Copilasi de oct-noi-dec 2003(49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna!

Vreau si ue sa stiu ce s-a intamplat cu bb lui Felis???Se incarca f. greu netul si nu reusesc sa gasesc unde se spune despre problema.Am reusit sa citesc postarile ei unde spunea ca bb doarme 8 ore/noapte...si gandeam ce norocoasa e cu un bb asa,dar... Doamne ajuta-l.

Elenalove ma bucur ca sunte-ti bine si felicitari ca a trecut cu bine Alvaro testul.Te asteptam sa ne povestesti despre poznele lui.

Si Vladutz sta prost cu somnul.Se trezeste cu noaptea in cap pe la 7:30 doarme o ora juma-doua pe la 12 si se culca de noapte abea la 22:00.Aseara s-a culcat la 22:30.Noroc ccc ca s-a trezit doar de 2 ori,ca de obicei se trezeste de vreo 3-4-5 ori.
Sanatosi sa fim ca in rest le facem pe toate.

Vladutz a inceput sa intrebe.Adica:"mama,undi e?"sau daca pierde ceva prin casa intreaba tot timpul "undi e?"

Noi azi mergem la nasici ca e ziua lui nashicu'.

Va pup si duminica placuta.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna fetele!

Ana, multumim de intrebare, suntem bine acum. Adica ieri la ora 13 facuse deja de 3 ori kk apa, asa ca i-am dat 1 doza de sirop Loperamid pt. copii, si a mai facut doar seara un kki mic, si tare! E foarte eficient la noi siropul asta. Plus ca i-am dat aseara lapte fara lactoza, ceai de menta. Azi a facut tot tare. Sa speram ca scapam cu atat.

Elena, ce bine ca ati revenit cu vesti bune! Pupici nazdravanului Alvaro-biberonarul!
Tu pentru problemele cu tiroida nu iei tratament? Multa sanatate iti doresc! De ce nu tragi o fuga pana la Romanika, sa-ti mai alini dorul de casa?
Si sympa de ce nu mai scrie nimic pe forum?

Alexandra, dar la noi nu se intrevede nici un dintisor, de aia banuiam eu vitaminele alea....Plus ca la primii doi dinti (nu si ultimii, sper ), n-a avut nici diaree, nici febra, nici nimik!

Zeeva, si la Bistrita e zapada destul de multa, si frig, daca te consoleaza cu ceva. Ati putut vedea, de altfel, si-n pozele mele, si-n ale Andreei (mara03).....

Vera, disctractie placuta la nashici!

Ce-o mai fi cu Onutza si cu Sean?Pupam la ei!

Noi dormim cam asa:
-trezirea la 7-8
- primul somn: cam 1h, pe la 10-11 (in functie de ora la care s-a trezit)
- al 2-lea somn: cam 1h - 1h jumate, pe la 15:00.
- seara: culcarea la 22:00-22:30.

Mi s-au aratat azi rusii, si recunosc ca sunt putin trista, desi, cica..... nu era momentul. Da las' ca vine el momentul!

Va pupam!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Ven,eu ii dadeam jumatate de flacon Juliei,jumatate il beam eu.

Ver,baietelul lui Feli are sindromul Down.

Elena,bine ati revenit si ma bucur ca sunteti bine!
Ce mai stii de Ellie si Samuel?

Carmen,felicitari pt Mateiut!E un scump de-ti vine sa-l maninci!

Zeeva si Ven nu mai vorbiti de zapada ca sunt geloasa,la noi e soare si cald si nu se vede nici un semn ca ar ninge,noi o tot asteptam din dec.
Ieri noi am stat afara 5 ore si azi cred ca mergem in parc ca este cald si frumos afara.

Julia a facut aseara putin febra,38,7,eu cred ca de la cei 2 canini care-i ies sus cu toate ca aproape un sfert au iesit.

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Buna Fetelor.... Cred ca a venit timpul sa mai scriem si noi... Sper ca ati avut parte de sarbatori ca-n povesti (fie ele si fara zapada) si noul an sa va aduca numai impliniri!!!

Nimeni, nimeni nu vine dupa mine cu bb nr.2!? Nu va grabiti deloc? Stiti nu, ca daca ramaneti gravidute acum, diferenta de varsta dintre bebei o sa fie de 2 anisori, nu? Pai si nu e bine?

Vacanta in RO a fost... Sau mai bine sa va scriu asa.. de la inceput.. Am sa incerc sa scriu cat mai pe scurt, insa sunt asa multe de spus... Vreau sa va criu mai intai ca de la inceput nu ne-a mers prea bine... Incepand din Israel, de la taxiul care a venit sa ne ia de acasa, la aeroport, si pana la intoarcerea cu avionul.... Am mers cu un aiurit de taximetrist... Care ziceti si voi.. nu stia drumul spre aeroport... Si aici, daca nu iesi de pe autostrada unde trebuie, mergi apoi pana la mama naibii cand o mai fii urmatorul 'Exit'!!! Si a gresit de 2-3 ori, nu o data, si problema e ca noi i-am spus pe unde s-o ia, insa el nu vroia sa ne asculte, ca doar el era mai destept ca noi... Insa macar de s-ar fi uitat pe pancarzi cum trebuie, te descurcai.. Insa ma rog...

La aeroport... Eram fericiti ca in sfarsit am ajuns (chiar daca cu intarziere), si de abea asteptam sa vedem aeroportul nou -din Nov.2004 avem aeroport nou (...mare, frumos, ca un orasel.. asa vazusem la TV); si intr-adevar, era mare, frumos... Insa mare irosire de spatiu (zic), pentru ca mai tot era gol!!! Da' era spatiu.. Si mergeai prin el de innebuneai!!! Are arhitectura frumoasa, nu zic... Da' la ce atatia kilometri de mers? Am ajuns si la Duty Free (de abea asteptam sa facem cumparaturi... ), insa la fel.. Spatii mari.. Si magazine din parti! Pur si simplu nu aveam ce cumpara in afara de dulciuri, parfumuri, electrice, bauturi... si reviste! Nu tu imbracaminte, nimic (doar unul cu sport si pt. copii era ceva... )!!! A! Noroc ca era un magazin si cu jucarii de i-am luat nepotelei mele o papusica... Insa ceva cu care mi-a fost si rusine sa apar... Mi-am dat cu pumnii in cap ca n-am luat NIMIC din Israel si m-am bazat pe Duty Free... Si ce preturi, numai de Duty Free nu erau!!! A! Si bineinteles ca erau restaurante, baruri.. Insa nici sa nu va zic cat am dat pe un suc! Sunt nebuni... Insa v-am spus, arhitectura e super... In mijloc era o fantana, si curgea apa de sus.. Si in jur scaune.. Ma rog.. Nu prea stiu eu sa descriu.. insa e frumos.. Dar prea imens (daca pot spune asa)...

Yael a fost cumintica tot drumul.. Nu prea am avut probleme cu ea... Insa la intoarcere..., totul a inceput cand am ajuns la aeroport (pe la 9 dimineata) si SURPRIZA, avionul a fost anulat.... Dupa discutii, nervi.... ne-au dus la un hotel de pe langa aeroport, unde sa stam pana mai tarziu, ca abea la 2 noaptea avea sa fie avionul! A fost super la hotel, nu zic.. Am avut si mese... Ma rog... Ne intoarcem la aeroport (cu microbuzele lor, tot ei ne-au si dus) si de aici incepe balamucul.. De pe la 22 si pana dupa miezul noptii, am stat numai in controale... Ne-au deschis si bagajele.. O nebunie! Si apoi cam doua ore am asteptat inauntru.. Unde nu aveam ce face, pt. ca Duty Free-ul era INCHIS (si sa-l vedeti pe cel din Israel, la 5 dimineata ce viu era)!!! Era deschis doar un bar, insa nici de pe acolo nu prea aveai ce lua si DOAMNE ce preturi! Ca de altfel in RO. Yael nu a vrut sa doarma sub nici o forma... A facut tare urat... Pe la 2 si ceva am decolat... Un avion mare, vechi... lume multa... A decolat cu frane.. De am zis ca innebunesc si ce mai huruia, vajaia.. Presiune.. Ca naiba.. Nu m-am simtit deloc bine, nici Yael, nici Gabi... Nu am avut Duty Free in avion, nu am avut mancare (ba da, daca pot spune asa... 2 felii SUBTIRI-SUBTIRI de cascaval cu 2 masline... NU EXAGEREZ, si chifla...), nici nu m-am atins de nimic... Nici suc n-au avut, doar APA. Ma rog, si-au cerut scuze.... Ca au probleme, etc. La aterizare, am zis ca nu mai scap.. Nici nu stiti cat m-am rugat! Cand sus, cand jos... Ne atentionau sa ne punem centurile.. A aterizat ca naiba.. Nu gumesc, D-zeu ne-a ajutat sa ajungem cu bine! Si tot drumul a fost groaznic.. Avion vechi-vechi.. Si cu scaunele rupte, de credeam ca vine ala din fata peste mine. Nu va mai zic....

Pe urma am luat trenul pana-n Haifa (la 60 km. d eunde stam noi), dupa care taxiul; a fost super.. Ce fericita am fost ca am ajuns acasa! A fost super-super cu trenul!

Si in Romania, cam 2 sapt., daca nu mai mult, tot ce-am facut a fost sa umblam dupa acte (sa ne schimbam pasapoartele, s-o inregistram pe Yael...) -notariate, traduceri, legalizari... politie, casa casatoriilor... Insa totul deocamdata fara rezultat (tot ce-am putut face a fost sa ne primeasca actele la casa casatoriilor, pt. Yael.. si ma rog, de aici o sa primim un act -cam in 3-4 luni, cu care ne vom putea face pasapoartele...), deci pasapoarte romanesti tot nu avem (ca cele existente au expirat)... Si am platit si taxele de pasaport, insa degeaba... Nu ca astia ar fi singurii bani pe care i-am pierdut. Si cum in 3-4 luni ne da respectivul act.. Noi nu o sa fim acolo... Si procura nu am mai facut.. Nu stiu ce o sa fie, cine o sa ne elibereze actele (ca le-am dat si originalele), sa le tina si ei acolo!!! Ca oricum, pt. pasaport tb. sa te prezinti tu in persoana la depunerea actelor! Deci nu ne ajuta cu nimic.... Si sa vedeti, la umblatul dupa acte... Imi ziceau sa le aduc ceva, le aduceam, apoi ca nu, am zis sa aduci si asta... Si tot asa, nici ei nu stiau ce vroiau... Si bineinteles ca actele in ebraica numai in Bucuresti exista birou de traduceri din ebraica.. Ma rog, ne-am descurcat noi pana la urma, de ne-au acceptat actele... Hai ca v-am innebunit... Da' a fost tare stresant! Cati bani pe acte, taxiuri... Bani aruncati, nu alta! + pierduti...

Yael a racit, apoi si noi! Am stat cateva zile bune in casa, eu cu spirt si cartofi la gat (ca n-am voie sa iau pastile).... Saraca Yael... Nu dormea noaptea, urla... Avea mucisori, nu putea respira... A fost prima oara cand am avut de tras cu ea, niciodata n-am avuto bolnavioara... Urla si ca nu cunostea casa... Jucariile ei.. Toata lumea pe ea... Nu manca... Intelegeti...

In rest sa stiti ca am gasit RO super (cel putin Ploiesti-ul, ca in Bucuresti nu mi-a placut.. ), magazine super, ti se vorbeste frumos.... Tinerii sunt imbracati bine, toti au celulare.. Lumea parea fericita... Poate si atmosfera de sarbatori a facut sa fie asa.. Insa va spun, mi-a placut.. Da' ce preturi, la mancare (CA AICI, daca nu si mai mari...), imbracaminte (aici e mult mai IEFTINA imbracamintea)... Nu stiu cum se descurca lumea, crede-ti-ma....

Ne-am facut si noi brad, am mancat sarmale (am venit si cu vreo 5 kile in plus, am cam 82 de kile DEJA). Revelionul acasa.... A fost dragut, insa la TV nu prea am avut ce vedea!

Ce sa mai zic... Acum Yael este bine, si-a revenit... De la 1 incepe gradinita (nu avem de ales) si speram sa fie totul bine... Am si tunso... O sa pun poze... Pana atunci avem ceva pozici noi aici: http://community.webshots.com/user/yaelclara00_1 (cele vechi: http://community.webshots.com/user/yaelclara).

Mai scriu eu... PROMIT! si mai des...

Va pup si va doresc numai bine si MULTA SANATATE!

Cu drag,
Isabella (24 sapt.) & Yael (1 anisor & 1 luna!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Tot eu... Am uitat sa mai 'updatez' Sunt in 25 de sapt., incet-incet ma apropii de luna a 7-a! Va vine sa credeti cum trece timpul? Si inca ceva! E BAIETEL! SIGUR-SIGUR! Junior....

Cu drag,
Isabella (25 sapt.) & Yael (1 anisor & 1 luna!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Isabella.....v-ati distrat in vacanta, nu gluma. Sa ai grija de tine, e rau cand racesti si esti insarcinata. nu poti sa iei mai nimic. Eu stiu !
Ven la Isabel au fot probleme cu burtica si cu nervisorii inainte sa se vada dintisorul. Cand a inceput sa creasca in interiorul gingiei. cand a iesit era linistita de mult. In plus am observat ca cei de sus au iesit mult, mult mai greu decat cel de jos. Dar la ea au iesit primii sus, poate si de asta.
Las' ca-i trece si lui. Pupici
Eu la cum o vad pe duduia mea, cred ca asteptam un dintisor nou. Nr 4.In alta ordine de idei...mai in gluma mai in serios....as vrea sa o omor pe mama soacra.
Atat de tare imi pune nervii la incercare, ca mi-e frica ca o sa exlplodez intr-o zi si-i zic de toate.
Profita acum ca sunt singura zilele astea si ma freaca la maxim cu tot felul de prostii. Nici nu-i mai raspund la telefon.
Incerc sa fiu amabila, de felul meu sunt chiar si cu cei care nu merita, dar m-am super saturat.
Daca tot nu ne placem, ceea ce e evident, de ce trebuie sa ne prefacem atat. Ar fi normal sa ne dam buna ziua si atat.
Cred ca ar trebui sa-i zic asta.
Hai ca iar suna
Va pup
Alexandra

Mergi la inceput

Nu am raspuns, m-am uitat la pozele cu Yael.
Vai cat e de dulce !!!!
Ma duc sa o sun inapoi.
Alexandra si Isabelita linda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Sympa si Andreea fac bine.Ma viziteaza cand au si ele timp .Andreea este o frumoasa si este desteapta foc.Alvaro nu prea se intelege cu Andreea (bataie pe jucari) dar nu are incotro.Sympa mereu intreaba de voi si va saluta tot timpul.O sa se intoarca in CANADA.Pe forum nu mai scrie deocamdata ca nu are conectie buna la net.A mai intrat de la mine dar nu o lasa nici pe ea Andrea sa stea jos sa scrie.

Pentru glanda asta tiroida deocamdata sunt pe medicamente anti stress ca imi este frica sa incep cu tratamentul pentru tiroida.Dr. a spus ca poate avea niste efecte de super ingrasareasa ca deocamdata stau pe med de stress.de mers in Romania sper sa mergem de Paste.

Cand am vorbit cu Ellie ultima data a fost aici pe net. I-am trimis o gramada de emailuri dar nici un raspuns deocamdata. Sper sa fie bine .

Alvaro are dintele ciobit .Nu se vede dar este periculos la carie.

Pupici dragelor.
Merg ca sa trezit si urla deja ca magarusul.

Avem si ceva pozici noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Daca ne chemati la raport, iesim cu placere .

Noi suntem bine, Matei, la fel ca toti baieteii de pe aici, face numai prostioare , imi scoate calculatorul din priza, ma musca, imi insira jucariile in toata casa, mai nou a inceput sa imi rupa din carti, ocazie cu care a luat prima data 2 palme peste pampers . I-am suportat eu multe prostii, dar cartile pentru mine sunt sfinte si nu il las sa mi le rupa, trebuie sa mai aiba si el niste limite, i-am zis nu, nu, nu e voie, dar daca nu vrea sa asculte, am trecut la "represalii".

Yzzy, mamma mia ce v-ati mai peripetit prin Romania. Dar nu ati avut nici o cunostiinta pe la politie si pasapoarte ca sa rezolvati totul in timpul in care ati stat in Romania? Ca doar stii ca asa merge totul ... deocamdata. Relatarile persoanelor care merg in Romania dupa o absenta de cativa ani sunt atat de diferite! Unora le place, altora nu! Probabil depinde mult si de situatiile cu care te confrunti ... eu sunt tare curioasa cum o sa percepem noi prima intoarcere in tara, care sper sa fie la vara!
Si FELICITARI! pentru baietel! Stiu ca asta va doreati si la inceput v-a spus ca e fetita.

Ven, vezi ... ce ti-am zis ca nu esti ? Daca asta doriti ... doar stii cum se obtine rezultatul ... treceti la treaba!

Super Mami, lasa soacra ... nu merita sa te enervezi ... las-o in pace .. zi da, da .. cum vrea ea, si fa cum stii tu ... eu asa fac.

Fetelor, eu sunt racita iar , nu prea imi prieste mie Canada si frigul de aici, acuma am sinusurile prastie, dureri de cap, muci cu sange ... si tot din astea.
Si ca fapt divers, lui soacra-mea nu i-au dat viza sa vina in Canada , si sunt super nervoasa, eu trebuia sa incep serviciul din 1 februarie, se pare ca mai mult ca sigur o sa trebuiasca sa renunt si sa mai stau eu cu Matei acasa ...of,of,vai,vai, ce rau e sa nu ai nici un ajutor!

Cam atat for now ... mai vorbim ...

la bebelusi.

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Elena desi tot timpul ma uit la pozele voastre nu stiu cum de nu am vazut pana acum pozele cu operatia. Doamne , Elena, copilul vostru e intr-adevar o minune. Nu stiu cum de ati trecut prin asa ceva si ati ramas intregi. In general parintii dispera pt orice mizilic, un stranut, o tuse....
Eu il sunam pe pedi din ora in ora ca avea Isabel nasucul infundat. Mi-e si rusine acum.
Ce stiu sigur, e ca cineva acolo sus il iubeste tare.
Ma bucur din tot sufletul ca a iesit bine la controlul de un anisor.
Pupa-l pe nazdravan din partea mea.......l-ai pupat? Un pup maaare !
Carmen ce ciudat ca nu a primit viza, poate sa mai incerce? Poate reuseste in timp scurt?
Si mie mi-ar place sa ma ajute cineva din cand in cand, dar la noi nu se inghesuie nimeni. Fiecare are treaba lui, fiecare bunic creste cate un nepot; Isabel e extra, in timpul liber.
Da nu-i nimic, am eu grija de ea. Si inca foarte bine.Hai ca va pup si ne citim mai tarziu,
Alexandra si bebelina bulina

Mergi la inceput