Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
FELIS spune:
Tot vreau sa zic si eu si tot uit: MAMICA LUI DAVID bine ai venit. Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.
IONELA-ROXANA ... e mana finului meu.
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
Dena spune:
Felis greu cu dormitul in patut si a mea la fel. O adorm eu sanatos si o pun in patutul ei. Pai in 10 minute maraie, parca o pun pe ace. Ziua nu se supara, doar noaptea. Vrea cu mama ei si pace! Desi se spune ca pana pe la 6 luni nu fac dependenta...
andreap maaaai ce minune de fetita! Acum vad si eu pozele de la botez. Sa ii fie de bine! Si i-ai pus si cercei si bratarica... ce mai! Domnisoara in toata regula!! Cu vaccinul ma repet: da-i fetei Tylenol sirop o ora inainte de vaccinare si scapi de plans, febra si poate si de vomitat. Nu te teme ca si daca plange nu o tine decat 3 minute. Nu doare, sperietura e mare.
ionela roxana ce sa mai spun? Ai niste pui!!! Numai buni de reclama pt articole de bebei... lasa ca-i trece lui tati urgent pofta de baieti cu asa mandrete de fete... tare frumoase mai sunt!!
Mai fetelor!!! e tare periculos pe aici ... pai eu si sotul am hotarat ca o sa avem numai un puisor... pai cand ii vad pe toti de aici , unul si unul , iar imi vine pofta de facut un bebe... ca uite ce repede cresc!! Ce ciuda imi e ca am fost asa de obosita si speriata in primele saptamani ca nu am apucat sa savurez din plin pe bebelina... aveam senzatia ca va ramane asa mai multa vreme...
Fetele bebitza mea a inceput de vreo 2-3 zile sa faca un kk mucios tare... e normal? Vorba lui roserb cu paranoia... pai de asta suntem mame, nu? sa ne facem griji din orice...
Altfel... deie Domnul o saptamana buna!!
ionela roxana spune:
AndreaP sa-ti traiasaca printesa; este o frumoasa; vaccinul o sa se termine OK., ai sa vezi; multi ptr. Maria, da la Emily
http://photos.yahoo.com/ionelarxn
ionela roxana spune:
Dena merci mult; Denisa este o frumoasa, sa va bucurati din plin din partea ei, ca si tote fetele de puii lor; toti bebeii sunt niste dulci, de-mi vine sa-i mananc;
Dena mult spor la al doilea bebe; este pacat sa nu-i faci o surioara sau un fratior, ptr. ca singura o sa fie trista, asa ca mult succes, si sa ne dai de veste, cand se va intampla minunea; si Emily face kka mucios; conteaza mult ceea ce mananci; multi pupici
http://photos.yahoo.com/ionelarxn
onitza spune:
ANREAP, super pozele de botez, sa va traiasca printesa, si ii urez "Bine ai venit in randul crestinilor!"
Abia astept sa il botez pe Paul, adica sambata asta!!
Sunt un pic ingrijorata dintr-un punct de vedere: fetelor care ati facut vaccinul la bebei, am si eu o intrebare:
miercuri ii facem si lui vaccinul, si sambata botezul...afecteaza cu ceva ca-l baga in apa la botez cu vaccinul abia facut? ma gandesc ca totusi trec trei zile..nu stiu, parca asa auzisem ca nu e bine sa-i faci baie dupa vaccin, dar cat timp? sper sa nu faca febra dupa vaccin sau sa aiba stare de neliniste...
Paul al meu e tare energic, daca il pun pe burta, ridica capul mereu si da intr-una din maini si picioare....ma topesc dupa el...
Acum il apuca plansul, de, e la el in patut!!!
Va pup!!!
Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
Dena spune:
ionela roxana ..."Denisa" este eu! Si nu mai is asa de frumoasa, caci vorba ceea "fost-ai lele cat ai fost!", da' de ghemotoaca mea ma bucur din plin ca preeeaaa s-a lasat asteptata
Cu al doilea... nu am unda verde de la sefu' ...inca
Deci asa! Conteaza ce mananc?? Dar oare ce ar trebui sa mananc ca sa iasa nemucios??
Dena spune:
onitza mie nu mi-a zis doctorul nimic... nici o interdictie dupa vaccin si de altfel nu a fost nimic asa de alarmant cu toate ca eu nu i-am dat Tylenolul inainte, ci dupa ... cam la 30 de min.
Nu a fost agitata, nu a facut febra... de plans a plans 2 minute pana am imbracat-o , in schimb a vomitat in jet si destul de mult. Ma avertizase doctorul sa nu ma sperii ca e normal. Dar de baie... n-a pomenit nimic si eu i-am facut baie in seara aceea.
Nu te ingrijora.
roserb spune:
Andreea, m-ai omorat cu Mariuca ta!E o papusica dolofana si frumoasa foc. Ne inscriem deja pe lista de pretendenti!
Felis, ce a crescut Mihaita, nici nu-mi vine sa cred cat s-a schimbat de la ultimele poze!
Onitza, dupa vaccin nu se face baie in seara respectiva , alta interdictie nu exista (decat sa nu se faca injectii intramuscular timp de 6 sapt dupa).
Noi suntem bine sanatosi, am stabilit restaurantul pt botez, mai trebuie sa hotaram biserica, dar mai e o gramada de timp pana pe 20 martie!
Azi am exersat cu Mihnea rostogoliri , adica il impingeam eu sa-l ajut si s-a distrat copios. Bianca facea si ea aceleasi miscari in partea cealalta a patului
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
andreap spune:
Dena,Onitza,Roxana,multumesc de aprecieri.Toti Bblusii sunt niste frumosi!
Onitza,sa aveti vreme buna la botez si sa fie cu noroc!Mie mi-a zis doar in seara aia sa nu-i fac baie.Asa ca de miercuri pana sambata....Ce stiu eu este ca trebuie sa fie perfect sanatos cand faci vaccinul.
Roxana,si ale tale sunt super dragalase!Au niste ochi negri..O sa-ti bata baietii la usa peste cativa ani......
Dena,dupa vaccin mi-a zis sa nu-i dau nimic 2 ore;dar dupa ii mai dau Tylenol?Sau numai daca face febra?
Felis,ma mai uit o data!Gata, la tati in brate avea ochii larg deschisi!
Mariuca este la a doua repriza de somn,a dormit 30 minute pe la 8.30,acum iar chiraia de somn si iar a adormit in brate.
Pupici la mamici si bbici,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
POZE BOTEZ http://community.webshots.com/user/andreap124
bumbacel spune:
Neatza...
Noi am avut o noapte foarte agitata. A plans pana la sase dimineata din cauza burticii. Si parca a vomat mai mult decat de obicei. Cred ca am sa sun pediatra.
Multumesc de lamuririle cu pudra, gata nu-i mai dau.
Noi vom face botezul tot prin martie, eu as fi vrut mai devreme dar tati are treaba multa pana la sfarsitul lunii februarie si nu se poate ocupa de organizare. Initial am vrut sa facem acasa, dar nu ma simt in stare sa organizez nimic si sunt si cam multi invitati pentru sufrageria mea . Fetele din Bucuresti imi puteti recomanda vr'un restaurant? Voi unde ati facut sau o sa faceti? Daca se poate si niste preturi...
Multumesc si sa avem o zi buna cu toatele
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dobrinescul/album?.dir=/7109&.src=ph