dat 'infant seat', locurile unde se pot instala basinete si a dosrtmit acolo cum nu dormise acasa decand se nascuse. A doua oana am fost cand a avut 3 ani si a fost mult mai complicat, se plictisea, vroia sa se plimbe, etc, dar pana la urma a fost OK (noroc ca seamna cu mine si doarme in orice se misca). Dupa parerea mea e mai usor cand te duci, ca e noapte si e obosit copilul, mai doarme. I-ai ceva s-o tii ocupata, jucarii, de colorat/desenat, si lasa-o sa umble pe culoarele avionului daca vrea.
Mese de schimb sunt la toaleta, dar sa ai grija ca nu in toate, e un semn pe usa.

DanaMario, noi ne-am luat un teren. Paate se mai ieftineste, dar nu cred. E insa destul de complicat sa cumperi de la distanta.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Cricor, merci de sfaturi, sper sa nu avem probleme prea mari.

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIALORI spune:

Oanadrag, eu nu am avut niciodata probleme cu chemarea parintilor, de cind am venit aici l-am chemat pe tatal meu prima data( adica dupa 6 luni de canada iar dupa aia au venit socrii mei si dupa ce au plecat ei au venit parintii mei, deci si acum imi sunt socrii care vor pleca imediat, iar dupa aceea imi vin parintii. Pe ei nu i-au intrebat niciodata la ambasada de ce vin, cu toate ca si eu le-am zis ca vin in vizita la copii si sa viziteze Canada.
Ce acte le-am trimis:
copie dupa G(carnetul de conducere),permanent rezident, acum de anul trecut au cerut T4(tot copie)si de la servici o hirtie cu salariul tau si al sotului ca sa vada daca ii poti tine.si formularul completat de tine.
Eu acest formular il luam de la o agentie stampilat de notara dar acum ultima oara l-am completat eu si l-am trimis fara stampila notarei si a mers.
Cam atit, deci daca ai trimis aceste acte e ok si o sa-i de-a viza.

Monicutz eu am nascut la North York, cu prima fetitza adica acum 1 an si 2 luni iar acum sunt insarcinata si tot acolo voi naste in aprilie. A fost f.f. bine si toata lumea sa comportat excelent. Si asistenetele sunt f.f. amabile .
Daca mai vrei ceva amanunte da-mi un pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Pentru fetele din Toronto

Stiti ceva de dr. homeopat/naturopat Anca Martalog? E priceputa?
Sau stiti de un alt medic homeopat in afara de Cristina Berbecel?


Multumesc mult

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,
gaza mea in curind face 1 anisor si ma intrebam daca sa-i mai fierb apa filtrata...voi cum procedati cu puiutii vostri?

Mercic tare mult!


Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Emully, mie mi-a zis dieteticiana de la CLCS ca de la 9 luni poate bea apa de la chiuveta. Eu ii dau apa plata de care beau si eu ca nici eu nu beau de la chiuveta, dar nu o fierb.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Emily eu inca ii mai fierb apa Laurei. Din cand in cand ii mai dau si apa plata. Numai ca trebuie sa avem in vedere ca nu toata apa plata are flour, necesar in formarea dintisorilor, de-aia ii dau de la chiuveta.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput