Endometru, ovulatie, temperaturi si ALTELE (5)
Raspunsuri - Pagina 6
ariadna33 spune:
Mirela, tot ce se poate ca si eu eram la fel ieri,Antonia are dreptate ca suntem tupeiste, de fapt noi nu stim nimik si ne dam cu parerea... Si eu sunt fierbinte acum, am luat-o razna de tot!!!!
mirelas76 spune:
crezi ca ar trebui cu asta sa incepem investigatiile??
tu in a cata zi esti ariadna??
Chi spune:
Mai draga, vorba ex-prezidentiala, cum va lasa omu' necitite doo zile, cum umpleti trei foi !
Ariadna, Mirela (Hello !), dragelor-iubitelor, sunteti precise ca nu sunteti gravi ?
Mie asa imi suna un clopotel, la simptomele pe care le aveti.
Bey, aveti grija, daca plecati la Gravidute, venim si noi, astea putinele, care am mai ramas p-aci. Cu Felicity sunt lamurita, da' voi , ce faceti acolo ?
Eu sunt in block-start, ca nu am voie la prestat pana luni dimineata cand fac testul postcoital. La eco mi-a iesit in ziua 11, endometru 9, dar foliculii e unu si ala cam pricajit de 13-14 mm, si precis azi ovulez (ziua 12) ca mi-a scazut temperatura
. Poate rost de vreun bb cu foliculi asa mici ? Despre chist, tanti
zice ca vrea sa vada daca e functional sau e rost de vreo dereglare hormonala .
Mai frate,la mine in familia, toate femeile au fost puioase de n-ai treaba ! Eu sunt ca cioara intre porumbei !
ariadna33 spune:
CHI, esti tare! Si la mine la fel, eu sunt oaia neagra a familiei! Eu sunt precisa ca nu sunt
.
Cum vine asta, de unde stii tu ca ovulezi azi, nu trebuie sa ajunga foliculii la 20 mm?
mirelas76 spune:
Chi
Sigur nu mi-s gravida ca doar avui test negativ si unu' de ala bun..in plus, acum au inceput si mai tare durerile de ciclu, cred ca azi vine!! Nici nu stiu daca sa plang sau sa ma bucur ca nu-mi vine pe la 37 de zile si-mi vine la 33
Of, of...nici la mine in familie n-au fost probleme de astea, numai io ca-s mai doamna na!!![]()
![]()
P.S Bine te-am gasit si pe tine!!
mirelas76 spune:
Fetelor, cand mai intrati si voi imi puteti spune ce are a face baia in cada cu ovulatia sau cu sarcina?? Ca nu trebuie sa fie neaparat clocotita..dar io mor daca nu fac cel putin o data pe saptamana baie in cada cu spuma de ma uita D-zeu pe acolo!! Acu' as vrea sa nu intelegeti ca doar o data pe saptamana fac baie..in rest dus!![]()
Tonnia spune:
Sunt f. suparata. am niste pete roz. Sunt abia in a 11-a zi , iar in a 7-a aveam un folicul de doar 7mm. se poate sa fie ovulatie cu un folicul de doar 11-13 mmm cat o avea acum? Se poate? Chi, stii ceva? Sau se poate sa fie de la marar? Nu inteleg nimic, nimic, nimic... Vreau psihoterapie
!