Cadoul pentru nasii de nunta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

oana
si noi tot asa, cu nasi tineri si realizati pe toate planurile. aveau doi baieti atunci cand ne-au cununat pe noi si acum a venit si al treilea.
pentru ca aveau tot ce si-ar putea dori, le-am luat o icoana cu argint si un set de enciclopedii (pe care o sa le luam si pentru noi cand o sa creasca bebelusa un pic mai mare). au fost super incantati si ne-am petrecut mai bine de o ora rasfoind impreuna la ele.

marcela si alexandra lia

pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Si o prietena de-a mea a avut aceeasi problema, nasi tineri, instariti si din Anglia. Le-a luat un serviciu de argint de masa, tacamuri, ceainic, castron, polonic si cani. Au fost foarte incantati

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Am inteles ca e bine sa le dau cadou nasilor ceva de cristal. Noi ne-am hotarat ca le vom lua ceva de cristal: fructiera, pahare, serviciu pt wisky...nu stiu vom merge la renumitele Boemia(nu stiu cum se scrie) si vom alege.
Desi imi place si ideea cu argintul...ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melc spune:

Salut. Dragelor eu am 2 perechi de nasi, sunt verisoarele sotului din italia si vor veni cu 2 zile inainte de nunta, tot ele ne vor cumpara si verighetele de acolo asa au vrut ele, va dati seama trebuie sa iau 2 cadouri pentru ei, asta este. Na-m nici cea mai mica idee ce am putea sa le luam, dar om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Salutare miresici
noi cand am mers la nasi am luat o cutie de bomboane o sticla de whisky(preferatul nashului) un ou de ciocolata pt copilash ca au un baietel de 3 ani tare scump si zic eu ca ne-am descurcat.
problema mea e aceeasi ca nu stiu ce cadou sa le luam la nunta ca au o situatie materiala f.buna si nu le lipseste nimic dar cred ca o sa ma opresc si eu tot la un set de argint...ceva cum ati mai zis si voi
e o idee destul de buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Autor
loredana76
Trimis la - 08/04/2005 : 07:44:09
--------------------------------------------------------------------------------

Voi la ce cadouri v-ati gindit,ca eu nu prea am idee,in plus ei au cam de toate.Si se mai cumpara cuiva cadou in afara de nasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrislove spune:

Fetele care aveti nunta in viitorul apropiat! Poate imi dati si mie idee de cadou pt. nasi. Sunt tineri (casatoriti de 2 ani), stau in casa parintilor, in princiu au cam tot ce le trebuie, nu au copil. Si nasul e prieten de multi ani cu al meu iubi. Sunt in mare dilema, pt. ca vreau sa fie incantati si multumiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Si eu sunt in cautare de cadou pt nasi. Vreau si eu idei. Sunt tineri si nu stiu ce sa le iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

dar cadorile pentru nasi cand si unde se dau??nici nu stiam ca se fac cadouri pt nasi...........

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Tocmai pentru ca si-ai nostri sunt tineri si cam au de toate, le facem cadou o excursie in grecia . Cu noi cu tot ! Si tare i-a mai bucurat...

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput