Copilasi de oct-noi-dec 2003(49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ma las pagubasa cu pozele, poate deseara, daca mai am timp. Mergem la o aniversare a unui baiat de 7 ani si evident fi-miu e invitat. Sa vezi tambalau pe gasca de copii...

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Sa va mai povestesc de David:a vazut ca ud florile si se duce si el repede si isi ia biberonul sa le puna la flori lapte sau ceai,iar de cind a vazut ce "frumos" picura din biberon dupa ce se satura de mancat incepe sa se plimbe prin casa cu biberonul intors invers si se amuza copios!

Acum reuseste sa deschida toate usile,inclusiv cea de la intrare pe care mereu trebuie sa o inchid cu cheia.
Ieri a nins si la Craiova,iar pe la prinz cind l-a scos soacra-mea afara ,15 min a stat aplecat si a studit zapada,apoi cind l-a pus in carut statea cu mainile in lateral sa il ninga!

S-a invatat in fiecare zi sa bea suc de portocale,si cind se scola se duce la storcator cu biberonul in mana si ne arata sa ii facem suc!
Poate mai intru mai tarziu si va mai povestesc!
Mariana si David(11.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna, fetele!

Mai, la noi e o ninsoare si un viscol, incredibil! Zapada e viscolita si s-a asternut rapid peste tot, inclusiv pe sosea, unde e destul de periculos sa circuli si sufla un crivat de-ti taie respiratia pentru cateva secunde.......Brrrr! Asa ceva n-am crezut ca mai vine peste noi.......Se indoaie copacii din fata casei noastre de zic ca vor musai sa ajunga la noi in casa, la caldura!
Pe la voi cum e vremea?

Markus e un copil foarte cuminte zilele astea, mananca foarte bine, si tot ce-i dau, sunt asa de multumita! Noaptea se mai trezeste la 1-2 h dupa culcare, plange putin, nu merg la el, adoarme repede la loc, si gata, somnic pana dimineata la 8!

Cam atat de la noi pe azi, va pupam mult!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ehei, Ven, ca tot intrebai de vreme ... cred ca totusi noi suntem campioni. La ora 8.50 cat e acum cand scriu eu (dimineata), la noi sunt - 28 grade . Inca nu am iesit afara, dar va trebui sa o fac mai tarziu, din pacate ... poate se mai incalzeste cu cateva grade. Oricum la mari calduri nu pot spera ... eventual un - 20 .. in cel mai bun caz. Dar te obisnuiesti cu toate ... adica acuma pana la - 20 mi se pare acceptabil .... si cand eram in Timisoara la - 10 muream de frig ... deci e chestie de obisnuinta pana la urma ...
Asa, cand stai in casa si te uiti pe fereastra, pare asa frumos, ca in povesti ... totul e alb, e soare ... numai sa nu scoti nasul afara ...

Mai scrieti, fetelor, lasati lenea ....

Ce s-a mai intamplat cu fetele din Olanda (Fleur , Lena) sau cu Bubu din Japonia?

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La noi aici in Buc e urat si ud!A nins noaptea, dar totul s-a topit.
Voi ce creme foloiti ptr bebei, ptr fata cand e frig?Eu tocmai acum i-am luat crema de la anosan, dupa ce i s-a facut fata aspra, aspra. Mama denaturata! Dar din fericire s-a facut la loc, foarte fina si dulce!!
Noi pe 1 februarei facem 2 ani de casatorie!Si parca totul a fost ieri!!!!
Si Alex umbla cu sticla intoarsa invers, ca sa curga din ea, si deja m-am plictisit sa tot sterg dupa el!!]

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Am uitat sa va spun cand am fost in RO i-am luat lui Yael multe carticele, foarte-foarte frumoase (ii plac foarte mult cartile, revistele.. le rasfoieste, se uita atenta si frumos la ele...).
Aici gasiti cateva din ele (se pot comanda si on-line); Colectia RAO pentru copii: http://www.raobooks.com/colectie.asp?id=19 -si mai uitati-va si voi, ca au multe Colectii (http://www.raobooks.com/colectie.asp).... La colectia data de mine, i-am luat lui Yael genul asta de carti: http://www.raobooks.com/editie.asp?id=1130 (carticica e in forma de gargarita si are antene... din blanita...), -la fel si omiduta, albinuta.. etc. sau http://www.raobooks.com/editie.asp?id=1131 (carticica are atasat caputul unei ratuste, din blanita, unde ii poti baga si degetelul si sa faci miscari din capul ratustei -cartea iti spune ce si cum), si la fel toate din seria lor... cu magarusul.. cu camila... Si multe altele, povestioare... cautati si voi.. sunt tare frumoase...
Sau aici, la editura Teora: http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=0337&category=07

Eu le-am luat de la libraria Humanitas parca (si o carticica 'Pisoiasul Pisu, cartonata... foarte frumoasa...) ... E, si nu numai, mai erau si pe la tarabele cu carti (acelasi pret, insa mai comfortabil de la librarii... Cu toate c aimi era mila de cei de la tarabe, stateau in frig saracii si le lasam si lor 'ceva' mai mult). Mai erau si niste carti ca: 'Alba ca Zapada' si cu pagini in relief.. Foarte frumoase... A! Si ce-am mai vazut frumos era o carte roz, care cuprindea mai multe povesti... Foarte frumos ilustrata...

Cred ca v-am innebunit!

Cu drag,
Isabella (25 sapt.) & Yael (1 anisor & 2 luni!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara tuturor,
Uite ca reusesc iar sa scriu....noroc cu tatal Luanei care are grija de ea acum....Reusesc mai greu sa ajung pe net .Asta e !
Va multumesc tuturor pentru urarile de bun-venit si sa stiti ca ma bucur mult ca am fost primita in club...sper!
Alinkav multumesc mult de raspuns.Ai dreptate:asta e varsta cand fac multe prostioare si sunt intr-o contiunua fuga.Am incercat si eu tot ce ai scris....dureaza asa putin timp...Ma rog,eu am mai trecut prin faza asta,dar acum 7 ani in urma ,cu fratele Luanei,Alexandru,care in 18 februarie face 9 ani.Si nu m-am gandit niciodata ca o voi lua de la capat.Parca nu mai am rabdarea care am avut-o atunci.....Oricum e altceva acum.
Ven , multumesc pentru urarile de bun-venit.Pai...sa spun cate ceva de noi....
Eu sunt Ana-Maria , am 36 de ani si acum locuiesc in Timisoara.Lucrez in domeniul comunicatiilor.Am doi copii:Alexandru ,care in 18 februarie implineste 9 ani,e clasa a doua,e un zvapaiat ...de ma termina nervos,dar bucuria e ca e un elev foarte bun.Ma rog,asa sunt baietii!
Luana e celalalt copil al meu.Are doar 1 an si 3 luni (imediat) si despre ea era vorba in primul meu mesaj.Si ea e un dracusor cu fata de ingeras .
Ambii mei copii au fost nascuti normal si au fost mari:Alex a avut 4 kg ,iar Luana a avut 4,100kg.Au fost si sunt sanatosi amandoi.Am avut mici probleme de raceala si uneori de rosu in gat cu ei,dar nu a fost nimic de speriat.Au primit tratament si si-au revenit intotdeauna spectaculos de repede.Partea buna e ca nu au fost mofturosi la mancare niciodata si au mancat ce le-am dat.Vreau sa spun ca nu am avut tot timpul posibilitatea sa le ofer meniul adecvat varstei lor si au mancat si ce am mancat eu;nu au avut nimic cu stomacul niciodata.
Avem si poze puse in album.As pune si eu poze in mesaj,dar nu stiu cum sa procedez.
Va doresc sa aveti prichindeii sanatosi si... ne-cuminti ,voi sa fiti frumoase si sanatoase si sa aveti parte doar de ce e mai bun pe lume si....multa dragoste..

PS.Taifun se deslantuie deja ...se apropie ora de baita si pe urma titi si nani

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

'na seara fetele si copilasii draguti!

nici nu stiu cu ce/cine sa incep...

alina, o sa incep cu tine si o sa-ti dau un ca mi-ai amintit ca maine facem si noi 4 ani de casatorie. voua va urez de pe acum "la multi, multi ani!", sa aveti o viata frumoasa si sa va bucurati de copilasii vostri (am zis copilasi, a se nota). si tudor pune sticluta cu tetina pe jos si apasa ca sa iasa apa/ceaiul/laptele si apoi "sterge" cu manuta. si mai nou ia ceaiul in gura si nu-l inghite ci il lasa sa-i curga inapio, tot se uda din cap pana in picioare daca nu sunt atenta.

ana-maria, pupici pentru alexandru si luana. ce norocoasa esti cu asa copii frumosi, sanatosi si mancaciosi... bravo voua! dar de dormit cum doarme luana noaptea?

venera, bravos pentru markus cuminte si mancaret! noi suntem ok deocamdata, dar au trecut doar 14 zile de cand ne-am intalnit. asteptam...

yael, nu ne-ai innebunit cu cartile, chiar zilele astea ma gandeam sa ies sa-i cumpar ceva cartulii cu povestioare scurte si cartonate. cred ca o sa comand pe net. multumesc!

carmen, am vazut pozele. e tare dulce matei cu baticut. i-am vazut si buza sparta. si tudor si-a crapat-o putin ieri, dar nu i-a curs decat putin sange. in rest nu-ti mai zic decat...brrrrrrrr!!!

davidutza, pupici lui david, gradinaru'

noapte buna!!!

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Alina si Mara eu va urez Multi Ani inainte,sa aveti numai bucurii si fericire in viata!!!
Si noi facem 1 an pe 21 de la casatorie(religioasa) dar noi sarbatorim de mai multe ori ca pe 28 decembrie am facut logodna,pe 25 iulie cununia civila.

Noi maine plecam la Galati,plec doar eu cu Julia ca taty e in sesiune si nu poate merge si stam citeva zile.Sa vedem cum ma descurc singura cu Julia in tren.
Poate vorbesc si cu Vilma ca am vazut ca pe aici nu a mai intrat.

Va pupam

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonsoir!

Iar incarc la poze, poate merge de data asta...

Davidutza, exacat asa face si al meu cu biberonul, se plimba cu el prin casa si picura. unde se aduna mai multa apa se apleaca si freaca bine covorul sau gresia.

Ven, daca s-a cumintit Marjus a inceput Luca. Iar circ nopatea, iar treziri foarte dese, chiar il doare mititelul, dar asa am senzatia ca or sa iasa tare greu molarii astia... La noi vremea a fost urata, adica toata noaptea trecuta a nins viscolit, chiar pana pe la pranz au venit de sus si ploaie si zapada. A batut si vantul... A fost o adevarata aventura o plimbare de juma de ora cu carutzul. Luca nu a fost deloc impresionat de zapada, i-am dat un bulgare si s-a speriat din cauza lui, se scutura din tot corpul cand a pus mana pe el. In rest s-a mirat el putin cand am iesit apoi gata interesul.

Carmen, ce temperaturi la voi... Mi se face pielea de gaina pe mine cand aud. Presupun ca pe Matei nu-l scoti pe asa vreme, nu? Si daca o tine asa o luna de zile nu scoti copilul din casa la aer? Si eu ma intreb ce mai fac fetele din Olanda. Fleur cel putin era tare activa cand era gravidutza. Si Bubu la fel.

Alina, noi avem 2 creme de fata pe care ni le-a adus bunicu': Weleda si Bubchen. Una e pe baza de musetel si una pe baza de galbenele. Imi plac amandoua. La cat mai multi ani impreuna!!!! Faceti ceva special de ziua voastra?

Yael, noi inca nu am luat prea multe carticele pt Luca. Avem vreo 4: Pisoiasul Pisu, Catelusul Labus si 2 din alea acordeon, cu animale multe.

Ana-Maria, sa-ti traisca cei 2 copii si sa va bucurati de ei cat mai mult!

Mara, cum, mai sa uiti de ziua casatoriei voastre? Rusine!!!!!! :P

Am reusit sa incarc cateva poze pe net, mai perseverez.

Va pupam!

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput