Endometru, ovulatie, temperaturi si ALTELE (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Tonnia spune:
Mirelas, am o idee! Ce-ar fi sa te duci la doctor?
Mai fetelor, care e butonul ala de editat? Ca nu-l vad deloc!
mirelas76 spune:
pai trebuie sa ma duc dar in ziua 10...care nu mai vine

eu nu ma mai joc! ca m-am suparat
vezi ca edit e cel de-al treilea buton de la mesajul propriu...parca
Felicity spune:
fetele
am visat urat si am facut ochii cat cepele.
parca ma doare iar la sani asa ca sunt fericita azi.
nu va inteleg deloc cand ziceti ca va e frica.....pai cum o sa fie la nastere daca va e frica de un HSG????
ariadna nu plange mititco, ca lucuri frumoase se vad la orizont, si nu le poti vedea de lacrimi.
Tonnia merci de link 
Ale, frumos ai povestit. Chiar ar fi romantic sa ramai ![]()
salomea, nu e chiar asa de ingrijorator daca nu ai ramas atata timp si esti sanatoasa, esti sigura ca prestezi la momentul potrivit? si o alta intrebare pe care o tot repet, ai ramas vreodata insarcinata?
cata, cu baia si sarcina...nu din cauza baii nu ramai, ideea era ca in cazul in cara ramai pot apare defecte din cauza caldurii! dar incearca si tu o luna sa nu faci baie, doar dush.
fetele
ariadna capul sus 
utocatalina spune:
Si eu care credeam ca o sa numaram impreuna Mirelas...si ca o sa facem eco in acelasi timp
...nu-i nimic
....eu oricum sunt alaturi de tin! Pupici..
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
salomea spune:
Catalina, faza cu HSG o pastrez in maneca pentru dupa ce au trecut 12 luni de incercari... Cat depspre TPC, nu inteleg de ce nici un doctor nu ne-a recomandat inca asa ceva... A propos, TPC are legatura cu glera acida? Si ai vreun simptom ceva ca sa-ti dai seama daca ai asa ceva?
Felicity fericito (sugestiv nume...)nu, nu am mai ramas insarcinata si probabil ca o facem la timpul potrivit, pt ca imi iau si temperatura si uneori fac si teste de ovulatie...
Ce ma macina pe mine e ca nu am o problema anume pe care sa trebuiasca sa o rezolv... Incercam, incercam si iar incercam. De luna asta fac si tratamentul Liviei...Trebuie sa se intample si la noi odata si-odata minune!!!
Va pup si va multumesc de raspunsuri!
ariadna33 spune:
quote:
Originally posted by Felicity
feteleam visat urat si am facut ochii cat cepele.
nu va inteleg deloc cand ziceti ca va e frica.....pai cum o sa fie la nastere daca va e frica de un HSG????
ariadna nu plange mititco, ca lucuri frumoase se vad la orizont, si nu le poti vedea de lacrimi.
feteleariadna capul sus
Am visat si eu urat azi-noapte, dupa ce ca am dormit putin, m-am mai si trezit in cosmaruri.

Felicity, mie mi-e frica de HSG de mor pt. ca am patit-o acum vreo 2 ani. M-am dus (a 2-a oara la un dr.) la o consultatie de rutina, m-a chemat in ziua 10 ca 'sa vada daca am ovulatie', asa mi-a zis. Si cum stateam eu si asteptam la rand la cabinet, ma uitam cu mila la cele care venisera pt. chiuretaj si ma gandeam ca pe mine nu are ce sa ma doara.
Cand colo
'ma astepta' ditai seringa si furtunul, mi-am dat seama ca e de rau si am dat sa fug, dar eram pe jumatate dezbracata, asistenta a zis sa stau linistita ca nu ma doare, si asa o sa am si eu bebe, ca se vede la eco daca am trompele infundate si daca da, mi le desfunda. Horror, m-a durut mai rau decat la chiuretaj (cica pusesera xilina pt. amortire + o substanta cu antibiotic, habar n-am ce mi-au facut: instilatie, HSG ?). Dar mai tare m-a durut cand am ajuns acasa, si nu sunt genul ala care se vaita aiurea, am zacut 2 zile, noroc ca era weekend. Asa ca pe mine nu ma mai prinde nimeni decat cu anestezie generala. Aaaaa, si mi-a zis atunci dr. respectiv (care nici nu m-a mai vazut vreodata, l-am vazut eu pe la TV) ca 'sa-i dau bataie' (adica gata, s-a rezolvat problema mea). Tot ala mi-a dat brocriptina si clostilbegyt fara nici un fel de analize.Si vedeti si voi ce s-a rezolvat.
utocatalina spune:
Salomea TPC arata daca mai este compatibilitate intre glera ta si gigei...ca daca nu mai este nu au cum sa ajunga unde trebuie...mie mi-a recomandat asta dupa toate analizele hormonale, HSG, ureaplasma si mycoplasma, spermograma si dupa ce am facut eco si a vazut cit este endometru si foliculul...tu ai facut eco si ce a resiesit in legatura cu foliculul si endometru...dupa parerea mea faza cu TPCul nu trebuie sarita ca sa stii macar pe ce "picior" stai...gindestete ca la mine au trecut doar 6 luni de cind am renuntat la pastile si deja sunt disperata si cu un set de analize facute si tot nimic...astept cu nerabdare o noua monitorizare si alte incerari...faza cu HSG-ul poti sa o faci oricind...nu trebuie sa astepti 1 an...pentru ca sunt foarte multe fete care au ramas in prima luna dupa HSG...pentru ca ajuta... la mine nu a fost sa fie...dar ma bucur ca am facut-o ca am mai scapat de o grija...curaj..!
utocatalina spune:
Ariadna33....imi pare rau prin ce ai trecut...nici la mine nu a dat rezultatul dorit...si m-a durut cu adevarat mai tare decit la chiuretaj...dar am zis ca trebuie sa bifez si analiza asta...ca sa scap de o grija...este neplacuta analiza dar releva foarte multe despre cum stam pe acolo...asa ca nu prea putem sa sarim peste ea mai ales ca eu cred ca foarte multi doctori o recomanda...totusi ai avut curaj si nu ai fugit...desi si pe mina m-a batut gindul...si uite ca acum mergem inainte...Hai ca o sa fie bine pina la uram!Pupici...
salomea spune:
Catalina, merci de incurajari!
Fetelor, sa zicem ca luam o tona de calmante inainte si nu o sa fie asa un cosmar HSG-ul... Dar nu stiu acum nici cata incredere sa am. Din cate am citit pe site-ul sau, Tutunaru este total contra acestei proceduri, si e un medic demn de toata increderea, zic eu...
Asa ca nu stiu ce sa mai cred... Eu am ales sa las sa treaca 12 luni in speranta ca cine stie, intre timp, poate-poate...
va pup si va tin pumnii!