Miresele anului 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumesc mult, fetelor, pentru sfaturi, cred ca o sa ma opresc la bleu sau piersica cum zicea Madalina.

I wish I were an angel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

multumesc mult, fetele...m-ati linistit..credeam ca numai mie imi suna ceasul biologic...anangel..cred ca la anul vom conversa amandoua pe forumul cu mamici..doamne ajuta!!!
ma bucur ca a avut succes listutza mea...si promit ca o voi actualiza si veti avea toate parte de noutati..
noapte buna acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana-paula spune:

Bibyrox, nu am cerut tiparul de cutiute, de marturii, ci pe cel de carduri pentru masa despre care ati vorbit in unele din primele "volume" ale Mireselor anului 2005( nu mai stiu, cred ca in 2,3 sau 4)Nu reusesc sa mai gasesc unde.Stiu ca nu incepusem sa scriu si eu si nu am putut sa vi-l cer atunci.Intelegi despre ce vorbesc?
Cum a fost impacarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by oana-paula

Bibyrox, nu am cerut tiparul de cutiute, de marturii, ci pe cel de carduri pentru masa despre care ati vorbit in unele din primele "volume" ale Mireselor anului 2005( nu mai stiu, cred ca in 2,3 sau 4)Nu reusesc sa mai gasesc unde.Stiu ca nu incepusem sa scriu si eu si nu am putut sa vi-l cer atunci.Intelegi despre ce vorbesc?
Cum a fost impacarea?

Buna Oana! Da... parca imi amintesc ceva ca discutasem odata dar eu nu am modelele... Dar daca vrei o sa fac eu ceva, sa vedem ce-mi bubuie mintea!
Impacarea???? Cum crezi ca a fost? Dulceeeee dulceeee !!!

Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy

Poze Revelion 2005
Creatiile mele

Mergi la inceput

MIRESELE 2005
Februarie
05.02 Andrei (frate Ankalaura) C-ta
Martie 1 miresica
05.03 Lua
Mai 3 miresici
14.05 Kmi26 YDa Club
21.05 Zam
28.05 Degetzel Crowne Plaza, Restaurantul Primavera
Iunie 17 miresici
04.06 Moiraine7 Hotel Caro
04,11.06 Lory04
04.06 Miezure Casa Armatei, Bucuresti
05.06 Roxygeo Rest.Polo (Floreasca);Biserica Domnita Balasa
11.06 Toma_lly Hotel Caro Bucuresti
11.06 Lavinia (prietena Ankalaura) Colonade
11.06 Kopilash Rest.Herastrau
11.06 Acina Rest.Herastrau
11.06 Before-after Restaurant Perla
12.06 Ioana Pisi Restaurant Aro Palace, Brasov.
18.06 Alexia28 Rest.Terasa Doamnei; Biserica Stavropoleus
18.06 Oanamadalina Biserica Elefterie
25.06 Alexuta81 Club Residence, Biserica Visarion
25.06 A_N_N_E
25.06 Pufishor Rest.Caraffa Iasi
25.06; 16.07 Leyla Clubul Diplomatilor (25.06); Tuzla (16.07)
26.06 Zozela
Iulie 14 miresici
02.07 Pupezica "Polo Club" Bucuresti
02.07 Alecsia Bacau
02.07 Andreea c Yda Club
02.07 Luminita100 Rest.Johan Strauss
02.07 Alecsa2004 Sibiu
09.07 Alehiam Rest.Cocosu' Rosu, Biserica din Politehnica
09.07 Ancasoare Rest."La provence"
16.07 Bibyrox Rest."Pizza&Pasta" Bucuresti
16.07 Ellamiss Bucuresti
16.07 Misi Restaurantul Picadilly Bucuresti
17.07 Olguttza Casa Universitarilor
23.07 Oana-Paula
30.07 Ioana07
30.07 Vmariejeane "Polo Club" Bucuresti
30.07 Blanca000(Nasa) Student Club
30.07 Codita Rest.Balbeck; Biserica Sf. Nicolae
August 6 miresici
20.08 Flafi Casa Alba Baneasa
20.08 Musca tzetze
20.08 Katle
20.08 R.Cata Buzau
20.08 Floricika Yacht Club; Man.Casin
20.08 Pisoi_turbat- Cununia civila; 24.06.2006 - Miresica
27.08 Creatza Mc'Monis Bucuresti
Septembrie 6 miresici
04.09 Niccostea
10.09 Pisu_miau Bis.Sf.Elefterie; Rest."A.Ro Club"
10.09 Roxy79ro Rest.Flora, Mamaia
10.09 Blonda Rest.Pizza&Pasta, Bucuresti
24.09 Ianuta Club A.Ro.
25.09 Deeapui Craiova
Octombrie 2 miresici
01.10 Lucia-Mihaela Rest."Taverna Romaneasca", Buc.
22.10 Anangel_lexi

Am pus din nou listuta pentru ca multe dintre voi nu o gaseati. Va rog sa ma anuntati pe PM daca aveti ceva de modificat!

Pupici la miresici

Roxxy

Poze Revelion 2005
Creatiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blonda spune:

@bibyrox - da, am semnat contract, am dat avans de 15% dupa negocieri aprige si dupa ce au vazut ca nu mai paream interesati(ne-au bagat si taxa pt chelneri....si cand au vazut ca nu venim sa semnam au inceput sa ne sune sa ne zica ca a fost o greseala...) si mai trebuie sa dau un avans in iunie parca.Tu ce ai stabilit cu ei?Eventual sa vorbim pe PM sa nu poluam topicul...sau poate mai intereseaza si pe altii....Eu am maxim 80 de invitati si nu gaseam ceva cu un ring de dans suficient de mare (toti invitatii sunt tineri si sigur vor fi aproape toata noapte la dans) si restaurantul asta mi s-a parut perfect.
@miezure - noi am rezervat deja biserica.Nu trebuie sa dai avans, nici macar nu iti trece numele (trece doar "nunta" si ora intr-o agenda.Trebuie sa il cauti pe parintele Nectarie si il gasesti cel mai sigur duminica dupa slujba (in jur de 12-12.30).Eu zic sa te duci acum ca sa fii sigura.De asemeni au cor si costa 1 milion dar pentru slujba propriu zisa cica da nasul cat vrea el.

Mergi la inceput

Blonda si la noi aceleasi conditii ca la voi. oricum taxa pt.chelneri e cam peste tot! trebuie sa le dai ceva si lor... asta e!
Unde e biserica asta??? Pare interesant... si noi duminica o sa mergem pe la biserici si ne gandeam ca prima oprire cea din Parcul IOR, vis-a-vis de magazinul Titan.

Pupici

Roxxy

Poze Revelion 2005
Creatiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Salutare, fetele cochetele!
Are idee vreuna dintre voi daca la Manastirea Radu Voda se oficiaza cununii duminica? si intreb asta pentru ca, la Darvari, fiind tot manastire, nu cununa decat sambata.... Oricum, acum intreb asa, din pura curiozitate, caci nu renunt la Biserica Icoanei, care e absolut superba!!!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Miresici scumpici, azi am muncit! Am fost creativa si am realizat cateva modele de carduri pentru masa cat si o surpriza pentru voi. Este o cutiuta pe care o puteti folosi ca "marturie", foarte usor de realizat. Toate acestea le puteti vedea aici:
Pentru miresicile mele

Sper sa va placa si astept pareri pro si contra!

Pupici

Roxxy

Creatiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi26 spune:

Buna tuturor

Sunt noua in cadrul forumului si chiar este prima oara cand postez in vreun forum.... Dar discutiile voastre sunt atat de interesante incat nu ma pot abtine

Asadar ... voi fi si eu "miresica" anul acesta (2005) pe 14 mai.

Pana acum nu am rezolvat decat restaurantul ... avansul a fost de 10 milioane la YDa Club. Si nasii - vechi prieteni de-ai lui.

Saptamana viitoare vrem sa umblam pentru biserica. Odata ce terminam cu astea putin cate putin putem face si celelalte maruntisuri. Nu vrem sa ramanem pe ultima suta de metri, dar nici sa le facem cu naispe luni inainte.

Mergi la inceput