Copilasi de oct-noi-dec 2003(49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Ileana lui Luca si sa ii treaca cit mai repede.Iar voi ati fost frumosi foc!
Elena lui Alvaro!
Ana68 bine ai venit printre noi!

David este foarte activ,nu sta toata ziua,alearga prin toata casa,se urca mai nou pe scaune si apoi pe masa.
Cu vorbitul este mai lenes,dar in ultima saptamina a inceput si el sa mai repete dupa mine diverse sunete.
De exemplu i-am cumparat un fel de ferma cu animale domestice.
I-am tot repetat cum face gasca ga-ga ,apoi oaia mhe-mhe,iepurasul tup-tup si ii si aratam cu sare si a inceput si DAVID sa zica dar era simpatic pentru ca folosea si intonatia mea.
A mai zis la pisica mau-mau in loc de miau.Mai zice maa-maa dar asa cu un "a" lung,ta-ta si pa-pa.Dar cam atat.

Va pupam!
Mariana si DAVID(11.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

'na seara!

mie iar nu mi-a raspuns nimeni la intrebare asa ca o mai un odata: stie cineva cat e perioada de incubatie la rubeola? ca tudor incepe sa fie agitat la somn, agitat noaptea si banuiesc o rubeola ceva...
multumesc pentru raspuns(uri)!

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Andreea, eu stiam de 2 saptamani ... atata e termenul de incubatie la cam toate bolile contagioase ... si care is contagioase pana incepe eruptia ... adica daca v-ati vazut cu Ven si Markus dupa ce i-au aparut bubitzele .. ar trebui sa fiti safe ...

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Mey, fetelor, chiar ca e liniste mare pe aici!
Hai ca mai povestesc si eu cate una-alta. Am fost la un targ de carti duminica si Matei (care acum nu mai are stare in carucior sau in brate) a alergat pe acolo si a cazut si si-a spart buza , mie sa mi se faca rau, ca nu am stiut cat e de grav, ca avea gura plina de sange , noroc ca erau cu noi niste prieteni si ea e medic si s-a uitat si ne-a linistit. Deci incepem sa ne inscriem si noi pe lista cu nazdravanii si accidente.
Azi a fost insomniac domnul Matei si s-a trezit la 6.30 , drept pentru care la 11 a adormit langa mine pe jos, langa birou , ca un caine de pripas, fara sa zica nimic.
I-am facut niste poze imbracat ca o fetitza ... arata ca Sofia Vicoveanca . Intrati pe albumul de 12 luni daca sunteti curioase .. si o sa ii vedeti si buzica sparta ....
Mai scrieti si voi ...

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Andreea, eu nu-mi amintesc ca tu sa fi intrebat de rubeola, as fi fost direct interesata sa-ti raspund.
In "Mama si copilul" (editia noua) scrie ca perioada de incubatie e de 14-21 zile.

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

venera, carmen, .

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonsoir!

Super mami, ma iau de mana cu tine. Azi noapte Luca s-a jucat vreo 3 ore, iar in restul timpului a facut circ. Am stat treji de la 2 la 5, apoi la 7 jumate era fresh. Nu imi dau seama prea bine, dar cred ca a mai iesit un molar... Nu bag mana in foc, ca nu reusesc sa vad bine ce-i in gura lui.

Mucii sunt la locul lor, stranuta de mama focului si cam atat...

Ven, am uitat sa-ti zic condoleante. Scuza-ma te rog. Azi noapte mi-am adus aminte de tine cum il mai lasi pe Markus sa scanceasca noaptea. Am incercat si eu dar dupa juma de ora am renuntat. A suspinat vreo ora mai apoi.

Mara, am modificat lista. Scuzati intarzierea.

Elena, daca nu puii ciocnesc o bere, macar noi la un moment dat. Plangem una pe umerii alteia si ne mai trece necazul ca avem copii nazbatiosi, nu?

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Carmen, m-am uitat la poze.Ii sta bine cu baticul.Paraca e o fetita.Dar mi-a placut foarte mult cum a iesit in a 2-a poza cu bascuta (dsc_2070) pe frumusel.Sa se vindece buzita repede.

Ileana, ce mai face saracutl Luca cu piciorusul in ghips ? pe piciorus s a treaca repede,repede.

Pe Sandra inca o mai chinuie caninii.Cei de sus am obs ca au spart amandoi gingia ,cel de jos-dreapta se simte foarte tare daca pun degetul,iar pe cel din stanga nu am apucat sa il vad ca nu ma mai lasat.In concluzie , nopti nedormite , la mine, ca se maraie si se foieste intr-una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata!
Unchiul lui Alex l-a invatat o prostioara(si ce repede se prinde), indreapta degetul aratator spre noi si face "tah". Asta cica impusca!Acum ma lupt cu el sa uite!
La noi aici e asa e urat,ud pe jos, incat nu putem sa iesim afara, si ma dispera sa stau cu el in casa.
Carmen e foarte scump Matei in bamaluta, chiar intr-o poza arata,zici ca e fetitza.
Am impresia ca i-au iesit 2 maselute, se simte cand il pipai, chiar acum am sa ma ocup cu cautatul in gura. E o operatiune foarte periculoasa!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Chiar, Alina, e tare periculoasa operatiunea de cautare in gura copilului. de regula ma musca pana la sange. Am patit-o de cateva ori cu el asa. Acum sunt destul de rapida si scap doar cu semnele adanci de la masele pe degetul meu. Da' doare si asa...

Ma chinui sa incarc niste poze pe net, dar merge cam prost.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput