Copilasi de oct-noi-dec 2003(49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by super mami

Elena desi tot timpul ma uit la pozele voastre nu stiu cum de nu am vazut pana acum pozele cu operatia. Doamne , Elena, copilul vostru e intr-adevar o minune. Nu stiu cum de ati trecut prin asa ceva si ati ramas intregi. In general parintii dispera pt orice mizilic, un stranut, o tuse....
Eu il sunam pe pedi din ora in ora ca avea Isabel nasucul infundat. Mi-e si rusine acum.
Ce stiu sigur, e ca cineva acolo sus il iubeste tare.
Ma bucur din tot sufletul ca a iesit bine la controlul de un anisor.
Pupa-l pe nazdravan din partea mea.......l-ai pupat? Un pup maaare !
Carmen ce ciudat ca nu a primit viza, poate sa mai incerce? Poate reuseste in timp scurt?
Si mie mi-ar place sa ma ajute cineva din cand in cand, dar la noi nu se inghesuie nimeni. Fiecare are treaba lui, fiecare bunic creste cate un nepot; Isabel e extra, in timpul liber.
Da nu-i nimic, am eu grija de ea. Si inca foarte bine.

Hai ca va pup si ne citim mai tarziu,
Alexandra si bebelina bulina

Draga Super MAMI,
Nu situ la care poze te-ai uitat ca eu la semnatura am pozele recente , iar la intrare pe pagina unde suntem toate am acolo albumul vechi cu toate pozele de cand l-am nascut.Dar nu conteaza la care te-ai uitat , ma bucur ca ai vazut si tu pozele cu el mititel.
Eu zic ca am fost TARE de tot de cand l-am nascut pana acum ...inainte sa raman gravida daca vedeam sange ameteam ...dupa ce am nascut nu stiu cum de am avut atata putere sa il vad pe mititel in atatea tuburi si multe altele.

Eu cred ca fiecare MAMA se vaita si dispera din orice si este normal...nu conteaza cat de mult sau putin este bolnavior copilasul.

Multa sanatate si va pup dulce.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara!!!
Ati fost super harnicutze!!
Yael felicitari pentru baietel!!Sarcina usoara in continare!!!
Alex ma inebuneste, imi cedeaza nervii! Toata ziua tip:NU, NU E VOIE, PLEACA DE ACOLO, LASA, CE FACI?
Acum sta la mine in brate, dar tot nu inteleg ce vrea, il pun jos, tipa sa-l iau inapoi.
Gata, cred ca s-a enervat ca nu vreau sa ma joc cu el, asa ca datoria ma cheama!

Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara mamicutelor,
Am citit si eu sfaturile voastre ,dar nu am gasit chiar ce as vrea sa stiu,de fapt ce ma intereseaza...Luana mea e nascuta in 28 octombrie 2003 si e un adevarat tsunami de copil....Nu mai stiu cum sa ii mai stavilesc energia...Ea chiar de pica de somn din picioare tot mai are ceva de comentat si de adaugat pe luaneza...asta e limba vorbita curent de ea,caci in afara de mama,tata,Aes(Alex fratele ei),uite! si veeeeeeeeeeezi!? altceva nu spune care sa intelegem.Spuneti-mi si mie ce jocuri inventati pentru micii rasfatati,cu ce jucarii ii mai incantati....
Noi stam afara cu ea pana nu mai putem,venim si eu si tatal ei obositi franti in casa si ea e tot de nestapanit...
Va doresc tot ce-i mai bun pe lume si prichindeii vostrii sa fie sanatosi si....ne-cuminti!
Cu mult drag,

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

[bamg] am scirs ditai mesajul cu povesti despre botez, si altele si a restartat Luca cel cuminte calculatorul.

Pe scurt:
- am avut un weekend minunat, un botez pe cinste, niste emotii groaznice
- am pus poze de la botez
- Luca are entorsa la piciorul drept, asa ca are o ghetuta de gips pe laba piciorului drept cred. Evident ca ai mei nu mi-au zis nimic, am aflat abia azi cand am ajuns acasa... Cica pur si simplu a schiopatat brusc si a urlat instantaneu. Au mers la urgente cu el, radiografii la picior si gips... Asta e. Nu mai e umflat, nu il mai doare, arata ca Motanul Incaltat.

Recuperez maine, ca-s rupta de oboseala.

A, m-am vazaut cu catia azi dimineata, Gabriel e un copil minunat. Nu mai are net la Buc, asa ca sufera de dorul nostru. :)

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ileana bine ai revenit! Frumoase poze de la botez si finuta ta e o scumpa!
de la noi pentru Luca, sa-i treaca repede piciorusul!!Asa de mic si cat a indurat!
Ana bine ai venit printre noi!
Si noi atunci cand iesim afara, incerc sa-l alerg cat de mult se poate. Luam cu noi mingea, tot felul de masinute cu sfoara, roata. Acasa mai mult ne ocupam cu cititul cartilor, adica ii povetesc si arat desene, bine asta tine cam 15 min de 2 ori pe zi. Si "joaca" cea mai efecienta care-l tine mai mult timp ocupat, este ca ii pun toate jucariile intr-o cutie si el vine si scoate totul, asa poate sa stea si 30 de min.
In rest alearga prin casa, si ma zapaceste, dar n-ai ce face , asta-i varsta!
Atept si eu sugestiile despre jucat cu picii!!
Alex doarme, si sper ca va dormi toata noaptea linistit!
Noapte buna!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Mey Ileana, da' toate vi se-ntampla numai voua? A calcat rau saracutul. Ce face acum, s-a acomodat cu aparatul gipsat? Cum iesiti afara? Cat il tine asa?
Ana68, bine-ai venit! povesteste-ne mai multe despre voi.
Yael, felicitari pt. baietel si sarcina usoara in continuare.
Elena, alvaro sa se ia de mana cu Luca al Ilenei, ca numa' traznai fac amandoi. Daca mai faci unul la fel ca el cred c-o sa-ti ajunga. Transmite-le pupici din partea noastra Sympei si Andreei.
Super mami, ai fost mortala la faza cu pantalonii, am ras de una singura.
Ven, voi aveti de gand s-o tineti toata iarna ba cu una ba cu alta?
Carmen, hai mai, a rupt si el putin, chiar asa? a avut vreun efect palmuta?
Si David a inceput sa rupa carti, dar pe ale lui, cartonate, deschide toate dulapurile, scoate tot ce gaseste iar daca e cumva ridicat capacul la wc, arunca acolo tot ce-i pica in mana.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Oameni buni, la 22 am pus-o in pat, dormea.
Pana acum s-a trezit de 4 ori iar acum misuna prin sufragerie. Casca, dar nu s-ar culca.
Eu o sa imi iau campii pana la urma. nu inteleg schimbarea asta brusca.
Ma gandesc sa-i scot somnul de dupa- amiaza. Dar am mai incercat si pe la 21 deja adoarme. Si oricum, doarme doar max o ora dupa amiaza, asa ca...mare scofala nu e.
O sa mai incerc maine, sa vedem ce se intampla.
Nici macar nu pot sa ma enervaz, sta si ma mangaie pe picior.
E o dulce, dar trebuie sa doarma ca eu una n-am mai pomenit copil care la ora 1 am sa danseze in sufragerie.
Ma duc sa vad ce fac cu ea.
Daca maine ma tin puterile, va povestesc cum am petrecut noaptea.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Buna dimineata.
Pe scurt: am tot incercat sa o culc, se trezea, se culca, se trezea .....pana pe la 02.00
Dupa care l-am sunat si pe tati, mi-am descarcat nervii si am hotarat sa o las in pat orice ar fi.
Pana la ora 03 s-a mai matait, dar nu a plans. Problema e ca , la fel ca sin noaptea trecuta, sta agatata de marginea patului si doarme in picioare.
Noaptea trecuta m-a izbit ideea salvatoare (credeam eu)si am scos salteaua patului. Asa era mai jos si nu se mai putea tolani ca sa zic asa.
In concluzie...pana pe la 03 si ceva eu am tot atipit, intr-un final ma duc sa o vad si dormea tot in picioare, dar nu se mai sprijinea de pat, doar se tinea cu mainile de el. Ce sa mai...nu pot sa o las asa sub nici o forma. Am culcat-o si a dormit pana pe la 06.
In concluzie....am dormit 3 ore.
Eu sunt varza, ea e destul de fresh. Acum, spre ex, lige si roade un maner de la un dulap. Rade si e fericita. Pe mine ma doare capul si gatul.
Pe scurt, nu pot sa o mai las asa noaptea pt ca nu se culca. Ieri era lesinata de somn, dar tot nu se aseza ca omul in pat.
Dar nici nu mai cred ca e de la dinti.
Ce sa fac, nu vad cum pot sa ies din situatia asta.In mod normal ea dormea de la 21,30 pana la 08,00. In timpul zilei: 10,30 - 12,00 si 17,00 - 18,30. cam asa ceva. O sa scot ultimul somnic de azi, sa vedem. Dar nu cred ca asta e problema.
Pliz, ajutati-m cu ceva idei. Sunt obosita si nu stiu cum sa mai fac.Pupici,
Alexandra si neobosita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna dimineata!

Ileana sa va traiasca finutza.E o scumpete.Si voi a-ti fost niste frumosi.
Ce rau imi pare de patania lui Luca.Dar ce s-a intamplat?A sarit de pe ceva,sau cum?

Issabela,mai,dar prin ce peripetii a trebuit sa treceti.Bine ca nu s-a intamplat nimic.
Ce burtica frumoasa ai...Nu imi vine sa cred ca ai 82 de kg.Probabil ca esti si inalta,nu?Sarcina usoara si ai grija de bb baietzel.Yael este o scumpa.Sa fiti sanatosi si...

Supermami of,ce greu trebuie sa iti fie.Poate o supara ceva.La Vladutz am observat ca daca inainte de culcare il obosim rau,doarme bine,altfel se trezeste des,dar doar pt. tzitzi.Asa ca fa-o sa rada,plimb-o de manutze pana nu m-ai poate.Sper sa de-a rezultate.Eu asa il obosesc pe Vladutz.

Ana68

Elenalove ce o sa faci cu dintisorul lui Alvaro?Dragul de el.

Ieri am fost la nasici si Vladutz a fost cam agitat.Nu i-a placut in lift(e cu usi care se inchid singure si s-a speriat de ele cu toate ca a m-ai fost de vreo 3-4 ori cu el,dar...)si s-a pus pe un plans...abea cu tzitzi l-am potolit.Traiasca tzitzi
Am iesit si in parc-Tineretului.Acolo a fost tare fericit.Alerga si radea de bucurie.Toate mingiutzele pe care le intalnea le dadea cu piciorul.Noi nu ne-am gandit sa o luam cu noi,dar nasica i-a luat un balon si a dat in el cu piciorul pana s-a spart.A stat singur pe banca si doamne fereste sa te lase sa stai cu el.Era tare mandru ca statea singur.
Am vrut sa il dam in masinutze(buburuze) dar tocmai se dadea o fetitza de varsta lui si cand a luat-o mama ei de acolo a inceput sa plinga...Asa ca am zis mai bine lasa...Decat sa fie marait.Sa m-ai creasca.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Da, cred ca ma iau de mana cu Alvaro si cu mama lui cu atatea patzanii cu puii. Nu a calcat pe nimic, pur si simplu a inceput sa urle in timp ce mergea fuga prin casa. Tre sa tina aparatul gipsat 7 zile, deci pana sambata. Il scoatem noi, nu mai mergem la spital. Are gips doar 3/4 din picior, adica nu e de colo colo, partea din fata e doar pansament. Merge bine, mai greoi, nu se impiedica, nu-l doare, nu e umflat. Asta e. M-am invata cu ideea. M-am vaitat ieri la niste prieteni si unul mi-a zis ca asa-i cu baietii, stai sa vezi cum e cand o veni cu capul spart acasa si plin de sange.

Am uitat sa va zic ca a luat raceala de la mine si ii curge nasul garla acum. Nici eu nu mi-am revenit de tot.

Super mami, cred ca e mortala fi-ta dormind in picioare. Sa-i faci poze asa, te rog. :))

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput