Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Am pus si noi POZE NOI, daca tot ne-am lansat la petit!

Andreea, numai lapte nu trebuie sa-i dai 2 ore dupa vaccin, medicamente impotriva febrei poti sa-i dai preventiv cand ajungi acasa (2,5 ml Eferalgan, ajuta si impotriva durerii).Bafta, si stai linistita, vaccinul de 2 luni e cel mai usor de trecut!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Onitza, ce concidenta.. noi ne-am maritat in aceeasi data (5 iunie, nu?) si ne botezam copilul tot pe 29 ianuarie. Ar trebui sa ne cunoastem, nu?
Alexutzu este foarte constipat saracutzul si nu-mi dau seama ce am mancat de i-am provocat asta. Nu a mai facut deloc de doua zile, el care facea de cel putin 4 ori pe zi. Am mancat miere si degeaba..
Si ma mai ingrijoreaza ca i s-a inrosit putzica de vreo saptamana si astazi a eliminat in pipi ceva rosiatic. O sa ma programez la pediatru sa vad ce ar putea fi. Am facut o adevarata lista cu lucruri pe care ar trebui sa le lamuresc cu pediatra:
- are palmele si talpile foarte umede;
- nu doarme de la 7 dimineata pana la 10 seara decat o ora cand il scot afara
- nu reusesc sa ii desfund ca lumea nasul, este foarte fornait desi ii bag ser fiziologic la greu si usuc mereu haine in camera lui deci este umed
- ce sa fac cu hidrocelul? sper sa nu ajung la cutit
- noaptea scote destul de des un sunet care imi ingheata mereu inima: ca si cum ar trage aer tare in piet, cu zgomot (ca un om care se ineaca si scoate de-odata capul deasupra apei).
Cam asta sper eu sa lamuresc.
Felis, ce dulce e Mihaita! Cred ca iti vine sa ii mananci guritza :-)
Bumbacel, eu fac botezul la Golden Blitz. Meniul e vreo 30 de EUR, deci nu e schiar ieftin dar acolo am facut si nunta si ne-am simtit foarte bine.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

DENA, ANDREAP, ROSERB, gata, nu ma mai ingrijorez..
DA' stiti ce emotii am?? abia astept sa=l botez...cred ca am mai spus de 10 ori asta!!! Iertare, dar, asa ma manifest eu cand astept cu nerabdare ceva!
BUMBACEL noi face botezul la un restaurant foarte aproape de blocul nostru, si foarte aproape si de biserica, cam la 200 de metri, dca iti vine sa crezi!! Se numeste restaurantul Cozia, asa la prima vedere nu e cine stie ce, dar in interior e frumos, il aranjeaza super la evenimente deosebite. La meniu te poti intelege, depinde ce comanzi, noi am reusit sa scoatem meniul la 500.000 de lei, cu bautura noastra. Eu zic ca am scos bine, pacat ca nu prea avem oameni, dar nu-i bai, ca botezul nu-l facem de castig, ci sa ne distram pentru bebe.
ROSERBITSO, sa-mi fie cu oerare ca intreb, dar de ce faci botezul in martie? mi se pare tarzior, adica nu e tarziu, scuze, dar...de ce totusi in martie? ca a fost bolnavior?
Offf, copilul asta nu mai are somn ziua, doarme in reprize de10 min...si voi patit la fel, sau numai mie imi vine sa-l pe Paul?

Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by Eliza5
[- ce sa fac cu hidrocelul? sper sa nu ajung la cutit

Eliza cu hidrocelul nu prea ai ce sa faci din cite stiu eu. Baiatul meu cel mare, Cristi, a avut si am observat la citeva zile dupa ce am ajuns acasa din maternitate. Am fost la control la chirurg si ne-a zis ca daca nu se rezolva de la sine pina la 1 an atunci il opereaza. Si nu s-a rezolvat asa ca la un an si 2 luni l-a operat. Operatia este foarte simpla din cite am inteles, problema este anestezia la copii asa de mici. La noi totul a decurs ok. Totusi, o operatie ramine o operatie, cu toate emotiile ei.
Bafta! Poate voi n-o sa ajungeti pina aici.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by roserb

Am pus si noi POZE NOI, daca tot ne-am lansat la petit!

Roserbito, superba poza 6 aia in care Bianca il tine pe bebe in brate. Ai niste copii tare reusiti.Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Eliza, nici eu nu reusesc intotdeauna sa-i desfund bine nasucul si e cam fornait uneori. Si parca si manutele le are umede cateodata. Sa ne spui si noua ce zice pediatra.
Multumesc pentru sugestiile de restaurant.

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dobrinescul/album?.dir=/7109&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Eliza5
- nu reusesc sa ii desfund ca lumea nasul, este foarte fornait desi ii bag ser fiziologic la greu si usuc mereu haine in camera lui deci este umed
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101

Exact de ce ziceam alaltaieri: sa mai povestiti de bbii vostri ca ma ajutati si in felul acesta. Asta e si problema lui Mihaita: este fornait noaptea spre dimineata, dar daca il pun la san nu mai e fornait. Desi am vase cu apa pe calorifer si ii scot mucisorii el tot fornait e. Dupa ce am aflat de sindrom am inceput sa cred ca e de la vreun organ afectat. Acum m-am mai linistit. Se mai intampla, deci sunt curioasa ce iti va spune dr. Sa ne zici si noua.

ROSERB... pe zi ce trece se face mai frumos Mihnea.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40946" target="_blank">Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (13)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput