Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
Dena spune:
Buna duminica la toate!
bits serios??? Deja l-ati luat cu voi in cada?? Aaaa... gata! Ghemotoaca la apa! Sa vezi distractie!
andreap esti sigura ca nu s-a schimbat ceva in decor??? Temperatura apei e ok (nu-i prea calda sau prea rece)? Sau ma rog... altceva... E posibil sa fi ramas putin speriata de la botez daca nu i-a placut, de aceea fa-i baie cat mai des...
Dar care e treaba cu masajele?? De ce nu i-ar place? Daca nu i le mai faci chiar ca inainte si o strangi tu mai tare??
Mai urmareste o perioada reactiile ei. Ai dreptate nu e bine sa prinda ura pe apa. Eu am fost asa mica si tare mult m-am mai chinuit sa scap de fobia asta.
adrianna pai tu cu doi?? Cum sa nu te vaiti de laptic !
Glumesc desigur... in mod normal productia de lapte se ajusteaza dupa cerinta. Tusea ca tusea... ca daca e dupa alaptare face sens, dar de stranuturi chiar ca nu ai de ce sa te temi... e o binecuvantare a naturii ... modul lor de a-si... sterge nasucurile mici si dulci
Sanatate la toti puii si mamicile de pui!
FELIS spune:
Buna la toata lume... Asa in graba... Am pus poze noi facute aztazi. Sunt in albumul 23.01.04
Pt cele care se plang de iritatii la bbii si de bubite, f bun : TRIDERM.
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
bumbacel spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Am pus poze noi facute aztazi. Sunt in albumul 23.01.04
Felis ce frumoase sunt si ce mare a crescut Mihaita. Cel putin alea in care sta pe burtica ta m-au terminat.
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dobrinescul/album?.dir=/7109&.src=ph
monica-elizabet spune:
felis, poza nr 9 e delicioasa(cea in care mihaitza sta cu libutza scoasa afara)...a crescut si e asa de frumos, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Dena spune:
Felis da' mare s-a mai facut Mihaita!! Sa va traiasca puiul scump! Toate pozele sunt frumoase... mie aia in care e cu gurita deschisa la mami lui in brate imi place cel mai mult. Spune: "Mami papa! Sa cresc mare!"
FELIS spune:
Monica, Bumbacel, Dena, Miche... multumesc la toate pt aprecieri... Ma topesc de dragul lui. Imi vine sa-l mananc. De pupat il pup toata ziua.
Pozele noastre!
FELIS spune:
Ieri am fost ocupata mai toata ziua: de la 7 dimineata pana la ora 23 si bb meu m-a trezit mai des azi noapte. La ora 3.30 sa pape si apoi la 5 ca il durea burtica cred (auzeam niste "chestii" pe acolo) asa ca l-am luat sa doarma pe burta mea... La ora 7 dupa ce i-am dat sa pape, l-am pus in patutz: 2 min a stat. L-am luat iar pe burta mea si dupa 10 min l-am pus in pat la noi dar pe burta si doarme de atunci... ( de o ora). Ma duc si eu acum sa vad, poate mai reusesc sa dorm putin.
ANDREAP... am vazut pozele de la botez... Tare frumoasa bebelina si ce falcutze are. Cred ca i le pupi toata ziua... Are si bratara?...
Gata s-a trezit daca e la el in patutz!....
Pozele noastre!
andreap spune:
buna dimineata!Vad ca nu sunt singura trezita de la 7.....E si Felis cu mine!Dar stiu ca ai tupeu:auzi,sa doarma la el in patut!Cel mai bine e la mami in brate sau cu ea in pat,nu stii?Eu cand reusesc in timpul zilei sa o adorm,o tin in brate de frica sa nu se trezeasca.In pat la ea nu a mai dormit de cand avea 2 saptamani.Acum vad si eu pozele cu Mihai;ce par are!Si pare inaltut,spre deosebire de "piticuta"mea.Da'ce gura are!Ce nu-i convenea?Multumesc ptr.aprecieri!Si eu sunt topita dupa ea,desi uneori cand se crizeaza fara motiv o mai amenint ca o arunc pe geam!Apoi cand adoarme,zici ca-i ingeras.Si al tau dormea asa frumos la tati in brate!O sa vezi ca totul o sa fie bine.
Azi a venit mama de dimineata la mine si-mi face urzici fetelor!Abia astept sa mananc cu ochiuri!
maine mergem la vaccin,mi-e o frica sa nu o doara,sa nu faca febra,de,mama nebuna!Ce ma fac daca reactioneaza urat?
Dena,nimic nu s-a schimbat,nici macar camera in care-i fac baie.Eu raman la parerea ca s-a speriat la botez,ca am vazut acum cum a bagat-o in apa,de m-as fi speriat si eu om mare.Si cand i-a mai pus si apa pe fata,gata,s-a terminat!Iar la masaj o trag asa usor....Nu stiu ce are!Si aseara tot asa a plans,dar macar la masaj a tacut.Eu ii fac baie in fiecare seara.
O zi buna si o saptamana reusita,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
POZE BOTEZ http://community.webshots.com/user/andreap124
ionela roxana spune:
Felis sa va traiasca flacaul; s-a facut mare si este un dulce foc; pozele sunt; imi plac trei ipostaze: cea in care tinde sa vorbeasca cu tine, cea pe burtica ta si cea cu degetelele(mana aceea de adult este a tatalui nu?); sa va traiasca si sa fie sanatos
Fetelor merci; eu cred ca m-am ramolit nu numai ca fizic, dar in ultima vreme am observat ca si psihic, deh poate ca din cauza oboselii; mi-am adus aminte ca si Arisa la inceput dormea ffff. mult, mai bine spus in primele trei luni, ca apoi incetul cu incetul a devenit mica terorista; sper ca Emily sa fie ceva mai blanda
Monica si Emily a inceput sa scoata primele sunete din gurita acum cateva saptamani, vre-o doua- trei saptamani, si rade si spune acolo pe limba ei de-ti vine s-o mananci su alta; dar taaare ne-a fost surpriza sa vedem cum reactioneaza Arisa cand o aude; moare dupa ea, si-mi atrage atentia imediat"uite mami, Emily vorbeste!!!"; culmea faptului ca primul zambet si primele sunete i le-a adresat lui tata-su, care a ramas taaare uimit si mai sa-l podeasca lacrimile, caci el a fost fffff. demoralizat si socat la nasterea ei cand a aflat ca nu este baiat;
Bumbacelule nu-i mai da cu pudra, ptr. ca produce iritatie a pielii; eu si la Arisa si la Emily, folosesc numai uleiul de bebei, numai dupa baie, combinat cu un mic masaj; niciodat nu am avut probleme cu pielea;
Mamica lui David bine ai sosit printre noi, multa sanatate, iar puiul vostru sa va aduca numai bucurii; scuza-ma ca mi-am permis sa ma uit la profilul tau; daca nu ma insel esti cea mai tanara mamica dintre noi; felicitari ptr. puiutul tau si sa auzim numai de bine; apropo, ai grija cu laptele praf; parerea mea este ca nu trabui sa exagerezi pra mult cu laptele praf; ai maaaare gija ca laptele praf c-am ingrasa; cum spunea si Bits, vazi ca pe capacul cutiei scrie cat trebui sa-i dai la varsta pe care o are; laptele este dulce si bebeului ii place fff mult, si doreste si mai mult, si mai ales ca il bea din biberon, si ii vine usor; mi se pare c-am multisor ptr. 4 saptamani cat are David cele 140cc; scuza-ma daca mi-am permis sa-mi bag nasul; o spun poate ptr. ca am crescut la randul meu deja un pui cu lapte praf + tatica, iar cand ii dadeam biberon tindea sa-mi ceara si mai mult, dar ii dadeam numai cat scria pe cutie si numic mai mult, si cum mai crestea putin ii mai maream portia; eu i-am dat HAGUKUMI de la MORINAGA, pana la 9 luni, combinat su tatica pana la 6 luni, si de-acolo pana la 2ani jumate GUN-GUN de la WAKODO(nu-mi mai amintesc exact firma si cum se scrie, scuze); a mea copila cea mare nu mi-a baut pana la un an jumatate lapte normal sau apa; de la lapte se strica la stomac, iar de la apa fiarta si racita vomita; ne mai scaldam cu sucuri facut in casa si cu lapte de soia, care este febletea ei, si acum; multi si sanatate
Noi azi am fost in parc, la aer, trei doamne si NOI trei; Arisa s-a jucat la nisip, s-a dat in leagan, in tobocan, s-a plimbat cu bicicleta, iar Emily a dormit dusa timp de trei ore; cred ca ii placea taaaare mult, ptr. ca stateam undeva unde batea soarele, si era asa de bineeeeee, de-mi venea sa ma culc pa banca; acum sunt la ora de coafor, paote ajung
Fetelor ce baie cu spuma visa-ti voi; noi de cand am nascut-o pe Emily parca suntem teleghidati; slabe sperante la noi, poate numai dupa 12pm, dar asta insemnand ca a doua zi sotul sa nu mai mearga la munca, iar in wek. nici atat, caci Arisa parca ne face in ciuda, si sta numai treaza, parca ar fi drogata; sa nu ma; doresc relaxare placuta celor care au parte de asa placere
http://photos.yahoo.com/ionelarxn
FELIS spune:
ANDREAP... la tati in brate nu dormea... Acela e finul nostru. Am intrat si am mai denumit unele poze pt a se evita confuziile.
Imi pare rau ca nu am reusit sa-l pozez cand isi ridica capusorul.
Pozele noastre!