Copilasi de oct-noi-dec 2003(49)
Raspunsuri - Pagina 2
dpintilie spune:
M-am dus bou si am venit vaca
Adica nu se vede nimic, peretii uterului sunt grosi ca si cum ar trebui sa-mi vina ciclul. Dar tipa zicea ca si daca ar fi sarcina, nu s-ar vedea inca.
Adriana, faza ii ca la Andrei am fost dupa 4 zile si l-am vazut si eu . O fost super fain. Dar Andrei a fost conceput cam vreo saptamana dupa prima zi de ciclu, asa ca avea mai multe saptamani.
Oricum tipa o zis ca daca nu-mi vine un ciclu normal, sa ma intorc dupa 2 saptamani, cu aceasi chitanta.
Am aflat in schimb ca am pietre la fiere. Faina treaba. Asa ca daca ma trezesc cu niscai dureri prin zona, sa stiu de ce.
Sa trecem la altele.
Eu ii mai gatesc la Andrei papricas de pui(tocanitza de pui cu smantana, ca stiu ca papricas are diferite sensuri in diferite regiuni ale tarii). Ii place mult. Tanti ii mai face cate un pireu sau o mamaliga la el. Apoi ciorbe cu legume multe si carne de pui, cu taitei. Ii plac si astea de numa. Friptura(ma rog, mai mult fiarta) cu diferite garnituri.
alinkav spune:
Eu nu stiu cum a fost la voi fetelor, dar la mine s-a vazut foarte bine ca e sarcina(eco intravaginal)la 1,5 saptamani de intarziere. Am chiar si o pozica.
Cred ca ii ies maselute, ca plange intruna si musca(mesteca) totul.
Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
Ven spune:
Dana, deci nu te-ai mai rabdat si ai mers la ecograf....
Ai fost la dr. cu care ai nascut, sau asa, la un ecograf oarecare? Si ce treaba a avut aia cu fierea ta? S-a uitat la tot abdomenul?
Si io intru acuma la tot felul de idei, oare ce-oi avea de nu-mi vine, daca am ceva chist sau mai stiu eu ce? Of, ce ma enerveaza!!!
Azi imi fac iar test. Din pacate la eco numai sapt. viitoare pot merge, ca avem un deces in familie (unchiul lui Cristi, care era singur, numai pe noi ne avea, a murit saracul!) si pana luni suntem cam ocupati cu inmormantarea. Maine vine si soacra-mea cu sotul din Germania (Victor era fratele ei). Of, of, numai necazuri sa nu ai!
Alina,il intreb pe Cristi cu cat aduce el Varilix-ul la farmacie. Cand aflu ceva, iti zic.
Markus a mancat ieri si azi super-bine, mancaruri pe care puteam sa pun pariu pe 1 milion de $ ca nu le va consuma: spanac cu tagilatele si branza (Hipp) si azi peste de mare cu tagliatele si alte zarzavaturi si legume (tot Hipp). Si a mancat tot borcanul (250 g)! Imi venea sa rad de el cum il indopam, saracu', si nu zicea nimic! Doamne ajuta, tine-i bunele obiceiuri!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
dpintilie spune:
M-am dus la Interservisan, la cine s-a nimerit sa fie acolo. Medicul meu nu are azi program la cabinet si io la spital nu ma duc. Am platit pentru o ecografie abdominala si atunci m-a luat la purecat. Cu ocazia asta am aflat ce dimensiuni au uterul, ovarele mele, splina. A fost interesant.
M-am dus pentru ca am reusit sa-mi fac cumva o programare la un medic nutritionist si acupuncturist, greeu, cu pile. Si azi m-a sunat sa merg, iar eu nu stiu daca sunt insarcinata sau nu asa incat nu poate sa inceapa nici un tratament!!! Si mor de ciuda, ca sunt liste de asteptare. Mi-a dat termen pana marti sa-mi lamuresc problema ca sa putem incepe.
Ma bucur ca mananca bine Markus. Tot asa inainte!
sandrap spune:
Buna!
Carmen77 felicitari pt poza de pe prima pagina!
Supermami
De vreo 2 nopti a inceput iar sa se fitie si sa se maraie.Si a fost asa bine saptamana trecuta cand a dormit fara maraieli.....Din cate am reusit sa vad caninul de sus-stanga a spart un pic gingia.La ceilalti nu am apucat sa ma uit ca nu ma prea lasa....
Am pus poze in albumul decembrie2004-ianuarie2005.Sunt si poze de la baita.
carmen77 spune:
Ven, Dana, va tin pumnii sa nu fie cu ochi, daca nu sunteti pregatite acum. Cu toate ca parerea mea e ca nu sunteti gravi nici una, nici cealalta ... numai nervoase si stresate
Ana, ce mare si frumoasa e Sandra. Si ce fain ca puteti sa iesiti la sanius. Aici e plin de zapada, dar e prea frig ca sa iesi afara . Am iesit eu azi pana la un magazin aproape, si m-a durut pielea de pe fatza de frig! Asa ceva nu am mai patit. Dar avand in vedere ca sunt - 26 ... plus factorul vant .. care coboara temepratura pana la -35 ... nu te poti astepta la altceva. Cert e ca pe Matei la temperaturi din astea nu il scot afara!
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
mara03 spune:
buna seara fetele!
ana, am vazut pozele voastra. o adevarata artista va fi sandra ta! e o dulce. si-n baita ce bine se simte, parca s-a nascut in apa. mie mi-e frica sa-l las pe tudor in cada mare fara cerculetul ala de securitate, ca cine stie ce face si cum cade in apa. si asa de-abia il tin ca el vrea sa puna gura pe apa, s-o muste :).
dana, venera, va tin pumnii sa fie asa cum va doriti voi. daca creti bb sa fie bb (desi am inteles ca nu prea va surade ideea inca), daca nu, sa nu fie. si nici altceva mai grav!
venera, daca te pot ajuta cu ceva (mai spun o data) te rog sa nu ezitit sa ma suni. stau cu markus, iti fac cumparaturi, orice pot face numai sa-mi spui...
carmen, adriana, felicitari pentru puii de pe prima pagina!!!
fetele, ati vazut necazul mare al unei proaspete mamici de pe forum? teribil, atat de mult am plans si m-am intristat cand i-am citit povestea. suntem niste norocoase ca avem copii sanatosi!!! restul vin si trec... daca vreti sa citit mergeti la bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 .
ce mai stiti de onutza si puiul ei?
o noapte buna sa aveti cu totii!
am pus si noi cateva poze cu tudor printre vedete.
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!
carmen77 spune:
Am mai pus si noi cateva pozici cu poznele lui Matei .. mai nou face niste fetisoare ..., e un mare golan fiu-meu.
Matei
carmen77 spune:
Andreea, am intrat si am citit ... si mi s-a zbarlit parul pe mine. Ce bine ca avem copii sanatosi , ca restul se pot face toate ... da un necaz din asta e pentru totdeauna ... .
Matei
Ven spune:
Am vazut si eu niste poze.
Sandra e o lungana frumoasa si o "Activia" .... asa-i, Ana?
Matei e frumos, ca de obicei, si are niste geneeeeeeeeeeee, Doamne fereste!
Markus are diaree. Banuiesc ca e de la Fier (desi eu stiam ca (,)constipa, dar am mai auzit si alte pareri), sau de la Tonotil (niste flacoane cu un fel de vitamine-aminoacizi pe care i le pun in ceai), pe care il ia de 3 zile. E posibil, ce ziceti?
Va pupilim!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si