Endometru, ovulatie, temperaturi si ALTELE (5)
Raspunsuri - Pagina 7
Felicity spune:
Tonnia daca-s roz is de la ovulatie, nu fii suparata, cred ca e de bine, si eu am avut luna asta un mucus cu ceva roz, si vad ca a mers. presteaza, baga o perna sub funduletz si stai cu picioarele in sus, ca vreau sa facem clubul mamicilor aici la aspirante ![]()
mai fetelor, eu cred ca stiu care e problema voastra, sunteti perfect sanatoase, dar nu prindeti momentul cheie. nu va mai faceti atatea ganduri!!! si treceti la treaba ![]()
aici nu se face monitorizare de ovulatie, am tot insistat si s-a uitat aia la mine tare ciudat!!! uneori chiar imi spun ca in Ro se fac o multime de analize, si sunt mult mai dispusi....bineinteles pe banii vostri, dar se fac.
ariadna, ma bucur mult ca ai luat hotarea sa urmezi planul
...eu indirect l-am urmat!! ariadna, pluseaza si cu siropul de tuse, poate ajuta! si multa bafta si incredere si...somn!! 
cu baia e asa. in primele saptamani evolutia embrionului este foarte dinamica, embrionul nu are piele prin care sa se raceasca, nu are contact cu exteriorul in nici un fel, si daca il bagi intr-o cada fierbinte, el ramane incalzit o mare perioada de timp...si e ca si cum l-ai coace!!
de aia e interzisa sauna, dar si baile fierbinti.am citit ca poti face o baie "fierbinte" daca temperatura nu e asa mare, si exemplificau....daca atunci cand iesi din baie nu ai pielea inrosita!!
Tonnia spune:
Felicity, cum sa fie ovulatie cand acum 4 zile aveam un folicul de 7. chiar daca crestea cu 2mm pe zi, acum ar avea doar 15mmm, deci e imatur. E degeaba!
Tonnia spune:
Si nu are cum sa creasca cu 2/zi! Si chiar daca prin reducere la absurd ar f ovulatie, foliculul e vai de capul lui iar eu am ratat ovulatia. de vreo 2 zile trebuia sa prestez, or eu tocmai luasem pauza pana saptamana viitoare! De azi dimineata cand am avut petele si pana la ora asta s-a dus si ovocitul ala anemic, daca era!
mirelas76 spune:
Tonnia hai nu mai fi suparata! Poate ca nici nu e de la ovulatie, cine stie de la ce-o fi? Ca parca e cam devreme pt ovulatie..cred ca suntem noi prea paranoice si ne gandim numai la alea rele..ca nici organismul nostru nu e robot ce naiba!
Felicity merci de explicatiile cu baia! Cum iti mai este?
Tonnia spune:
Lasa astea, spune-mi daca mai esti fierbinte?![]()
Daca nu-i de la ovulatie, e ori rana pe col ori endometrioza!
lauricipani spune:
Felicity, salutare! ce mai faci? cum este burtik?
ariadna, mirelas 76 si tonnia pup fetele frumoase!!!

laurici
mirelas76 spune:
si io iti tin pumnii laurici
si da, mai sunt fierbinte tonnia![]()
...imi ies din minti cu intarzierea asta si nu-s gravida
..noi am luat-o razna rau!
acu a terminat ariadna cu endometrioza si incepi tu![]()
of, of mai mai...
lauricipani spune:
Tonnia, sa traiti!am intzeles!!! NU-L FAC! Da cand crezi tu ca ar fi mai bine sa-l fac???

laurici

-ute.