Endometru, ovulatie, temperaturi si ALTELE (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ariadna, tu ti-ai mai monitorizat temperatura. N-ar fi trebuit sa scada daca ti-ar veni asta seara sau maine?

Felicity, ce tot faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Da, de obicei scadea cu vreo 3 zile inainte. O singura data m-a luat prin surprindere (atunci cand cu intarzierea), ca racisem un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

cum ar fi fetelor sa ramanem toate repede si sa ne mutam la "mamici de..." ? hai ca am innebunit acu'
eu nu vreau sa-mi iau temperatura..ca deja parca am luat-o razna si numai la asta ma gandesc de parca au intrat zilele in sac..of, si nici de fumat nu pot sa ma las..nu madar am jurat ca ma las in ziua in care aflu ca sunt..si io am pierdut din senin prima sarcina, chiar dupa ce imi facusem analizele de primul trimestru si iesisera toate bune, deci nici pana acu' nu stiu de ce ..acum as fi avut copil de 2 ani juma'

macar de-ar fi sa aflu ca am ovulatie..ca acu' asta mi-a intrat in cap ca nu am..si sa vad cum reusesc sa ma invoiesc de atatea ori ca sa ma duc la dr la monitorizare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

TONNIA sunt teste care fac parte tot din grupul testelor de sarcina CLEAR BLUE. Nu sunt din alta generatie.

ARIADNA33 , stiu ca sunt scumpe; si eu am ramas putin cu gura cascata cand mi-a zis cat costa.

Am facut testul si linea picului(cresterea concentratiei hormonului LH), abia se vedea. Deci, dupa cum scrie aici inca nu a inceput cresterea concentratiei LH. La voi se intampla tot asa?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Da, la mine tot timpul s-a vazut o a doua linie mai slaba. Niciodata o singura linie sau doua la fel de colorate. Poate n-am avut ovulatie. Eu nu le mai folosesc. felicity e priceputa cu testele astea.

Va las. Pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

danangie, eu nu stiu ce sa-ti spun ca nu am facut niciodata teste de ovulatie...sigur iti vor spune fetele dar probabil maine ca acum e cam tarziu si vad ca au toate..fac nani poate..sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

fetele eu am folosit cele mai ieftine teste de ovulatie, de 40c/bucata. de tip strip.
si mie mi-au aratat acolo o dungulitza (eu credeam ca e pozitiv si saream pe al meu de indata ).
eu una as incerca si ceva ieftin cand e test de ovulatie....sa vad cum ma inteleg cu ele si apoi m-as arunca la ceva scump. e exact opusul testului de sarcina, pe care l-as lua cel mai scump.
la inceput cand faceam test de ovulatie ieftin, faceam si test de sarcina ieftin, apoi m-am prins ca daca ala de ovulatia mai mergea, celalalt de sarcina era o catastrofa.
pe mine ma cam intzeapa un ovar si nu am nici un simptom, dar cred ca e prea devreme.

laurici n-am vazut albumul, dar bine ca ai zis sa bag un ochean. ai vrea fata de data asta? sau nu conteaza?

unde n-am si eu trei copii mari sa ma pot ocupa de altceva ca pana acum hahahaha

ariadna

Mergi la inceput

Mda, la mine e clara situatia. Chiar daca nu e luata la ora care trebuie, temperatura mea a scazut zdravan la 36,8. Cred ca pe luni-marti (exact cand aveam mai multa 'nevoie') va fi evenimentul penibil.

Mirela, eu vad lucrurile in felul urmator cu intarzierile: daca ziua ovulatiei fluctueaza intre z.14 si z.23 iar perioada luteala este de aprox. 14 zile, atunci normal CM va fluctua si el intre 28 si 37 zile. Lunile astea cat am tooooot asteptat sa se intample minunea macar atat am reusit si eu sa aflu: ca am avut din mai pana acum ovulatie in fiecare luna dar aceasta a avut loc intre z.14 si z.23.

Oricum, o sa ma apuc si eu de planul ala, Felicity, si o sa-mi cumpar de pe acum teste de ovulatie...incercam, incercam...Mersi pt. sfatul cu testele de ovulatie, o sa caut ceva mai ieftine, oricum tb. mai multe.

Felicity, cu simptomele, am mai vorbit noi o data despre asta, ca nu toate sarcinile se manifesta la fel, adica se poate sa nu ai greturi deloc (am o prietena care a nascut 2 copii super-sanatosi de peste 4 kile fara nici un fel de greata, nu stie ce-i aia). Chiar 2 sarcini la aceeasi femeie pot fi diferite, ti-am povestit de greturi am avut eu la prima mea sarcina, ca nu mai suportam nici mirosul de parfum. Sau mai exista posibilitatea sa apara mai tarziu, am citit despre o fata pe aici pe forum ca la ea greturile au debutat spre mijlocul sarcinii... Asa ca nu-ti face probleme. Esti cea mai scumpa si cea mai echilibrata mamica!

Mergi la inceput

Mirela, da-mi voie sa-ti dau un sfat: lasa-te de fumat acum. Daca te lasi atunci cand afli de sarcina vor coincide perioada de detoxifiere cu primele saptamani de sarcina cand se formeaza embrionul si nu prea e bine. Eu regret ca am fumat atatia ani.

Mergi la inceput

Si eu am cazut din pat!

Ariadna imi pare tare, tare rau ca ti-a scazut temperatura. Cred ca ai dreptate, poate intarzierile nu sunt asa anormale, ci pur si simplu ovulatia e mai tarzie in anumite luni. Dr. meu spune ca nu se poate vorbi despre o dereglare decat atunci cand ciclul variaza cu mai mult de 6 zile. De ex. o luna vine la 28, cealalta la 35. Stii ce ma gandeam ca ai avea tu de facut? Bine, toate ar trebui, dar tu te-ai cam investigat in rest. Fa-ti o monitorizare ca lumea. vezi cand ai ovulatie, daca foliculul se rupe. Fa-o stiintific. Poate ratezi ovulatia daca ea jongleaza un pic.

Mergi la inceput