Copilasi de oct-noi-dec 2003(49)
Raspunsuri - Pagina 6
Ven spune:
Ileana, mama, dar chiar c-o tineti tot intr-o "distractie"....pupam piciorusul gipsat al lui Luca!
Frumoasa finuta voastra, dar nasii ei si mai frumosi!
Alexandra, cred ca e o perioada. Efectiv n-are nimic, dar asa-i "filmu'" o vreme, o sa vezi ca-si revine de la sine cu somnul. Pana atunci nu-ti pot ura decat multa rabdare
Al nostru smekeras se trezeste de ceva vreme cam la 2 h dupa ce adoarme seara, si urla. Pana acum, fugeam si-l luam repede, il adormeam iar in brate si-l duceam la loc. Dar repeta figura iar peste cateva ore. Asa ca am hotarat sa nu-l mai bagam in seama. Si s-a trezit de 3 ori intr-o noapte, n-am mers la el, a plans putin (mai putin de 5 min), si s-a culcat la loc. So, it works! Vrea doar atentie, dar tre' sa invete ca noaptea se doarme (daca nu-l doare nimic). Si stiu dupa cum plange daca il doare ceva sau nu.
Somnic mult!
Liliana, si Markus face ordine in toate dulapurile si sertarele in care am hotarat noi ca "e voie". Celelalte sunt blocate. Asta de cateva ori pe zi. In baie e lumea lui. Capacul de la WC il inchidem tot timpul, inca nu l-a ridicat, dar el arunca tot ce prinde in vana. Si daca am vreun lighean cu apa in vana, imi arunca cu si mai mare placere haine curate acolo, sau te miri ce.....
Ana-Maria si Luana, bine ati venit! Vrem poze si povesti despre voi!
Azi e inmormantarea unchiului lui Cristi. Of, ce triste sunt chestiile astea....
Va pup!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
mara03 spune:
ileana, bine-ati revenit! la baietelul cu cizmulita de gips. ai vazut pm-ul de la mine? si vezi ca pe mayumi ai pus-o pus pe listuta de doua ori.
am vazut pozele de la botez. tare frumosi ati fost si finuta ta e o dulcica.
o zi buna sa aveti si copilasi cuminti si sanatosi!!!
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!
adameasca spune:
Mara, am primit PM ul tau, da' nu stiu data de nastere a fetii s-o adaug la lista. Modific lista pe seara ca am mai mult timp la dispozitie.
Ven, bine macar ca-ti dai seama cand se scoala de alintat ce e si cand chiar il doare ceva.
Multumim de complimente.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
mara03 spune:
ileana, data nasterii e 13 decembrie. multumesc!
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!
alinkav spune:
Ce mai faceti?
Alex a dormit din fericire toata noaptea, dar in schimb s-a trezit la 7.30, tot e bine, desi mi-ar placea sa doarme macar pana la 8.
Eu am avut azi soferie, maine predau dosarul la politie si sa vedem cand ma programeaza la examen.
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
alinkav spune:
La noi ningeeeeee!!!Putin, dar ninge!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
Elenalove27 spune:
offf nu am crezut ca o sa fie asa de rau la DENTISTParca l-il strangea de gat fratilor asa de tare sa enervat si nu a putut sa fie tinut in nici o forma ca sa il caute in gura.
Cu chiu si vai ce am reusit sa ii deschid gura dupa ce a prins degetul DR. si la strans cat a putut.A reusit sa ii deschida gura si lopata este ciobita dar sta bine cu dantura deocamdata .Sper sa il mosteneasca pe tacsu ca eu sunt rea la dantura.
Trebuie sa il spalam seara de seara inainte sa il punem la nanica si sa il curatam bine la masele si inauntru la lopeti(dedesupt cum vine)Ma bucur ca totul este bine cu el si ca nu a trebuit sa mai imi fac si alte griji.
Adameasca , Luca si Alvaro sunt doi mari POZNASI si sper ca intr-o buna zi sa aibe ocazia sa se cinsteasca cu cate o bericica.
Sanatate lui LUCA si tie.
Draga Ven , Sincere CONDOLEANTE !
Sanatate lui MARKUS
ver@, nu stiu deocamdata ca nu a cazut dintele dar daca era sa il socata eu il pastram si mai tarziu va intrebam pe voi ce sa fac cu el.Cand eram mica stiu ca era o vorba .Arunca dintele si cere sa iti aduca altul ...nu mai stiu cum era help please
super mami , exact asa am patit eu cu Alvaro>dormea din picioare( nu am reusit sa ii fac poze , sorry ILEANA)dar ce descri tu despre frumoasa ta Isabela asa sa intamplat la noi.A fost perioada cand au inceput sa ii se umfle canini si maselele .SANGERA saracutul de la atata durere dar l-am tinut 3 seri pe tylenol ca altfel numai capuri in gura ce imi tragea.Rabdare de OTEL iubita si multa sanatate.
alinkav, eu am program de jucat cu el.Deci nu este zilnic programul dar se repeta cam de 5 ori pe sapt asta daca sunt in toane bune , daca nu doar de 3-4 ori.
Dimineata la 6-7:00 este trezirea.Cobor la bucatarie il spal pe ochisori il pun in scaunel ii dau sa pape.Dureaza 1 ora cu totul. La ora 9:00 ii dau drumul la Tv pe desene(nu se uita deloc , seamana cu mine eu nu ma uit la TV)se invarte prin casa de 'nshpe mii de ori pana ameteste. Pe la ora 11:30 il pun pe covor langa mine si incep sa ii arat numere si litere( sunt din lemn)sta el ce sta si dupa 1 ora il apuca somnul.Merg ii dau iaurtelul si ce mai papa el la prans +biberonul cu lapte si gata este pranzul.El face nanica singurel eu cobor si strang dupa el.Pana termin eu de facut treburile prin casa si un dus rapid el se trezeste il imbrac si mergem la parc .Alta distractie pentru el ca eu stau numai alergand dupa el.Se face ceasul 4-5 ii se face foame ii dau sa pape niste biscuiti cu suc.mai stam putinel si venim acasa.Il pun la jucari pana ii fac eu masa de seara ( nu sta deloc, vine si arunca cu tastatura peste tot)II dau sa pape mai stau cu el alte 30 de minute pe covor si ma joc cu el cu ale lui masinute si robotei , mergem la dus il las sa se balaceasca 10-15 minute(ii fac spuma in cada si ii place la nebunie)ma uit la ceas este ora 7-8:00 .Imi zice sa ii dau cartea ca sa imi citeasca el miesi sa faca ca magarusul din carte (asa l-am invatat eu iii-haaa iiii-haaa ) si in jur de ora 8:00-8:30 doarme bebe Alvaro Daniel bustean.Se trezeste pe la 1 sa isi bea lapticul(care nu pot sa il schimb cu nimik deocamdata) si dupa se trezeste iar pe la 6 -7 si uite asa incepe o alta zi.
pupici si multa sanatate.
Azi am trecut cu vederea peste curatenie asa ca ma duc sa vad ce alte treburi mai sunt de facut ca acum il aud ca ma striga III-HA
Sanatate multa.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA
julia23 spune:
Ileana,scumpa foc finuta ta,sa-ti traiasca!
Sanatate multa tie si lui Luca!Chiar ca Luca si Alvarica sunt cei mai poznasi copii de aici pt amandoi
Ana,bine ati venit!
Elena,dupa cite imi amintesc eu din copilarie era cam asa cu dintele:cioara eu iti dau un dinte de lapte iar tu da-mi in schimb unul de otel!
Poate stiu celelalte fete mai bine.
Ven,Sincere condoleante!
Ce bine ca ninge si la noi,da macar de s-ar pune ca sa ne plimbam maine cu saniuta.
Julia mea se joaca cu mingea si cu masinutele,le plimba prin casa,iar cu mingea jucam gooollll.Papusile le dezbraca si imbraca,le face mancare si le da sa pape,le da na-na si le canta.
Mai deschide usa la dulap si face ordine acolo,adica da totul afara si mamy le aseaza la loc.
E innebunita dupa reclame,de desene animate se plictiseste repede.
Se mai joaca cu telefonul,il pune la ureche si vb,numai ea stie ce.
Stie cum face rata,magarul,catelul,pisica,cocosul si oaia.
Si se mai joaca cu tzitzele mele,toata ziua le dezbraca si le iubeste cand nu le suge
Eu ii spun mereu povesti,inventate de mine cu tot felul de animale iar ea sta f cuminte si asculta.
Pupici
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
vikinga spune:
Care lene mai, uite ce activa sunt eu ca nu-mi vad capul din atita foiala! A trecut si petrecerea de simbata a fost foarte foarte frumos, a trecut si ziua sotzului, simbata avem petrecerea, dar de 2 zile tot avem invitati. O sa fac iar sarmale si salata de beouf ca na deja i-am obisnuit, acu intreba toti cu ochi pofticiosi ca de pasari rapitoare. Mai eu v-am zis ca am descoperit aici un roman pe insula unde locuiesc, e tare iubit de toti, in sfirsit, acum impreuna cu alt prieten comun vine uneori in vizita pe la noi. Are vreo 50-55 de ani a si a fost tenismen de performanta, acum e profesor aici si are rezultate extrem de bune cu elevii lui. Voi ati auzit de numele Romeo Tudor? ca eu nu, chiar is curioasa si nu stiu pe cine sa intreb. In rest avem tot timpul iesiri, plimbari, intilnirile mele cu fetele sapataminal, ca asa e iarna aici in lipsa de turisti lumea se mai socializeaza, mai un party mic mai un bal si tot asa pacalim si noi vremeaAzi am fost la plimbare, o tura la mare si apoi prin magazine, i-am luat niste jucarii si prima carte de colorat si niste creioane colorate, ca a descoperit ce face pixul si vad ca-i place sa mizgileasca. Acum face nani de prinz, nu am treaba cu el deja stie programul, il pun in patut si-si gaseste el acolo pozitia cea mai buna si adoarme fara comenatarii.dar cu mincarea tot fitzos e, ca nu-mi accepta inca bucatelele, una doua scuipa tot!Elena bine ca nu e nimic grav cu dintisorul, mai mai ce energic e Alvarica! Si tare rau imi pare de problemele tale cu tiroida...dupa atita stres cit ai avut e de inteles! Inca ai fost foarte puternica! Eu zic ca nu ar fi rau sa programati o vacanta ceva, mai aduce asa ceva nou, te mai deconectezi si tu ca mult ai mai tras! Si iti spun din exeprienta ca daca ai face niste cursuri de dans sau altceva asa placut, te-ai simti excelent! Te mai iei cu fetele, mai ales daca e muzica care sa-ti placa, chiar daca esti obosita stii cu cita energie te intorci acasa! Si asa o stare pozitiva. Hai sparge putin rutina si ai sa vezi ca o sa-ti fie bine si tie, trebuie sa ai grija si de tine ca nu-i asa vine bb 2 si tre sa te gaseasca cu forte proaspete:))Aaah i-am luat cadou lui alberto pe linga o carte scrisa de un reporter de la Spiegel despre viata lui Einstein, ca sa-i arat ce inteligent il consider si un test de sarcina legat cu fundita roz zicindu-i ca gata sunt pregatita pt bb2 si ca imi doresc sa-mi faca o fetita sa semene cu el cu aer mediteranian cu parul negru si cret. Vad ca mai sunt fete angajate in cursa, hai sa vedem cine e urmatoarea dupa Yzzy!Ileana pup la Luca banadjatul, mai tu sigur ai sa ai urmatorul bb cel mai cuminte si cel mai somnoros dupa tot forumul ca Luca ti le-a facut pe toate la maxim! Foarte frumosi ati fost la botez!Va pup fetelor si ne mai auzimVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)