Endometru, ovulatie, temperaturi si ALTELE (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Tonnia daca-s roz is de la ovulatie, nu fii suparata, cred ca e de bine, si eu am avut luna asta un mucus cu ceva roz, si vad ca a mers. presteaza, baga o perna sub funduletz si stai cu picioarele in sus, ca vreau sa facem clubul mamicilor aici la aspirante

mai fetelor, eu cred ca stiu care e problema voastra, sunteti perfect sanatoase, dar nu prindeti momentul cheie. nu va mai faceti atatea ganduri!!! si treceti la treaba

aici nu se face monitorizare de ovulatie, am tot insistat si s-a uitat aia la mine tare ciudat!!! uneori chiar imi spun ca in Ro se fac o multime de analize, si sunt mult mai dispusi....bineinteles pe banii vostri, dar se fac.

ariadna, ma bucur mult ca ai luat hotarea sa urmezi planul ...eu indirect l-am urmat!! ariadna, pluseaza si cu siropul de tuse, poate ajuta! si multa bafta si incredere si...somn!!

cu baia e asa. in primele saptamani evolutia embrionului este foarte dinamica, embrionul nu are piele prin care sa se raceasca, nu are contact cu exteriorul in nici un fel, si daca il bagi intr-o cada fierbinte, el ramane incalzit o mare perioada de timp...si e ca si cum l-ai coace!!
de aia e interzisa sauna, dar si baile fierbinti.am citit ca poti face o baie "fierbinte" daca temperatura nu e asa mare, si exemplificau....daca atunci cand iesi din baie nu ai pielea inrosita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicity, cum sa fie ovulatie cand acum 4 zile aveam un folicul de 7. chiar daca crestea cu 2mm pe zi, acum ar avea doar 15mmm, deci e imatur. E degeaba!

Mergi la inceput

Si nu are cum sa creasca cu 2/zi! Si chiar daca prin reducere la absurd ar f ovulatie, foliculul e vai de capul lui iar eu am ratat ovulatia. de vreo 2 zile trebuia sa prestez, or eu tocmai luasem pauza pana saptamana viitoare! De azi dimineata cand am avut petele si pana la ora asta s-a dus si ovocitul ala anemic, daca era!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Tonnia hai nu mai fi suparata! Poate ca nici nu e de la ovulatie, cine stie de la ce-o fi? Ca parca e cam devreme pt ovulatie..cred ca suntem noi prea paranoice si ne gandim numai la alea rele..ca nici organismul nostru nu e robot ce naiba!

Felicity merci de explicatiile cu baia! Cum iti mai este?

Mergi la inceput

Lasa astea, spune-mi daca mai esti fierbinte?

Daca nu-i de la ovulatie, e ori rana pe col ori endometrioza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Felicity, salutare! ce mai faci? cum este burtik?

ariadna, mirelas 76 si tonnia pup fetele frumoase!!!

laurici

Mergi la inceput

Bai laurici, mai ai un pic! Sa nu-ti faci test maine, e cam devreme! iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

si io iti tin pumnii laurici

si da, mai sunt fierbinte tonnia...imi ies din minti cu intarzierea asta si nu-s gravida..noi am luat-o razna rau!

acu a terminat ariadna cu endometrioza si incepi tuof, of mai mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Tonnia, sa traiti!am intzeles!!! NU-L FAC! Da cand crezi tu ca ar fi mai bine sa-l fac???

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Felicity, de ce nu esti la mamici la acatist?
Rectificare: la -ute.

Astery

Mergi la inceput