Mamici de Constanta (25)
Raspunsuri - Pagina 10
narcisa spune:
Roxi, ce suma ai trimis cu Western Union? Mai tii minte?
M-am uitat pe site-ul lor si mi s-a facut rau instantaneu: la 7000 euro suma care trebuie trimisa spre CT vroiau 250-300 euro, oare ce fac pt. un comision asa de mare?
La Banc Post ar fi in jur de 28 euro(0,4% din suma ridicata) + poate o taxa de transfer aici in Germania. Ca daca platim 300 euro comision ma lipsesc sa mai luam terenul. Oricum in max. 2 sapt. trebuie sa ajunga, si daca face precontract pt. 3 sapt. ajung sigur, plus ca imi trebuie si mie timp sa facem procura si s-o trimitem cu autocarul care face cam 4-5 zile de aici la Constanta.
quote:
Originally posted by roxanaz
pupicei dragutzelor.
Narcisa, nu am cont la bancpost. dar tu il vrei ca sa il folseasca si altcineva de aici pentru retragere de numerar? nu mai bine trimiti bani prin western union sau alta firma de acest gen? eu am folosit serviciile lor si a fost bine, cu comision mic, banii ajung in 24 de ore...., acum cred ca si mai devreme!
narcisa spune:
V-am vazut pozele, sinteti niste draguti toti trei, si Mariuca o fetita tare dulce.
Doamne, mi-au dat lacrimile citind povestea nasterii Mariucai, am ramas fara cuvinte.......prin ce-ati trecut, multa sanatate si numai bine, va doresc.
narcisa
quote:
Originally posted by crig72
Am reusit sper cu pozele!!!!!Dar mai am multe de invatat....
Pupici de la noi.
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea
nasterii
Poze pentru voi http://community.webshots.com/user/crig72
roxanaz spune:
neatza neatza.
Narcisa saru'mina saru'mina saru'mina ptr reteta!!! si mai ales ptr osteneala. il fac neaparat cit de curidn si dau raporul! ai dreptate cu wstern union, la suma aia cred ca asa ar fi comisionul...eu am trimis 500-600 euro maxim de fiecare data si comisionul a fost...suportabil. imi pare rau ca am uitat de asta.
Tatiana, asta e, eu nu m-am agitat ca stiam de pretul din mega....si am vazut ca e acelasi.
hehe, da, cica o sa avem 7.800.....nci nu tiu ce o sa fac cu atitia bani!
pupicei si o saptamina super va dorim tuturor!
gen68 spune:
mey, fetelor, e super trouper afara. imi vine sa-mi iau concediu. mama nici nu l-a dus pe marius la gradi astazi, sa iasa sa se joace in zapada toata ziua. ce-nseamna un pic de zapada, l-am scos ieri dimineata vreo 2 ore si dupa amiaza tot asa vreo 2, a mancat ca un lup si a dormit tun. am iesit cu sania, sa-l dau, mai mult el a tras de ea, apoi m-a pus sa-i aduc galeata si lopetica, sa vedeti ce castele...de zapada a facut. si faza, l-am imbracat si nu a vrut sa puna fularul la gura, dar cand a iesit in fata blocului (unde e vantoasa) nu mai reusea sa-mi spuna sa-i pun fularul pan-la ochi.
taniamama, sa stapanesti sanatoasa carnetul, 1000 ani fara puncte in el!
narcisa sa-ti traiasca printesuca.
gen, mamica doar de marius
ione spune:
Narcisa multumesc de sfat, pozele sut super. Eu le-am luat la fete canite de la Chicco.
Ginduri bune.
Ionela, Maria & Elena
Cornelia spune:
Buna ziua! (ca nu mai e dimineata de mult, pana m-am miscat eu azi)
Crixia si noi ne-am aventurat ieri in oras . De fapt ieri era o destul de dificil sa ajungi la noi in zona, dar azi dimineata sa circuli prin oras a fost o adevarata aventura.
Pe viscolul de ieri Maria nu a prea "gustat" zapada. Azi sa vedem cum o sa se comporte, ca e intr-adevar, foarte frumos afara.
Pe mine cu retetele m-ati terminat... Si asa imi este tot timp[ul foame, dar parca m-au reapucat greturile. Nu pot sa intru in bucatarie, dar as tot manca.
Va pup
Cornelia (25 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
dianamaria spune:
Buna ziua,
ce mai faceti? Cum au reactionat bebelusii la zapada? Al meu e super incantat! Am iesit ieri de 3 ori afara, am facut "ingerasi", ne-am dat cu sania, ne-am batut cu zapada...
O zi excelenta,
Diana
narcisa spune:
Salut,
Ce bine de voi ca aveti zapada!!!!!!!!!!!!!
Aici s-a topit azi-noapte, sint 5 grade acum si ploua, ca am avut si noi 2-3 zile; simbata am iesit cu piticii la -6 grade; dupa o ora s-a istericat d-ra noastra si am intrat in casa. Era mai bine, mai frig.
Mai stiti ceva de Sinzi?
toate cele bune
narcisa
roxanaz spune:
hehehe Narcisa dupa 36 de ore de ins in continuu si de circ cu nametii azi a iesit un soare de a inceput sa se topeasca tot si sa vezi patinoar de maine ca iar a venit gerul! dar cica incepe viscolul din nou de maine noapte.
hahahaha, asta ca ma plingeam eu ca nu am vazut zapada!!!!
am scos si noi ieri pitiku cu nasu la zapada, nu a prea inteles el care e treaba dar l-au picat citiva fulgi si ridea.
narcisa spune:
Da ma Roxi, ca si eu am tot vorbit cu mama la telefon si ieri si alaltaieri; ma batea gindul sa vin in RO cu Vivi pt. 1-2 sapt. pe Bucuresti, au oferte super la Tarom dus-intors 199 euro si de la Buc.-Cta imi asigura inclus in pret transport cu autocarul, da vremea m-a speriat, nu vin ca mi-e frica sa nu raman inzapezita.
M-am lecuit.
narcisa