Mamici de Constanta (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

, fetelor!

Vad ca s-au intamplat multe de cand nu v-am mai citit...

Felicitari Taniei!

La multi ani, Vivien!

Cristina, bine ai venit! Dumnezeu sa va ajute in continuare!

Eu as vrea sa va intreb mai multe.
Am citit subiectul deschis de Nati si am vazut ca ati scris despre conditiile din maternitatea de aici. Vreau sa stiu daca milionul care se achita pe zi in rezerva se plateste indiferent daca esti asigurat sau nu. Apoi, vreau sa mai stiu daca te primeste cu haine pentru bebica si pentru mamica. Stiu ca se folosesc pelinci sterilizate, de-aia intreb.

De unde cumparat voi laptic? La Dorna mi se pare mult prea scump, iar celelalt care e pe piata la asa-zisii producatori e de multe ori in doua cu apa. Imi spuneti cum faceti voi?

Vroiam sa va intreb mai multe, poate imi mai amintesc intre timp.

Multumesc pentru incurajari tuturor!

Geani cu Daria (28 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Geani, daca vrei sa stai in rezerva cu plata nu conteaza daca esti asigurat sau nu, se plateste. la ce lapte de referi...?cel de consum zilnic? sau ptr copii? laptele ptr noi eu iau la dorna iar ptr copil...nan2.
aduci tu si haine ptr tine si ptr copil, nu e ca la bucuresti. pelinci...??? ce e aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu cu cateva randuri.
Am prins un net si ma grabesc sa ma pun la zi cu mailurile...
David e foarte bine, ii prieste la bunica, si mai ales zapada!
Nu am avut timp sa va citesc pe toate, putin in graba.
La multi ani Vivien pentru anisor!!! Sa traiesti sa te faci mare si frumoasa!! Adica si mai mare si mai frumoasa!!!
Felicitari Tania pentru carnet!! Sa il stapanesti sanatoasa...bine ca nu ai prins examenu cu o furtuna ca cea de ieri!
Roxa salutari de la DAvid piratu! Pentru Voinik si familia..hihihi!!
Gen sa trimiti baiatu la gradi ca maine are engleza si profa lui nu lipeseste!!
Noi inca asteptam sa fie gata ap, mai dureaza o sapt cel putin...asa ca suntem rabdatori si nu prea ne grabim...cine s-ar grabi cand macarea e facuta gata, farfuriile sunt stranse, spalate, pleci cand vrei, vi cand vrei, David are mereu companie si cine sa ii cante in struna!!! E tare placut...
David e incantat de zapada, ii place pe sanie, si-a facut prieteni noi, se arunca in zapada si nu ne lasa sa il ducem in casa pana nu e bocna de inghetat!!!
Cam astea sunt noutatile!!!!
Salutari la toata lumea!!!
Revin cand mai am timp...duminica dam si noi petrecere pt cei 2 ani achizitionati!!!

Sinzi si David
David la 1an si 11 luni Noi - noute

Mergi la inceput

Roxi, banuiesc ca "pelinci" e un regionalism, probabil ca aici nu se foloseste, habar n-am...e fasa in care sta bebica pana ii dai hainute.
Oricum, cam ce hainute trebuie?

Da, ma refeream la laptele de consum zilnic.

Geani cu Daria(28 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pupilici Sanzilici!!!!! hai sa terminati odata..sa vorbim si noi ca oamenii!!!!
Geani, noi luam la dorna din metro, la aprovizionarea saptaminala. e ff bun si napolact, si brenac - dar eu m-am convins de ladorna ptr ca e bun si la 4 zile de la deschidere - celelalte in ziua de expirare gata, se acresc. a, te referi la scutece - ti-am raspuns mai devreme.

Mergi la inceput

Eu am uitat sa va zic ca am reusit si am cumparat si noi patut Dariei. Am fost foarte incantata cand l-am vazut si ii multumesc Oanei ca a postat atunci gresit si asa am aflat si eu de oferta de la Doce.

Mersi, Roxi!

Geani cu Daria(28 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Scumpele mele mamici!!Va multumesc pentru tot ce ne-ati scris dar imi pare rau ca am starnit emotii si lacrimi.De fapt si eu sunt o sensibila si va inteleg.intr-adevar daca ati vazut pozele noastre Mariuca este o pitica nazdravana care ne face sa mai uitam de problemele noastre.Azi am iesit si noi la o plimbarica si ne certa sa nu punem mana pe zapada ca e CAH!!adica tot ce e pe jos e cah.Noi speram sa reusim s-o convingem sa facem un om de zapada.
Apropo de lapte :cand gasim noi cumparam Brenac ,in rest Dorna rosu.Eu inca ii mai fac branzica Mariucai din lapte si iaurt.
As posta si niste fulgi de zapada dar din pacate nu-i gasesc.Am gasit in schimb.....pentru voi toate.
pe curand,pana atunci un calduros salut!!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea
nasterii
Poze pentru voi http://community.webshots.com/user/crig72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineata la mamici si pitici!

Geani, ma bucur ca ai profitat si tu de oferta. Ce tip de patut ai luat? I-ati facut proba acasa? Ca primul patut pe care l-am luat noi a fost defect si a trebuit sa-l inlocuim.
Vroiam sa te mai intreb la ce medic esti. Eu merg la Rusa.

Va pup si o zi frumoasa!

Mygirl si Alexandra (24 sapt+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

BUNA ZIUA MAMICI SI BURTICI!!!
Scuze pentru mica pauza, dar....mai vrea si colega mea sa intre pe icq, si atunci, eu inchid tot, sambata, duminica si luni am stat acasa....astazi..m-am tarait pana la servici...de frica sa nu cad...
Felicitari pentru examene..eu una cred...ca......nu le mai dau...am unul pe 4 si unul pe 11....poate veti rade de mine..dar nu imi intra NIMIC in tartacuta......chiar o fi din cauza sarcinii??voi ati patit asa ceva????atat de rau, incat sa nu pot retine nimic..????fetele..daca nu ma prezint la examene este o problema??sau trebuie sa anunt???? am numai doua..la restul am referate.....
Pentru mine parca nu mai vine ziua de 5..sa merg la control...la d-na Lutescu...
Multi pupici pentru voi si bebici....

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

aaaa, am uitat...UM pe 15.10.2004, iar DNP pe 22.07.2005

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput