Mamici de Constanta (25)
Raspunsuri - Pagina 12
CRIXIA spune:
quote:
Originally posted by BB23
aaaa, am uitat...UM pe 15.10.2004, iar DNP pe 22.07.2005
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
Si Alexia este nascuta pe 22.07!
Racushoarele Cristina& Alexia
roxanaz spune:
hello hello.
am fost si la intepat azi, a fost cel mai cuminte dintre toate vaccinurile de pina acum, nu a plins deloc. 8,7 kg, 70 cm. dupa vaccin a inceput sa ii cinte doctoritei
aoleu air nu putem iesi azi afara de scriba de pe jos....ca noi...in marsupiu...mai greu! asa ca .....azi ne plimbam in balcon.
hehehehe Cristina tare dragutza faza cu zapada "cah"
gegea spune:
Ciao, fetelor!
Oana, am luat exact tipul de patut pe care l-ai cumparat si tu...L-am incercat acolo si era ok, acasa nu l-am mai desfacut. Mersi inca o data! Eu merg la Dantes. la amandoua!
Am dormit tare prost azi-noapte. Ma dor ochii de la oboseala, da' las' ca-mi trece...
Voi cum sunteti?
la toate si la bebei!
Geani cu Daria(28 saptamani)
narcisa spune:
Salutare si de la noi pe ziua de azi!
Din pacate, cam pe fuga, nu stiu unde ramane timpul!
Si macar sa-mi intind rufele pina se trezesc piticii!
Roxi, pai eu cred ca Patrick sta fff. bine, chiar m-am uitat in carnetul lui Vivi la acelasi control de 6 luni 73 si 9,370; chiar acum citeva secunde citisem subiectul lui babee de la Parintii intreaba, cit poate minca un copil? Ca Vivi daca-i dau ar minca nonstop, ce sa mai zic ca maninca aceeasi portie ca si Patrick. Banuiesc ca Patrick al vostru trebuie sa pape bine dupa masuri, nu?
Sinzi, si sa terminati cu mutatul.
Crix, ai terminat cu examenele? Sau mai ai?
Tania, voi ce mai faceti?
Fug la beci sa-mi intind rufele, si mai revind poate diseara, dupa ce venim de la cumparaturi, ca azi e marti!
toate cele bune
narcisa
CRIXIA spune:
Narcisa, mai am miercuri(maine), sambata si luni. Cam inghesuite!
Alexia e in turneu, o luam miercuri seara si sambata seara, ca nu poate Razvan fara Fata lu'tata! Ca el cu cine vorbeste, cu cine se joaca... e casa pustie, nu respira nimeni in patut noaptea....
Racushoarele Cristina& Alexia
narcisa spune:
Uuuuff Crix.
Multa multa Bafta si spor la invatat pe ultima suta de metri!
Ref. la sot, cred ca inteleg; al meu duminica dim. s-a dus la un coleg de club(de pescuit) niste treburi cu bilantul, si cind s-a intors dupa vreo 2 ore se plingea ca era ca la cimitir la ala, liniste totala, i se parea ceva in neregula(colegu fiind celibatar), cred si eu fata de chiraielile de la noi..........asa si cu sotul tau!!
narcisa
roxanaz spune:
Narcisa...cred ca daca ii dau pietre macinate amestecate cu ceva lapte le maninca bucuros!
Crix muulta bafta!!!! hehehe, da...cunoastem faza cu baiata'fata' tatii... al meu nu vrea sa plecam la munte fara copil....ca ce se face el fara pitik 3 zile???
dadi_t spune:
buna dimineata!
Eu mai rarutz din cauze de musafiri.. Este venita sora mea in sesiune o luna si ma monopolizeaza cam tot timpul cand nu invata. In rest rutina obisnuita : curatenia , gatit si spalat din doua in doua zile ca am casa grea... Bibiluta a inceput sa-si dea iar drumul singurica pe distante mai mari , la mers. In ultimul timp doar chemata de la unul la celalalt mai mergea si cu mare graba se arunca in brate. Acum isi imbunatateste virajele.. Anduta imi vine doar cu note de FB , dar mi-a facut o boroboatza cat ea de mare zilele trecute. Am lasat-o in casa timp de o ora cu Bianca(in patut-dormea) si in jur de ora 14 cand trebuie sa plece la scoala pt. teme m-am intors de la cumparaturi. Mi-a raspuns la interfon, dar cand am ajuns acasa neam sa mai deschida usa. In 2 min. disparuse inchisese si usa , eu fara cheie... Am crezut ca inebunesc de spaima. Deja aveam vreo doua scenarii cu ce s-a intamplat. Unul ca a deschis geamul sa ne vada la interfon si a cazut de la ...et.7. Am incercat sa sparg usa....ce fortoasa ma credeam....apoi m-am mai calmat si am inceput sa gandesc logic. Dupa cat sunasem si batusem in usa, normal ar fii fost ca BIbi sa inceapa sa planga sau sa tipe, ori nu se auzea nimic.Dar in cateva secunde cat am mers cu liftul, unde putea sa o duca ...??? Am inceput sa bat la usa vecinelor cu care sunt mai pe bune. Intr-un final o gasesc pe Bibi la o vecina de pe scara cealalta de la etajul 4 care are fetita colega cu Anduta la scoala . Cand am vazut-o pe Bibi au inceput sa-mi cedeze genunchii si...nervii si am inceput sa plang. Vecina o pustoaica de 22 de ani nu a catadicsit macar sa lase un bilet in usa, mai mult cum s-a coborat la mintea Andutei sa o ia pe Bibi din casa fara sa o rog. Si avea si cheia casei...
Cand a venit Anduta i-am dat papara de rigoare ca ma dureau palmele...m-a durut sufletul , dar stiti ce mi-a replicat? Ce erau mai importante cumparaturile tale decat scoala mea??? Si doar nu pierdea orele -era o pregatire- mai mult am fost acasa la timp, dar asa e mereu ca speriata de bombe si dimineata pleaca de la 7.30 din casa ca nu vrea sa intarzie.....Ce caracter ...de catar o sa aiba.....In orice caz cred ca am imbatranit cu 5 ani cu ocazia asta. Ce incredere mai pot avea in ea, cand regula era sa nu deschida usa la nimeni, d'apai sa lase cheia in alta parte....
Hai ca m-am intins, dar cine stie cand mai am timp sa scriu. Apropo's vreau sa iau si eu patutul de la Docce. Este bun si de tarc?? Ca pe mine asta ma intereseaza. Si magazinul este chiar in curtea Haltei Traian sau pe vreo, strada Interioara????Please spuneti-mi ca vreau dupa masa sa ma duc daca mai gasesc sa iau.
Roxi, saru'mana pt. intelegere...
Sanzi, iti duceam dorul.... Stiu cum este....asa boieram si eu cand era mama acasa.
Crixia, bafta multa la examene! Ai rezolvat?
Fetelor cui examene....la fel Bafta multa de tot!
Narcisa, este tare frig si zapada multa pe strazi necuratata si nuy m-am incumetat sa ajung la tipa aia.Am ghetele cu talpa lisa si alunec cu ele mama-mama...Mai vorbim.Tare m-as bucura sa vii in zona..
Daca am timp o sa pun poze noi, ca mi-a facut surpriza Costin cu un ap. foto digital. Nu sunt fff incantata ca nu prea stam asa bine cu finantele . Au fost sarbatorile, scoala mea de soferi, avem si Motul pe 12 si nu prea era in ...norme. Dar e bun luat, vorba ceia ,,,cu ce faceam poze printesei de mot???,,,
pUPICI MULTI SI O ZI MINUNATA!
Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze DECEMBRIE!
roxanaz spune:
buna dimineatza!
aoleu Tania chiar ca faza..cit Anduta de mare! da' si femeia aia nu are minte deloc deloc??? ufff....bine ca nu a fost nimik!!!
mii de scuze, scriu mai tirziu ca grasu imi trage tastatura de sub deste...revin!
mygirl spune:
Dragi mamici, am noutati! Aseara a simtit si tati suturile Alexandrei. Ne uitam la TV, ma tinea in brate si fata noastra a inceput sa loveasca exact in locul unde tinea el mana. A fost atat de incantat!!!!
Tania, patutul il gasesti in magazinul DOCE special ptr mobila. Este langa celelalte magazine DOCE, in aceeasi curte de la halta Traian. Dar vezi ca expus, cand am fost noi, aveau un patutz/tarc colorat, cu animalutze, dar mai mic (cred ca ptr copii pana intr-un an). Sa-i ceri vanzatorului de acolo patutz mai mare, daca mai au - sa-i spui ca vrei modelul cu suport de infasat. Si sa-i faci proba acolo, ca sa nu te umpli de nervi acasa ( noi la primul ne-am chinuit o ora sa-l montam pana sa ne dam seama ca-i defect).
O intrebare - ai recuperat retzeta cu sexul bebelusilor? daca da, poti sa mi-o trimiti si mie?
Va pup,
Mygirl si Alexandra (25 sapt -azi)