Endometru, ovulatie, temperaturi si ALTELE (5)
Raspunsuri - Pagina 9
mirelas76 spune:
eu sunt suparata rauuuuuu!!! mi-am facut un alt test
...tot o liniuta..si sunt in ziua 34!! Simt ca o iau razna!!!

Alé spune:
Buna dimineata, fetele
Mi-a fost dor de voi
. Si ati scris o multime. Tot citesc de azi dimineata si nu mai termin...
A fost foarte frumos la munte. N-a fost zapada dar a fost un soare minunat. Cam frigut ce-i drept, dar sub plapumioara nu se simte. Am avut parte de un cer albastru magnific si pe drumul inapoi spre casa cerul ne-a oferit un spectacol greu de imaginat. Rasarise luna la 4 dupa masa, soarele apunea in partea cealalta si niste nori o splendoare. Mai mult am stat cu ochii pe cer decit pe drum.
In alta ordine de idei, dupa cum stiti, luna asta nu mi-am mai luat temperatura deloc, prin urmare, nu stiu cind am ovulat. N-am mai luat nici vit. E si acid folic si cred ca am revenit la ovulatie in ziua 13-14. Ca in ultimele doua luni am ovulat cam in ziua 16-17. Am avut mucus bun vineri si simbata. Am
joi, simbata si ieri, asa, de bun venit acasa. Sa vedem ce-o sa iasa.
Trebuie sa recunosc ca m-am de-stresat definitiv, sper eu. Citindu-va in dimineata asta, am rememorat problemele pe care mi le faceam si eu cu testele de ovulatie, mucusul, temperatura, endometrul, etc. Fac eu acum pe gaina viteaza, dar tare bine e acum, sa mai simt si io ceva cind
, ca prea stateam cu grija si cu inima strinsa. Cum ziceam sa vedem ce o sa fie acum - urmeaza prima perioada de asteptare din era "fara stres".
A, era sa uit. I-am adus motan pisicii, sa faca macar ea pui. De aseara avem concert in miau minor si major. Speram, in special tati, sa faca pisi puiuti, ca tare sint dragalasi. Domnu' motan nu prea e pe faza, ca sa zic asa, mai mult ii face masaj pe spate, daca ma intelegeti, dar poate azi, pe lumina, vede si el unde tre' sa lucreze.
Va pup pe toate, ca zau ca mi-a fost dor de voi si bun venit Mirelei. 

Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Tonnia spune:
Bravo, Ale! Felicity va asteapta la mamici, pe tine si pe pisica ta! Iti tin pumnii! Cand ai scapat tu de obsesia cu termometrul am inceput eu.
Felicity, ti-am trimis un PM.
utocatalina spune:
Trebuia sa apar si eu
...imi place ca unteti in verva fetelor
...eu mi-am luat temperatura luna trecuta de am inebunit...am facut totul ca la carte, dar simbata au batut la usa rusii aiai uriti de tot
...asta dupa ce joia trecuta am stricat degeaba un test de sarcina...in genunchi pe la baie...rugandu-ma
sa vad doua liniute...ruga in zadar
....tot una si la fel de palida ca si mine
...in fine
..azi e ziua a3-a si astept sa iau legatura cu doctorita sa vedem care e planul de bataie pentru luna asta...poate Luna indragostitilor este si luna mea
....in alta ordine de idei m-ati speriat cu apa fierbinte si cu cada...daca cumva asta a fost pricina...ca mie imi plac baiele fierbinti in cada...si stau in fiecare zi in cada si cite 30 de minute...chiar asa rau sa fie? Mirelas imi pare rau si pentru ca celalalt test tot naspa a iesit...las ca macar sa vina rusii ca sa treci la actiune...Te pup!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
salomea spune:
Desi va citesc regulat si bag la cap tot ce povestiti voi pe-aici, e prima data cand simt nevoia sa ma bag si eu... Pentru ca va vad saritoare pe toate si sper ca o sa imi raspundeti si mie... Din ce mai stiti si ati mai auzit voi, e normal ca toate analizele sa fie ok si totusi sa astepti mult si bine minunea? Noi incercam de 9luni si...nimic. Azi am iar un test de sarcina negativ. Zilele astea incep si eu tratamentul Liviei, poate-poate... Dar vroiam sa va intreb si pe voi: e cazul sa ma ingrijorez sau mai stiti cazuri care au asteptat mult si bine si au ramas pana la urma fara nici un tratament?
pupici la toate
ariadna33 spune:
Nu e normal, Salomea, sunt femei care raman gravide cum zicea o doamna tare simpatica pe care o cunosc eu, 'dintr-o simpla atingere'. Doamna respectiva are 4 copii si a facut vreo 40 avorturi, acum este pensionara.
Dar ai nimerit in locul potrivit, BINE AI VENIT!
Si pe aici se mai intampla minuni (ca noi asa le numim).
salomea spune:
quote:
Originally posted by ariadna33
Nu e normal, Salomea, sunt femei care raman gravide cum zicea o doamna tare simpatica pe care o cunosc eu, 'dintr-o simpla atingere'.

Tonnia spune:
Salomea, ai deja dreptul sa te ingrijoezi dar asa, la modul constructiv. Esti sigura ca ti-ai facut toate analizele?
Cata, partea buna a lucrurilor e ca macar ai un ciclu ceas. Deci, ai motive sa gandesti pozitiv. succes luna asta!
Chi, cum ti-a iesit TPC-ul?
Ariadna,