Endometru, ovulatie, temperaturi si ALTELE (5)
Raspunsuri - Pagina 5
mirelas76 spune:
'Neata fetelor. Ai dreptate ariadna cu ciclul si ovulatia dar..parca e prea neregulat la mine, de aia ma gandesc ca poate nu ovulez de fapt! Nu mai conteaza cand e ovulatia, dar macar sa stiu cand am si io, daca am..
Iar cu fumatul iar ai dreptate dar..nu pot sa ma las
...of, poate oi reusi si eu..
Va pup!
Tonnia spune:
Si tu, Mirela, la fel! Monitorizeaza ovulatia si recolteaza-ti hormonalele in paralel. Asta fac eu luna asta, tocmai pt.ca nu stiu daca am si cand am ovulatie.
mirelas76 spune:
da Tonnia...dar eu stiam ca hormonalele trebuie sa le faci in functie de cum ai ovulatia, daca nu gresesc..adica una e ziua 2 pt un ciclu de 28 de zile si alta e pt un ciclu de 35 sa zicem...adica intai tre sa vezi cand e ovulatia ca sa stii cand te duci la analize...dar daca e neregulat total cum faci oare?? Of, nu stiu daca ati inteles ceva ca nu cred ca m-am exprimat prea bine!!
Oricum azi s-ar putea sa-mi vina si mie..parca sunt durerile ceva mai pronuntate...desi le am de vreo saptamana...
Nu v-ati trezit fetelor? Ca io azi lucrez
si nu vreau sa stau singura pe aici
Tonnia spune:
Pai tocmai din cauza asta spun ca trebuie sa monitorizezi ovulatia. Cand ai depistat-o iei analizele de ziua a 14-a, dupa 7 zile le iei pe cele de ziua a 21-a. Pt. inceputul ciclului nu stiu ce sa spun, ia-le si tu in ziua a 4-a.
Ca veni vorba, nu gasesc analizele de ziua a 14-a. Le-am tot cautat, inainte dadeam peste tot de ele. In afara de LH si prolactina, mai era ceva. Stiti?
mirelas76 spune:
parca mai erau FSH si estradiol din cate mi-am notat eu mai demult..dar nu te lua dupa mine ca nu stiu sigur, si oricum nici nu stiu ce inseamna, ca nu le-am facut niciodata
ariadna33 spune:
Vai de noi, Mirela si eu am de lucru, si uite ce fac...
Indiferent de durata cm faci in ziua 3 FSH, LH si estrogen si eventual prolactina, la ovulatie se face LH-ul iar celelalte dupa ovulatie (care ... este cand este... ca nici io nu stiu cum e la mine)-adica progesteronul si nu stiu daca am uitat ceva, ca sunt varza.
Tonnia spune:
Nu stiu cum ne-am adunat toate asa neinvestigate. Mai avem si tupeu! in loc sa vedem odata ce avem, ne vaicarim toata ziua!
mirelas76 spune:
Fetelor!!! Eu nu stiu ce-i cu mine..adica sunt cam "umeda", intelegeti ce vreau sa spun..nu e mucus, dar..Oare oi avea acum ovulatia, total pe dos? sunt totusi in a 33 a zi..si am sanii fierbinti..na ca parca scriu la linia erotica![]()
...sau doar se pregateste sa vina? dar se tot pregateste de mult...

, asa o sa fac daca voi putea.