Endometru, ovulatie, temperaturi si ALTELE (5)
Raspunsuri - Pagina 3
ariadna33 spune:
Daca ar fi asa macar stiu ca am avut si eu ovulatie ca omu' in a 14-a zi, perioada luteala de 14 zile si CM de 28 zile, asa cum trebuie si cum scrie la carte.
mirelas76 spune:
pai sa stii ca asta ar fi super ariadna...doamne, am ajuns sa ne bucuram ca ne vine ciclul la timp
asa am patit io luna trecuta..dupa luni de intarzieri mi-a venit in decembrie exact la 28 de zile, zic "hopa, gata, mi-am revenit!"...acum in ianuarie au aparut cu cateva zile inainte de ziua 28 simptomele, zic "taci, ca-i bine, vine la fix" si, cand colo, azi sunt in ziua 32 si nika..
..am facut test, clar negativ, nu ma mai amagesc..culmea e ca io, ca tampita, asta vara aveam impresia ca o sa raman imediat cum ma apuc, ca acum 3 ani asa ama ramas, dar apoi am pierdut-o
, si cand colo..a trecut juma de an ...si nimic
ariadna33 spune:
Poate ai avut o ovulatie tarzie, mai repeta testul peste 1-2 zile. Dar de ce ai facut asa o pauza dupa sarcina? 2 ani si jumatate, nu?
mirelas76 spune:
pai...am asteptat atat din mai multe motive...am suferit f mult atunci, am zis sa mai asteptam, apoi mi-am schimbat serviciul, etc...si de asta vara am zis sa ne apucam iar...si uite ca nu se intampla nimic..dar tie dr nu ti-a dat nici o explicatie pt dereglarile astea? ca io am ajuns doar o data la el, cand mi-a explicat ce tre sa fac si care va fi drumul..aaa,si e haios tare cateodata, ca i-am scis si io de vreo 2 ori
..
danangie spune:
Buna seara fetelor. Cum azi sunt in a 10-a zi de CM mi-am cumparat pentru prima oara si eu teste de ovulatzie. Se numesc CLEAR PLAN. Am dat 38,5 euro dar sunt dispusa sa cheltui cat va trebui ca sa raman. Peste vreo juma de ora ma duc sa-l fac sa vad daca sunt in apropiere de ovulatzie.
Mirelas76,salve si bine ai venit. Nici eu nu am mult de cand sunt aici si iti doresc si tie sa te ajute D-zeu sa ramai 
Stiti cumva cat costa in Ro testele de ovulatie CLEAR PLAN?
Va salut si ne auzim peste vreo juma de ora sa spun cum e cu testul.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
lauricipani spune:
Ha, ha, ha Felicity!!! Multzumesc mult pntru admiratie insa cu facutul nu este chiar asa usor!
Au fost 12 ani in care am tot incercat, din astia aprox 9 ani nu am facut nimik ca nu-mi dadea prin cap ca pot sa fie asa mari probleme. Cand am aflat ca am ambele trompe infundate...am simtit ca mor. Dumnezeu m-a ajutat si am reusit dupa reimplantarea tubara bilaterala sa salvez cu brio ambele trompe. Dupa asta 2 sarcini pierdute, of,of,of, si acum in asteptae. Luna trecuta cu folicul de 30 mm si progesteron 7 in ziua 21???!!! cam BAD dar n-am ce sa fac.
Hai sa vedem ce gogoasa fac luna asta! DAR..sa nu uitam ca l-am avut pe sot (si inca mai este) cu hernie de disc deci amaratul nu a putut sa dea ce este mai bun. Cum o vrea Domnul.
Apropos, te-ai uitat in albumul mei sa-i vezi pe flacai? Sunt teroarea vietii mele.
pup mult si nu mi-ai spus ce-ti face burtiku.
ariadna, nimeni nu supravietzuieste fara incurajari, nici eu macar. este o placere pentru mine sa vad ca pot sa dau un pik de speranta, pentru tine in mod special ca esti o dulcica!!!
mirelas76, multumesc pentru pumnii stransi, daca e sa fie dau o bere!!

laurici
Tonnia spune:
Danangie, eu nu am auzit de Clear Plan. La noi costa cam 2E unul. Deci 10 pt. o luna, cam 20E. Dar nu sunt grozave. poate ale tale sunt alta generatie, mai bune. Succes! Ia-ti si temperatura!
ariadna33 spune:
LAURICI
s-ar putea visul tau sa fie premonitoriu, ai vazut ce minuni se intampla pe aici! O sa vina si ziua cand o sa avem si noi burtici si ne vom mandri cu ele peste tot!
DANANGIE, taaaare scumpe sunt testele alea! Sper sa fie si eficiente.
ANTONIA, am facut ceva analize la Fundeni dar nu prea pun baza pe ele, ca am inteles ca lumea nu prea stie pe acolo ce si cum... In sfarsit, nu vreau sa vorbesc aiurea. Am facut AcAntifosfolipidici si LA la V.Babes si au iestit bine.
MIRELA, te inteleg, si eu am suferit ca un caine dupa ce am pierdut sarcina, mai ales ca m-a luat prin surprindere (eu asteptam sa-mi vina ciclul ca sa fac HSG la Giulesti). Si eu am schimbat de curand serviciul. Nu am fost nici eu de multe ori la dr.