Salutare tuturor,
stiti cumva vreo femeie serioasa, muncitoare fara pretentii exagerate care sa ma ajute la menaj 2,3 ore pe saptamana, de 3 ori pe luna?
Va multumesc anticipat
Umflatzel & Andrei 1 an si o luna
Cred ca trebuie sa incerci la 7263829 Violeta R. dupa 17:00si numai daca loc.prin sectorul 6
si eu as avea nevoie de o asemenea persoana si locuiesc in Drumul Taberei
Oana si comoara 36+ sapt
multumesc ruth, eu locuiesc in dr.taberei, deci e ok, tu o cunosti personal si ne-o recomanzi?
inca o data multumesc
pupici
eu stiu ofata seriosa dornica sa faca meaj.
daca-mi at pe PM nr voastre de telefon o pot anunta sa va contacteze. vine in orice parte a bucurestiului
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina
Cat dati unei fete care vine sa va faca menaj,adica cat o data sau pe luna?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Daca nu ati gasit pana acum pe cineva, va pot recomanda eu o tipa f. serioasa si f. muncitoare. Dati-mi un PM si va dau nr. ei de tel.
Sa traim bine!
Cum am spus si mai sus, eu sunt interesata, dar as vrea sa stiu cam cat ii dai unei persoane care vine cateva ore pe zi, o data pe saptamana?
Cele care aveti deja ajutor ne spuneti si noua?
Multumesc mult
Oana si comoara 38+ sapt
cred ca intre 200.000 si 400.000 pe zi in functie de ce face
5 ani -14 februarie 2005
Azi va trimit pe PM nr. de tel. al femeii de care vorbeam (doar celor care l-au solicitat ). Am intarziat atat pt. ca nu reuseam sa dau de bona mea ca sa i-l cer. Tipa de care va vorbesc e buna prietena cu bona mea, si e la fel de muncitoare si de serioasa. De asta mi-am permis sa o recomand.
Eu de ex. o platesc pe Mirela cu 250.000 lei/zi. Ca regula generala, trebuie DOAR sa aiba grija de bebe. Numai ca ea e tare "neastamparata" si mai face si multe altele cand bebe e cuminte sau cand doarme. Calca/spala rufe, spala vase, intr-o zi chiar mi-a facut ordine in debara si in dulapurile de la bucatarie.
Sa traim bine!