Copilasi de oct-noi-dec 2003(49)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Hello !
Fetelor, sunt....absolut terminata. Nu mai stiu de cand n-am mai dormit o noapte intreaga. Se scoala monstrulica pe la 2, 3 si sta la joaca. Noaptea trecuta am culcat-o de la 2,30 pana pe la 3,30 de vreo 6 ori. Cum o pun in pat, doar apuc sa fac stanga-nprejur si deja e in picioare, agatata de marginea patului urland.
Ieri am zis...gata si am lasa-o sa planga. oricum, am observat ca nu plange, tipa doar. Dar atat de tare....
A plans/tipat vreo 25 min dupa care...liniste. ma duc la ea si adormise in picioare, agatata de pat. Tolanita mai bine zis pe marginea patutului. Mi s-a rupt sufletul, o pun frumos la nani, fac dreapta........oaaaaa, oaaaaaa.
In rest....nada de nada.
E super afara, dar nu prea am chef sa ies, tot de oboseala cred.
Hai ca acum vrea si ea sa citesca ce-ati mai scris voi, in concluzie trebuie sa plec.
Dar revin repede, repede
Pupici
Alexandra si Isabelitahttp://community.webshots.com/user/isabel_23
Zic bine, plec....urlete inca vreo 5 min...liniste. la fel dormea in picioare. O pun la nani si adoarme pana dim.
E prima data cand o las sa planga, dar nu mai stiam ce sa fac. cand se trezeste ca are ceva...inteleg. Se face bine si gata. Dar asa, se trezeste sa se joace, sta treaza cateva ore pe noapte, ziua...vai de saracul program (doarme pana la 10, seara pana la 20....).
Ma simt si eu rau, mi-e greata si ma doare capul. Cred ca de oboseala.
Sper sa intram in normal, ca nu e bine asa. Azi a plecat si tati....sa ma vezi singura non stop cu tipatoarea.

Mergi la inceput

Scuza, n-am idee ce s-a intamplat cu mesajul meu.
Partea cu nada de nada si cu pupicii - e la sfarsit.
Ce e dupa, e de fapt continuarea povestirii de noaptea trecuta.
M-a jumulit un pic domnisoara, asa ca....e vina ei
Promit sa o pedepsesc sever !!!
Hai ca va mai pup o data si pe bebei de cate doua ori
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Buna!

Multumim de complimente.

M-am uitat si eu la poze si copiii sunt niste scumpi.

Cred ca cei de la webshots ne-au sters pozele de la baita.A ramas doar una.

Mergi la inceput

Am citit. Mi s-a rupt sufletul, as fi vrut sa-i scriu ceva, dar sincer nu stiu ce.
Sper sa aiba o familie unita, care sa ii ajute si sa fie alaturi de ei.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Ven,Tonotil i-am dat si eu Juliei,5 zile,dar nu a facut diaree de la el.Poate ii iese vreun dintisor si de aia face,Fe stiam si eu ca constipa.

Super mamy de nu incerci sa o culci mai tirziu pe papusica,pe la 11,12 noaptea ca sa nu se mai trezeasca la 2?
Julia doarme cam de la 5-6 pina la 8 seara dar la 11 sau 11.30 se culca si doarme pina la 10 dimineata,rar de tot adoarme pe la 1 cind uit eu si mai beau seara putina cafea.

Am citit si eu despre Felis si bb ei!
Este groaznic prin ce trece saraca mamica,sa le dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa poata merge inainte!

Pupici si wk placut!

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Adriana, cat Tonotil i-ai dat tu Juliei? 1 flacon / zi, sau jumatate? Mersi!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Ven si Isabel a avut probleme cu burticul de la dintisori. Cateva zile...apa. Dupa, a trecut de la o zi la alta.
Fierul constipa.
Adriana eu as culca-o, dar se culca singura. De culcat se culca cand vrea ea, dar tot timpul cam la aceeasi ora. Nu stiu ce se intampla, ea in general nu a avut probleme cu somnul pana acum. Poate o trece.
Poate e din cauza ca i-am tot cantat eu in gluma "maimutica cu cercei joaca noaptea pan la trei si castiga 10 lei" Fetelor sunt singura si plictisita. Normal ca acum ca pot sa dorm bine merci...nu mi-e somn. Parca ma vad pe la 3 am butonand calculatorul.
Oricum va povestesc maine.
Noapte buna la toata lumea
Alexandra si isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

La noi ninge de nu se vede nici in cer nici in pamant. N-am iesit azi din casa decat la dat zapada asa ca Miruna a stat cu nasul lipit, alternativ, de geam si de televizor. Sper sa fie maine mai bine caci avem o petrecere de aniversare la care trebuie sa ajungem, si e la vreo 70km de zona unde locuim. Maia a cam dormitat caci s-a foit toata noaptea. Pentru mine, prevad o noapte lunga si alba si asta nu numai de la zapada.
pupici si sanatate,
Z si fetitele
http://community.webshots.com/user/lmureseanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Buna si bine v-am regasit.

Am avut o perioada foarte grea si din lipsa de timp nu am mai intrat pe Dc asa de des cum faceam inainte.

Alvaro a trecut cu bine de testul la 1 anisor la inima si multumesc lui Dumnezeu ca totul este bine.

Este un POZNAS si face numai nebunele.

Am avut timp sa mai citesc despre Markus al lui Ven ca este bolnavior si ii dorim multa sanatate.(am vazut si pozicile cu Rubeola, saracutul de el) pupici dulci si multa sanatate.
Este mare acum si incepe sa iti semene mai mult.

Vikinga bafta la examen si distractie placuta la BAL si Felicitari pentru tot ce urmeaza.

Eu sunt tot o grasa si sunt cu diagnostic "Glanda Tiroida" ...de la stres si dor de casa si de la glanda asta nebuna ma tot ingrasi.Sunt la dieta dar nu ma pot abtine ...eu macar o tot incerc pe dieta dar nu prea tine.
O sa merg la niste cursuri ceva ca altfel o sa ma urc pe pereti de ce senzati am cateodata.

Alvaro sta toata ziua calare pe mine si daca vinsa stau putin la calculator nu imi da pace deloc...intra sub masa si click stinge calculatorul sau de nu ma musca de picior.
Are 4 dinti jos , 4 dinti sus+ canini , 2 masele sus iesite bine si cam atat.Mananca bine dar noaptea tot pe LAPTE este si tot din biberon.Am incercat cu apa sau cu ceai si degeaba.

A cazut sapt trecuta si si-a spart lopata de sus .
Trebuie sa mergem cu el la dentist urgent ca toate probleme cardiatice pe viitor sunt provocate de la DANTURA.

Daca nu este una este alta si uite asa si cu noi.
va multumesc ac a-ti intrebat si de noi si ma bucur ca sunteti bine.

Ciuf, drum bun in Romania si multa sanatate.

Zeeva, ce bine cand aud ca ninge dar nici asa cum zici tude nu se vede nici in cer si nici in pamant.Ce bine de mine ca sunt la caldurica si ce bine de Sympa ca a fugit de iarna din CANADA si a venit la Florida.Acum cateva zile ploua afara si era cald iar ea ma suna si imi zice "Vai Elena ce frig este in Florida" ..hahaha A uitat de unde a plecat.
Sanatate si pupici la fetite.

carmen77 , l-am admirat pe Matei la galeria fotomodelelor si il pupam dulce.

Am mai citit ca suntteti care nu va venit menstruatia...chiar sunteti gravide? ihhihihi...si eu vreau Sanatate si tot ce va doriti.

sandrap, asa a facut si Alvaro cand au inceput sa ii iasa canini, pur si simplu a marait non stop de ma lesinase de dureri de spate ca vruia numai carat in brate.
Am vazut si pozele si ai o frumusete de fetita.
Pupici lui SANDRA.

Am citit si eu prin ce trece Felix ...imi pare nespus de rau dar totul va fi bine.Asa a vrut Dumnezeu.

Multa sanatate copilashilor si pupici.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Buna!

Supermami, si noi am trecut prin faza cu trezitul la ora 2-3 noaptea si cu chef de joaca.Eu cred ca a fost din cauza ca o pune-am la culcare pe la 22-22.30 si ea se culca inainte pe la 24.Pna la urma am renunta sa o mai culc la ora 22.De vreo 3 saptamani am inceput iar sa o pun la culcare la 22-22.30 si doarme pina dimineata,binenteles cu maraielile de rigoare.Sa iasa o data si canini sa putem dormi linistiti!

Ven ,cum e Markus?Mai are diaree?

Camen77 mai spune-ne ce face Matei frumuselu'

Elena,saracutul de Alvaro. Si-a spart tare dintele?
Ce mai face Sympa si Andreea?

Mergi la inceput