Endometru, ovulatie, temperaturi si ALTELE (5)
Raspunsuri - Pagina 10
mirelas76 spune:
fetelor, noi in loc sa fim mai putine ne inmultim?? Nu e drept
..Hai, nu mai pleaca nici una dintre noi la gravidute??
ariadna33 spune:
Scriu si eu un mesaj si fac lumea sa planga. Acum o sa plang si eu 

dar nu mai am lacrimi.
salomea spune:
Tonnia, nu stiu cum sa ma ingrijorez la modul constructiv...![]()
Am facut toate analizele, mai putin verificarea trompelor, TPC-ul si analiza glerei... Trompele nu vreau sa le dau la controlat pt ca inebunesc de frica si apoi, nu am avut nici cea mai mica problema la viata mea, nici ginecologica nici de alt tip (doar amigdalite ce-am mai facut)... Cat depsre celelalte, am citit doar aici pe site de ele, nici un doctor nu ni le-a recomandat...
Sotul are astenospermie moderata, dar totusi...cred ca ar fi trebuit sa se intample pana acum...
Voi ce ziceti?
salomea spune:
Ariadna, da de ce sa plangi draga?... Doar tu nu esti in situatia mea... Si oricum, m-am bucurat ca mi-ai raspuns asa prompt si ca ma ajuti sa privesc realist situatia. Ca eu una nu am curaj decat sa-mi zic ca lasa, sigur nu e nici o problema, n-a fost sa fie nici de data asta... E bine sa fii optimist dar parca nici sa te amagesti cu apa rece...
uite, niste pupici de la mine,
poate-ti trece supararea!
utocatalina spune:
Salomea...iaca imi dau si eu cu umila mea parere...eu incerc sa ramin de 6 luni...dupa ce au trecut 3...mi-am zis ca e cazul a ma apuc serios de analize...si imi fac temele ca la scoala si "execut" toate analizele ce mi-au fost recomandate...la capitolul frica subscriu si eu...dar tot am fost sa-mi fac HSG-ul chiar daca mi-a fost frica pentru ca este important sa stii daca trompele sunt ok...la fel TPC-ul este important, daca este pozitiv te-ai linistit, daca este negativ te asteapta inseminarea...dar macar stii de pe pozitie te afli...asa ca daca vrei bb renunta la frica si la orice teama si da-i bataie sa vezi daca totul este ok...eu sper ca toate analizele sa-ti iasa bine si sa fie doar o "problem" de timp...te pup...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Tonnia spune:
Off topic, spre ridicarea moralului:
Poezie sensibila:
"Intr-o apa neagra
Patru ochi luceste
Oare ce sa fie?
Cred ca e doi peste."
![]()
mirelas76 spune:
Tonnia 
...chair am ras desi sunt super stresata!
Fetelor, in alta ordine de idei..voi ce stiti despre testele ozone? Ca, dupa cum stiti,io sunt in ziua 34
( e adevarat ca o data mi-a venit in ziua 37 )...in ziua 30 mi-am facut un clear blue, negativ of course, iar azi dimineata mi-am facut un ozone, tot negativ bineinteles, ca ma saturasem sa dau o gramada de bani pe teste aiurea!!!...sanii ma dor dar nu cred ca e sarcina, totusi asta de azi ar fi trebuit sa iasa, nu? chiar daca e ozone, ca de astea nu am facut pana acum! scuze ca va stresez dar chiar nu mai stiu ce sa fac!!
ariadna33 spune:
quote:
Originally posted by Tonnia
Off topic, spre ridicarea moralului:
Poezie sensibila:
"Intr-o apa neagra
Patru ochi luceste
Oare ce sa fie?
Cred ca e doi peste."
Antonia
Manca-o-ar mama de poeta!
Tonnia spune:
Ma bucur ca v-a placut.
Chiar mirelas, daca ai avut o ovulatie tarzie, poate de-abia ai vreo 12-13 zile de la ovulatie, si nu se vede inca, si in timpul asta tu esti "cu burta la gura"?
mirelas76 spune:
Merci Tonnia de incurajari..dar nici chiar asa..din cate stiu clear blue arata dupa vreo 10 zile de la conceptie si a iesit tot negativ..nu vreau sa sper...acum vreau doar sa-mi vina ciclul!!...ca simptome am de vreo 10 zile