Cadoul pentru nasii de nunta
Raspunsuri - Pagina 2
vrabiuta spune:
oana
si noi tot asa, cu nasi tineri si realizati pe toate planurile. aveau doi baieti atunci cand ne-au cununat pe noi si acum a venit si al treilea.
pentru ca aveau tot ce si-ar putea dori, le-am luat o icoana cu argint si un set de enciclopedii (pe care o sa le luam si pentru noi cand o sa creasca bebelusa un pic mai mare). au fost super incantati si ne-am petrecut mai bine de o ora rasfoind impreuna la ele.
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia
AngeliquedeS spune:
Si o prietena de-a mea a avut aceeasi problema, nasi tineri, instariti si din Anglia. Le-a luat un serviciu de argint de masa, tacamuri, ceainic, castron, polonic si cani. Au fost foarte incantati
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
floricika spune:
Am inteles ca e bine sa le dau cadou nasilor ceva de cristal. Noi ne-am hotarat ca le vom lua ceva de cristal: fructiera, pahare, serviciu pt wisky...nu stiu vom merge la renumitele Boemia(nu stiu cum se scrie) si vom alege.
Desi imi place si ideea cu argintul...ma mai gandesc.
melc spune:
Salut. Dragelor eu am 2 perechi de nasi, sunt verisoarele sotului din italia si vor veni cu 2 zile inainte de nunta, tot ele ne vor cumpara si verighetele de acolo asa au vrut ele, va dati seama trebuie sa iau 2 cadouri pentru ei, asta este. Na-m nici cea mai mica idee ce am putea sa le luam, dar om vedea.
nushulica spune:
Salutare miresici
noi cand am mers la nasi am luat o cutie de bomboane o sticla de whisky(preferatul nashului) un ou de ciocolata pt copilash ca au un baietel de 3 ani tare scump si zic eu ca ne-am descurcat.
problema mea e aceeasi ca nu stiu ce cadou sa le luam la nunta ca au o situatie materiala f.buna si nu le lipseste nimic dar cred ca o sa ma opresc si eu tot la un set de argint...ceva cum ati mai zis si voi
e o idee destul de buna
joxy spune:
Autor
loredana76
Trimis la - 08/04/2005 : 07:44:09
--------------------------------------------------------------------------------
Voi la ce cadouri v-ati gindit,ca eu nu prea am idee,in plus ei au cam de toate.Si se mai cumpara cuiva cadou in afara de nasi?
chrislove spune:
Fetele care aveti nunta in viitorul apropiat! Poate imi dati si mie idee de cadou pt. nasi. Sunt tineri (casatoriti de 2 ani), stau in casa parintilor, in princiu au cam tot ce le trebuie, nu au copil. Si nasul e prieten de multi ani cu al meu iubi. Sunt in mare dilema, pt. ca vreau sa fie incantati si multumiti.
vmariejeane spune:
Si eu sunt in cautare de cadou pt nasi. Vreau si eu idei. Sunt tineri si nu stiu ce sa le iau.
adjadyn spune:
dar cadorile pentru nasi cand si unde se dau??nici nu stiam ca se fac cadouri pt nasi...........
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!
olguttza spune:
Tocmai pentru ca si-ai nostri sunt tineri si cam au de toate, le facem cadou o excursie in grecia . Cu noi cu tot ! Si tare i-a mai bucurat...
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.