Cadoul pentru nasii de nunta

Cadoul pentru nasii de nunta | Autor: oanamadalina

Link direct la acest mesaj

Sunt fericita "posesoare" a unor nasi tineri, realizati, frumosi, care au o fetita de doi ani. Sunt exact nasii pe care ii visam. Suntem prieteni de peste 10 ani si au fost extrem de fericiti ca i-am rugat pe ei sa ne fie nasi. Am insa o problema: ei locuiesc in Belgia, lucreaza acolo de 2 ani si au cam tot ce si-ar putea dori.
Stiu ca se da un cadou mai consistent la nasi. Ei vor veni in tara prin martie si noi n-am luat cadoul pentru ca efectiv nu stim ce. Ma ajuta si pe mine cineva cu idei? Va rog mult
Oana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Mie mi-ar placea sa primesc un lampadar frumos, sau o veioza de-aia Galee.
Sau un bar in forma de glob pamantesc.
Oricum nu electronice.
Ceva estetic nu util.

Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamadalina spune:

deci sa nu iau cite ceva pentru fiecare? Eu ma gindeam sa iau cite un cadou pentru fiecare dintre ei. Ideile tale nu sunt rele deloc.Daca-ti mai vine ceva in minte da-mi de veste!
Multumesc
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Exact in aceeasi situatie am fost noi.Nasi tineri carora nu le lipseste nimic.Foarte greu ne-am decis ce sa le luam.Intr-un final ne-am hotarit la 2 veioze Galle si o masa la care i-am invitat cu o seara inainte de nunta.

Mergi la inceput

Toate bune si frumoase...ideea cu vazele este excelenta...dar....mai e o problema. Unde locuiesc ei este doar mobila minimalista si au o dracoaica mica de fetita care distruge tot. As vrea sa le iau ceva care sa-i "tina" mai mult de o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Aceeasi problema o am si eu.
Nasii sunt niste prieteni f buni de-ai nostri, tineri, au avut nunta acum 3 ani si au bani, nu le lipseste nimic.
Mi-e groaza ca nu stiu ce sa le iau.
Oricum nu le iau veioze, nu mi se pare ca se potrivesc pt tineri. Acum depinde cum au si in casa, pe stilul clasic sau modern.
daca aveti si alte idei, va rog....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenaxxx spune:

Buna fetelor aceeasi problema am avut-o si eu anul trecut , noi le-am luat o icoana de argint si au fost foarte incantati. Chiar este pusa intr-un loc special lor . Casa de Piatra

http://community.webshots.com/user/serenaxx100

Mergi la inceput

Icoana chiar mi se pare o idee foarte buna.... In weekend ma mai gandisem la ceva, dar cred ca icoana ramane varianta cea mai buna. Ma gandisem la un serviciu de ceai din argint. Am vazut unul foarte misto, miniaturizat...de fapt nu prea era serviciu....un gen de cainic, cu suportel din argin in care erau puse recipientele pentru lapt si zahar. 3 piese, o combinatie de argint cu sticla...era tare frumusel, dar nu prea era practic...mai mult decorativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Mie mi se pare o idee foarte buna cea cu serviciul de ceai din argint.
Si eu m-am gandit la un set de argintarie.
Ca sa fie ceva scump, elegant, si de bun gust.
Asa mi se pare mie, oricum.

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "Cadou pt nasii de cununie"
postat de numeioana, 12/03/2005, 09:55:01

Cand ati fost prima data la nasi in calitate de fini, sau ca sa le cereti sa va cunune cu ce cadouri ati aparut? Nu stiu pur si simplu ce sa le iau pt ca nu-i cunosc prea bine. In afara de flori ce ar merge? Ceva de baut?

Ioana

raspuns postat de Anculina, 12/03/2005, 10:27:15

Noi am dus flori, o cutie de bomboane, sampanie ( eram siguri ca raspunsul va fi afirmativ ) si tot felul de ...diverse ( pt ca eram siguri ca o sa se prelungeasca vizita pana tarziu in noapte, dar intre noi nu era o relatie protocolara, eram " la catarama " ): tigari, alune, ciocolata, etc. si o atentie pt copil.
Dar acum, daca am fi noi in rolul de a fi " ceruti / petiti " de nasi, ne-am pregati noi cu toate astea, ne-am bucura poate doar de o atentie simbolica pt asta mica si de flori ( care femeie nu se bucura cand primeste flori ? )...
" Parerea mea ! " ( Marfar )
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!Din cate am auzit eu, atunci cand mergi la nasi sa le faci propunerea de a te cununa, se merge cu sampanieflori ptr ea,si ceva dulce(tort,prajituri,o cutie de bomboane,ce vrea fiecare).Mai stiu ca la nunta este frumos sa le faca si mirii nasilor un cadou(ceva de care sa se stie ca ii va incanta),poate fii ceva semnificativ.

Poze cununie:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207

Mergi la inceput