Mamici de Constanta (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna mamici,
Aseara am fost cu fetele afara si am facut un om de zapada mare. M-au ajutat niste copilasi si fetele mele mai ales, carau zapada si apoi puneau pe gramada, batatoreau zapada, a fost super, le-am dat cu saniuta.
Voi ati facut om de zapada?

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Va pupam si noi

Am reusit sa pun cateva poze in album. Vineri mergem la control; implinim 4 luni

Poze ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Salut!
Noi azi de dimi.(eu si cu Vivi) ne-am preumblat prin magazine, ca daca tot a fost Patrick cu bunicii plecat la cumparaturi, doar nu era sa ratez ocazia, sa mai arunc si eu un ochi linistita ca tot e WSV cu reduceri mari, mari la articolele de iarna.
Parca mi-a intrat umezeala in oase, ca ploua afara.

Tania, offf ia lucrurile mai usor, e greu de facut, da altfel unde ajungi? Imi imaginez prin ce-ai trecut, da si fetei aleia ce sa-i reprosezi la 22 de ani??!! Ca daca n-are copii si la virsta asta, crezi tu ca a realizat ce face?! Si Anduta e inca un copil, si stiu ce vorbesc, cind stateau nasii lui Patrick linga noi in 2002 am mai avut grija de fetita lor, care era de-o virsta cu Anduta voastra acum! Sint inca copii, una vorbesti cu ei, si lor le zboara mintea in minutul urmator cine stie pe unde. Referitor la ce-am vorbit, stai linistita, cind poti, ca-mi dau seama, c-am mai vorbit si eu cu mama la telef. si stiu cum e timpul, cind se mai indreapta vremea.
Ref. la patut pt. Bibi. Calculeaza bine situatia, eu pe Vivien nu o prea mai pot tine in tarc, nu mai vrea, sa nu-l iei degeaba; tarcul e mai mult de pe la 6 luni pina in jur de 1 an si pina incep sa mearga; dar tu stii mai bine ce si cum, e doar o idee din partea mea.

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

bUNA MAMICI, BUNA BURTICI....
MIe, inainte imi placea iarna..si acum....dar cand este vorba de mers...mai bine ma lipsec..stiti ce frica imi este/ sa nu cad..sa nu alunec...as vrea totusi sa ninga...frumos si mult...dar sa nu fiu nevoita sa ies din casa....
Fetelor..puteti da timpul inainte sa merg si eu mai repede la control?Ca la examene(2) nu cred ca ma duc...pana in toamna sper sa imi revina memoria...ca acum este....ceva de speriat....

Offff ce mult mai este pana sambata...cand a fost si tati invitat sa intre la tanti doctora...(D-na Lutescu).,...

pupici la mamici, burtici si bebici....

bb mic de 17 saptamani implinite vineri...

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Ciao, fetelor!

Noi suntem bine, sanatosi. Ne miscam de numa'..., iar noaptea ma odihnesc si nu prea...mai nou, e o alarma a unei masini care ne sacaie non-stop de ieri dimineata. Noroc ca nu e chai sub geamul nostru, ca o luam razna nu alta. Sper sa se rezolve si sa nu o mai auzim.

Voi fetelor, sunteti ok?

Va si numai bine!

Geani cu Daria(28 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna ziua la mamici si bebiti!
Stiu ca scriu mai rar dar va urmaresc aproape in fiecare zi.
Tania, imi pare rau pentru ce s-a intamplat, dar daca vecina nu are copii nu-si putea da seama la ce te vei gandi tu. Si apoi, la 22 ani, e inca copil, nu?
BB23 acusi vine sambata, acusi, acusi.
Noi mergem la gradinita in continuare, apropo, Rafaela e nascuta pe 1 martie 2001, ieri ne-am amuzat caci am avut tema pentru acasa. De colorat niste animalute.
Nu i-am dat voie sa se joace la calculator pana ce nu si-a facut "tema".
Am iesit si noi putin duminica seara la zapada si ne-am tavalit si am facut "ingerasi" in zapada. Asta dupa ce am aruncat cu zapada in tati.
In rest nimic nou, doar ca eu am cam mult de munca in aceasta perioada si nu prea voi mai putea scrie prea mult.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Fetelor, da' tacute ati mai fost azi...Care sa fie cauza?
Ati profitat de soarele care si-a aratat cateva raze azi?
si noapte buna!

Geani cu Daria(28 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Sanzi ana sa-ti traiasca baietelul , sa va bucurati de el,sa fie sanatos si sa va umple viata de fericire!
LA MULTI ANI DAVID!
De laMariuca un si

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea
nasterii
Poze pentru voi http://community.webshots.com/user/crig72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna Dimineata !
Va invit la un nou capitol:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41853
Sarbatoritii de maine sunt: David(Sanzi) si Sebi(Mav).

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze DECEMBRIE!

Mergi la inceput