Endometru, ovulatie, temperaturi si ALTELE (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Felicity, minte luminata , adevar mare graiesti! Pe cuvant ca esti cea mai 'lucida' dintre noi, mie parca mi-ar fi luat mintile asteptarea asta! Ha ha ha, ce haioasa ai fost cu constipatia (dar e foarte adevarat ca e un simptom!).

Pe bune ca trebuie sa ai durere la contact si ciclu abundent ca sa ai endometrioza? Eu nu am asa ceva.

ANTONIA,as vrea io sa fi ramas!Dar eu banuiesc ca imi intarzie iar ca acum 2 luni. Eu si cu MIRELA avem intarzieri de ciclu fara explicatie! Cu endometrul:- la mine s-a ingrosat cu 0,5 mm/zi in perioada preovulatorie (de fapt n-am fost decat de 2 ori la monitorizare ), dar am inteles ca 'se ingroasa' mai repede la ovulatie, io 'il ajut' cu vit.E, nu stiu daca fac tocmai bine... Foliculii cresc cu 1-1,5 mm/zi, dar tot asa, cand se apropie ovulatia cresc mai repede.

LAURICI mersi pt. incurajari!

Hai sa va spun cu testul. Ma opresc vineri la farmacie, dau peste una care voia musai sa-mi vanda Clear Blue (si de fapt eu pe ala voiam sa-l cumpar), dar m-am enervat pt. ca am intrebat-o ce alte teste mai are (am fost si in alta zi si un farmacist mi le-a aratat pe toate, mie asa imi place, sa am de unde-mi alege!). Ea nu si nu ca numai de ala are. Eu insist, chiar nu mai aveti altceva (cred ca am ceva la cap ), vine alta farmacista si le scoate pe alea ieftine, si de oftica am cumparat din ala! Deci am facut un test de 45000. Na!

Sa vedeti voi cu ce surpriza vine Alé de la munte! Ne da lectii nu se incurca in vorbe, trece direct la fapte.

Mergi la inceput

Cum, asa repede, la 8 zile de la conceptie se pozitiveaza la tine testele?

La mine la 11 zile de intarziere (cand am ramas) a 2-a liniuta era destul de vaga...

Mergi la inceput

Si CHI la fel, s-a baricadat in casa si lasa cainii aia sa moara de foame!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Da ma fetelor! Eu cred ca psihic ne dereglam. Pana acum un an, eram ceas, cum ne-am hotarat ca e cazul sa facem un copil, m-am dereglat de tot!

Ariadna, crezi ca e posibil sa-mi rateze dr. ovulatia la monitorizare, avand in vedere ca m-a chemat in z.7 (folicul 7mmm) si m-a mai chemat in ziua 12?

Felicity, chiar asa feeric e pe la tine pe acolo? Caprioare si...,tot sa cresti un copil, doi, trei...

Anaa, nu am inteles in a cata zi esti acum? Sau in a cata ai sangerat? Daca ai ovulat mai devreme si de la asta ai spotting? Se poate?

Mai fetelor, nu va mai grabiti cu testele astea ca o luati razna! In special tu, laurici, cum in ziua a 8-a? Noi nu avem testele de dincolo. Nici macar Clear Blue nu e ca a lor. In cel mai bun caz, iese ambiguu si tot va stresati si mai repetati 10 teste. asteptati sa aveti macar 1 zi de intarziere.

Cainii lui Chi nu mor de foame. Le-a lasat niste marar intr-un bol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Felicity esti super fata! Sarcina usoara!

Laurici, iti tinem pumnii si tie!

La mine si la ariadna se pare ca e mai clar..Cel putin la mine..ai dreptate ariadna e inexplicabila intarzierea asta..de fapt, de mai multe luni!!

Eu pana acum n-am facut decat o sg. eco intravaginala, ca am facut-o la medsana unde e f scump ..eram in ziua 12 si aveam endom de 10 si folicul de 16, dar apoi nu m-am mai dus sa vad ce s-a intamplat..Dar oare care pot fi cauzele intarzierilor??
Si io tot clear blue fac,,ah, imi e si rusine sa ma duc mereu la farmacie, cred ca zice aia ca sunt nebuna..mai ales ca imi da mereu si un pliant despre contraceptie

Hai va pup fetelor

Mergi la inceput

Stai linistita, ANTONIA, ca stie dr. ce face, de aia e doktor, nu ratezi ovulatia! Calculeaza si tu, cand sa cresca foliculul ala?! Eu am vrut sa-ti spun ca te-a chemat prea devreme, dar se vede treaba ca ai dr. sarguincios!

Hahaha! Le-a lasat seminte de marar!CHI, sa nu te superi pe noi ca glumim despre cainii tai! Sa ma vezi pe mine ce-i gatesc la al meu! Si cand merg la supermarket nu uit sa-i iau biscuitii lui preferati!

Mergi la inceput

Mireluta, hai nu fii tristuta! Ce e clar la mine?! Ca nu pot sa deosebesc simptomele de sarcina de PMS?!

Probabil ca arati foarte tanara daca farmacistele iti dau pliante despre contraceptie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cele care sunt la dr. Tutunaru n-ar trebui sa-si faca nici o grija. Eu doar din ce-am citit despre el, aproape ca nici n-as mai presta de sigura ce-as fi ca raman. Serios acum, cred ca super!

Ariadna, eu ii ingros si lui endometrul cu vit. E. Doar, doar...
M-ai mai linistit. Deci n-are cum sa creasca ca Fat Frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

hai ca esti draguta foc ariadna..nu cred ca arat io tanara...cred ca aia zice " iar a venit asta, pai nu-i e mai usor sa foloseasca si ea protectie decat sa dea banii pe teste de sarcina apoi? ca suntem in sec 21! "

asta e...dar pe mine ma seaca rau ca nu stiu de ce intarzie..si normal ca-mi da sperante aiurea..si nu am nici un fel de simptome de sarcina, adica greturi sau altceva..doar dureri ca de ciclu, dar care nu mai vineeee, sanii ma cam dor,etc..aaaaaaa, si ma simt balonata, umflata ca dracu'..
Voi cum va simtiti?

Mergi la inceput

Eu cred ca in noaptea asta, cel tarziu maine dimineata sunt la nr. 1. Deja ma 'tine' mijlocul.

Mergi la inceput