Stiti vreo femeie muncitoare serioasa pt menaj ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Eu platesc 250 000/zi pentru menaj, cam 6-7 ore, la doua camere. La asta mai adaug o gustare cand ajunge la mine si o masa de pranz, cafea, fructe si apa minerala la discretie. Tariful depinde de cat sta, de nr de camere si de pretentiile persoanei respective si ale noastre. Dar am aflat de la o firma de specialitate ca asta ar fi tariful pe zi. Iar la trei camere, cam 300 000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

Tocmai am ramas si eu fara menajera, asa ca daca aveti o persoana pe care o puteti recomanda, sunt si eu amatoare. Stau la Chibrit, adica intersectia 1 Mai cu Grivita si vreau sa vina o zi pe saptamana, de la 8 la 4 in pricipiu.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

V-o pot recomanda pe doamna care face la mine curat,vine o data pe sapta si sta cat e cazul (de dimineata pana dupa amiazxa) si face curat,spala vase,rufe,calca, tot ce trebuie si o platesc cu 300.000/zi.A fost camerista si femeie de servici,deci are experienta.Sta in Drumul Sarii.Daca va intereseaza dati-mi Pm si va dau numele si telefonul.E foarte serioasa.

Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Noua ne-ar trebui o persoana care sa vina zilnic de la 8 la 12 sa aiba grija de bunica,si de doua ori pe saptamana sa ia copii de la scoala si gradi la ora 16:00 si sa stea cu ei pana la 19:00.
Stiti pe cineva? Zona Belu. Cat m-ar costa?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

fetelor salvati-ma si pe mine!
Am nevoie de ajutor in gospodarie bilunar (poate mai des in viitorin momentul in care apare bb)...Stau in Sebastian.

Deni mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Buna tuturor! Am nevoie de serviciile unei menajere pentru curatenie saptamanala + calcat rufe (fara mancare, spalat..). As dori insa sa vina luni sau joi (in restul zilelor sunt la servici), asa ca daca dumneavoastra cunoasteti o persoana de incredere disponibila in zilele mentionate astept cu incredere recomandari. Stau in zona Brancoveanu - Oraselul Copiilor. Va multumesc, Gratiela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrasova spune:

[quote]Originally posted by gicutza

Daca nu ati gasit pana acum pe cineva, va pot recomanda eu o tipa f. serioasa si f. muncitoare. Dati-mi un PM si va dau nr. ei de tel.

Si eu caut o menajera serioasa, dar nu gasesc. Ma poate ajuta cineva? puteti sa imi trimiteti nr. de telefon daca cunoasteti pe cineva dispus si harnic?

Gicutza, am incercat sa dau un PM, dar nu a mers.

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Salut!

Stiu si eu pe cineva, o doamna tanara(40 de ani) si muncitoare care e interesata de niste bani in plus. Are un serviciu in ture si suficiente zile libere pentru menaj. Gateste, spala, calca "la dunga" si face curat. De asemenea poate veni in orice parte a Bucurestiului. Eu sunt foarte multumita de ea.

Daca e cineva interesat sa-mi dea un PM.

Claudia, Matei (15.12.2003) si bb din burtica +32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

si eu caut o menajera serioasa.
stiti pe cineva in ploiesti?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Doamna pe care o stiu eu nu mai e disponibila, s-a mutat la tara.

Mergi la inceput