Mamici de iulie-august 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
lulu75 spune:
Am vorbit in seara asta cu un preot care mi-a spus ca voia Bunului Dumnezeu nu poate fi schimbata. Oricate probleme mi-as face eu, doar EL stie care e planul pentru copilasul nostru. Maine dimineata merg la biserica sa imi faca o slujba.
Acum sunt mai linistita. Orice s-ar intampla nu mai vreau sa-i fac eu rau lui BB, mai ales ca a inceput sa ma faca burticoasa. Il iubesc tare mult si de aceea mi-a fost teama pt el.
Va pup si multumesc pentru incurajari.
Luminita 10 saptamani
http://photos.yahoo.com/lumylorv
anis spune:
Ce fac burticile?
Sunteti bine ? Hai la raport!!
Noi suntem ok...ne e somn mai mereu..si de cateva zile am trecut pe mancat pepene...tot fructe asta e
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Monica-Elena te-ai intors? Hai ca imi e dor de tine fata draga!!!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Irda spune:
Salutare fetele!
Si noi la raport Anis . Suntem bine.....cam stresati la serviciu, dar dac-o tine tot asa nu ma mai vad la culoare! Am avut o saptamana crunta, cu nervi stres si intepaturile de rigoare din partea lui bebe. Sper sa se indrepte situatia ca altfel stau eu acasica cuminte, vreu un copil sanatos nu unul stresat!
In rest totul e ok, am fost la eco vineri si bebe are 2,8 centimetri la 10 saptamani si 5 zile....mie mi s-a parut cam micut (vazusem pe-aici pe undeva un tabel cu saptamani-lungime si greutate), dar avand in vedere ca si eu sunt micuta (1,53-42kg) poate e explicabil!
Pe marti aveam 43,5 kg......azi m-am cantarit si am ajuns din nou la 42! O fi bine...nu? Habar n-am! Teoretic pana acum cred ca ar fi trebuit sa pun macar 1 kg, azi incheiem 11 saptamani!
Laiuonsa-ti dea Domnul putere sa mergi mai departe si o sa vezi ca visul de a avea un bebe o sa devina realitate!
Lulu75ai incredere in Dumnezeu si totul o sa fie bine,nu stresa bebele cu nelinisti de-astea!
Sanatate mmmulta burticilor si bebicilor din dotare!
11 saptamani incheiate!
Irda
andre_ea spune:
Buna dimineata!
Vineri a fost zi mare. L-am vazut pe bebe. Are 6.5cm la 12 saptamani si 5 zile. Si e baietel!!!!!!!!!!
Eu as fi dorit fetita, dar in doua zile m-am obisnuit cu ideea si acum nu as vrea altceva.
Ne arata doctorita ochisorii, mandibula si eu ma uitam: "unde, unde?". In schimb i-a marit mult inimioara si am vazut-o cum batea. Pana si doctorita s-a mirat ce bine se vede pentru varsta lui.
Dis-de-dimineata a venit o colega cu o veste proasta, care m-a speriat: o cunostinta a ei a nascut vineri un copil cu sindrom Down.
Care sunt testele care pot depista acest sindrom si cand se fac?
Eu am facut ecografia la Centrul Medical Unirea, a costat 1.900.000 si au fost de fapt doua: una abdominala si una transvaginala. Este acest tip de ecografie cea care depisteaza sindromul Down?
Andy
mika1 spune:
quote:
Originally posted by filofteia
Am pierdut sarcina!
Nu vreau decat sa fiu stearsa de pe lista...
o Doamne!!! Imi pare ffff rau...iti doresc curaj si putere in continuare!
O sa reusesti!
BB23 spune:
Buna ziua burtici!
Mika, nu dispera..va fi bine, cu speranta si credinta in D-zeu..
Lulu, din experienta proprie iti spun..fereste-te de necazuri, nu ti le face cu mana ta.ai grija cat poti...
Mai bburtici, oare numai mie imi este asa somn??as dormi toata ziua...dar as si manca...
OI saptamana minunata va doresc si astept noutati despre voi...
V-am pupat dulce burtici cu bebici...
bebe 15 sapt.
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
mitub spune:
Bun venit noilor burtici si o lacrima pentru cele care ne-au parasit!
Nu disperati, fetelor, va veni vremea implinirii visului vostru!
Fetelor, eu parca sunt tot mai pofticioasa! Stau la rand chestiile pe care vreau sa le mananc, printre care tort de ciocolata si ciorba de burta. Azi mi-am luat morcovi (super buni!)si mere (pe care le mananc cu aceeasi placere crude, compot sau placinta), iar de cateva zile mananc zilnic Delicios de la Danone.
Iar pe 7 februarie merg din nou la control...
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2
mika1 spune:
quote:
Originally posted by BB23
Buna ziua burtici!
Mika, nu dispera..va fi bine, cu speranta si credinta in D-zeu..
...
Nu eu am pierdut sarcina, ci filofteia, din pacate, pe ea trebuie sa o incurajam.