Endometru, ovulatie, temperaturi si ALTELE (5)
Raspunsuri - Pagina 8
danangie spune:
Feliciy eu am cumparat ieri pentru prima oara teste de ovulatie. Sincer nu m-am aruncat sa cumpar cele mai scumpe. M-am dus la o farmacie si am cerut sa-mi dea o cutie cu teste de ovulatie. Erau 2 posibilitati: CLEAR PLAN la 38,5 euro si mai era un fel care nu-mi aduc aminte cum se numea,dar era cu stick. Aparatul costa 97 euro iar pe urma ar fi trebuit sa cumpar in fiecare luna stick-uri de 13 euro. Deci, in acel moment mi s-a parut mai bine sa cumpar CLEARPLAN. Deci...
Intrebarea mea era(dat fiind ca am auzit ca te pricepi la teste de ovulatie) daca eu deja am ovulat cum se prezinta testele de ovulatie?
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Tonnia spune:
Laurici, eu zic sa rezisti vitejejste, in ciuda curiozitatii noastre si a regulilor tale de pana acum, pana cand ai 13 zile de la ovulatie, si apoi aplici un Clear, ca tot le-ai crescut vanzarile! Hai ca-ti tinem pumnii!
Spune-mi si mie, ai idee, poate avea loc o ovulatie cu un folicul mic, de 12-13mmm?
Felicity spune:
Tonnia, hai ca am ras de tine, asa am avut si eu mucus rozaliu, dar inainte de ovulatie (daca ma gandesc bine am avut asa ceva inaite de HSG, deci cu vreo 4 zile inainte de ovulatie). problema mea era ca am mucus inainte de ovulatie si cand ovulam ma plangeam ca nu mai e suficient.
Tonnia, deci se apropie ovulatia, si am citit undeva pe internet ca e perfect normal sa fie ceva roz, la fel cum e perfect normal sa nu fie!!
nu mai fii panicata!!!!
fetele nu mai fiti inchipuite!!! eu vorbesc, sa va zic de ce!!!!
de azi parca mi s-au mai desumflat sanii si nici asa durerosi nu mai sunt, oare o fi normal???? ca m-am cam panicat
(cine s-a gasit sa da sfaturi la altul )
fetele help, o fi normal??? poate trebe sa intreb la mamici!!
danangie, ai dreptate, in farmacii nu exista testele care le cumparam eu, se pot cumpara doar pe net. iti dau link-ul:
http://www.accuratepregnancytests.com/ovulation_kit.html#details
eu nu am cumparat decat pe internet teste de ovulatie, dar iti trebuie o carte de credit!! nu stiu cat esti dispusa sa incerci, dar daca sa zicem luna asta le epuizezi pe cele scumpe, poti incerca si pe astea. eu nu am nimic impotriva lor, erau chiar OK!!
in farmaciile de aici sunt preturi de care zici tu!!
daca ai ovulat testul nu are a doua linie deloc. la mine asa era.
laurici un test foarte bun iti arata la 11 zile dupa ovulatie, dar inainte de atat....mi se pare putin probabil. implantarea are loc dupa 7 zile DPO, si e nevoie de ceva zile sa se produca hormonul sarcinii.
ariadna mititico, ce mai faci? 
fetele ...deci si eu ca si voi paranoica pana la cer
oare e normal cu sanii?
mirelas76 spune:
Felicity, eu zic sa pui repede un subiect la mamici..ca noi de unde sa stim???!!!
Dar oare chiar e asa cum zici tu sau sunt doar inchipuiri de stres??
Tonnia spune:
Feliciity, sanii nu dor tot timpul. In unele zile nu dor de loc. Sau in anumite parti ale zilei. Nu te impacienta! Toate au povestit asa. Baga un ochi pe acolo, scumpo.
Deci e roz inainte? Aha...
Felicity spune:
Mie nu-mi vine sa-mi cred ochilor ce copii mari are laurici si cat e de tanara, esti sigura laurici ca nu sunteti frati? ![]()
sa-ti traiasca, sunt unul si unul, dar mama e si mai si, cat toti printzii la un loc 
Tonnia, roz. E de bine!
Merci de incurajari
, recunosc sunt paranoica, as vrea sa nu ma pot scula din pat de greturi
si de dureri de sani. Am innebunit, nu ca nu as fi fost deha nebuna ![]()
oare ce o fi facand Ale acum? ii fac galerie 
Chi poate totusi nu ovulezi pana maine si nu pierzi startul!!
fetele dragele de voi, va pup pe toate 
danangie spune:
Felicity iti multumesc pentru raspuns. Eu ieri am facut primul test si linea picului abia se vedea. Azi l-am facut pe al doilea si linea picului se vedea mai slab decat ieri. Ce sa fie oare? Voi incerca cu cele de pe internet. Eu nu am avut sangerari,nu am avut dureri la ovare......daca sa presupunem ca ovulatia deja a fost. Sunt asa de
Azi am fost asa de
imi venea sa
pe orisicine.
Oricum iti doresc din nou o
placuta. Sora mea nu a vomitat deloc in timpul gravidantei,dureri de sani....putine.Si spre disperarea mea a fumat pe timpul gravidantei. Acum nepotica mea are 5 ani si 4 luni si este cea mai excelenta fetita. E foarte desteapta,frumoasa si sanatoasa. Cand voi reusi sa-mi fac album foto voi pune o fotografie cu ea.
Un salut la toate.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Felicity spune:
danangie,
in a cata zi esti?
cu testele astea de ovulatie obti cel mai bun rezultat daca il faci mereu la aceasi ora, sau in jurul aceleasi ore, dupa ora pranzului. sa aiba timp hormonul LH sa apara in urina.
si nu trebuie sa bei lichide timp de 3-4 ore!
eu nu cred ca ai ovulat, poate a iesit mai putin intens ca ai baut lichide?
danangie, ai incercat sa-ti iei si temperatura? stii testele astea de ovulatie iti dau startul, cand apare acolo o liniutza inseamna ca se apropie...ovulatia, iar tempratura iti spune cand ai ovulat, si cand e prea tarziu sa mai prestezi. merg mana in mana!
cred ca-s cam nebuna, tot timpul ma pipai la sani sa vad daca ma dor
daca m-ar vedea cineva....hahaha
Tonnia spune:
Trezireaaa! Nu mai am pete. Mi-o fi trecut ovulatia/rana pe col/endometrioza?
Felicity, e o fata la mamici care, de cate ori nu o dureau sanii, se lungea pe canapea pe burta sa vada exact daca mai are vreun disconfort.
Ce fac fetele fierbinti?