Mamici de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnet spune:

buna fetelor! Ma bucur nespus ca sunt pe lista voastra. Completati va rog U.M. 13.11.2005
Sa auzim numai de bine!
Va multumesc!
Ginnet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnet spune:

buna fetelor! Ma bucur nespus ca sunt pe lista voastra. Completati va rog U.M. 13.11.2005
Sa auzim numai de bine!
Va multumesc!
Ginnet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Salut, Cezara08!
Am vazut pe site ca si tu mergi la dr. Badiu. Eu il vizitez martea sau joia la Municipal.
Mie mi-a fost recomandat de o colega care a nascut cu el acum 4 ani, iar mai apoi a necesitat o interventie chirurgicala pentru un chist vaginal. S-a purtat foarte frumos cu ea si acum e bine.
In rest, o asistenta din municipal mi l-a recomandat calduros, si oricum am remarcat ca are mult mai multe paciente decat ceilalti medici din municipal, deci e foarte cautat.
Tu ce ai mai aflat despre el?

Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

scuze pentru greseala de mai sus..astazi am cam multa treaba pe la serviciul asta, unde nu fac mai nimic...
dar cel mai potrivit pentru mine ar fi...graba strica treaba...m-am cam grabit....iertare va rog...desi, recunosc, am vazut ca nu era vb de tine...
pupici multi...

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut fetelor frumoaselor,

Ce mai faceti? sper ca ati avut un weekend frumos.

Tocmai vorbeam cu o prietena de aportul de calciu in perioada asta 14 - 20 saptamani. Cine ia calciu, si cat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Buna fetele!
Hop si eu la raport!
Dar intapt fetele care au plecat.
Eu am fost la urgenta martea trecuta,m-a durut f.tare burta noaptea si osul pubian tare-tare si m-am speriat.Mi-au facut analize,masurat bb care are 16,5cm,eco(s-au uitat sa vada daca am chisturi,nu am,l-am vazut pe bb vreo 20 min pe toate partile,un scumpic,ii batea inimoara lui mica,scumpi,mi-a facut cu manutele si am o poza a lui din profil cu manuta in sus).Am fost si azi la control,dat proba urina si nu avem nimic,ascultat bb cu stetoscop doppler-ma topesc cand il aud.Suntem bine,sanatosi.Mi-am uitat in dosar si am mai mult de 15ui/ml la rubeola.Mi-au zis ca e ok ,ca am vaccinul inca activ si nu ma imbolnavesc daca intru in contact cu o pers bolnava .Voi ce stiti ca uneori astia de aici sunt cam ametiti?
Monicutz,dupa sapt a 12 bb ia din rezervele noastre de calciu,fe,etc si trebuie sa bem un kg lapte/zi sau contravaloarea altor produse lactate(in total 1150 mg ca/zi-eu daca nu pot manca/bea atat pe zi adaug diferenta de Calciu capsule).
Am intrat in sapt a 17 sambata trecuta(nu avem inca burtica-mica) si il astept pe micut sa miste.Cum se simte atunci cand se misca,am simtit ca si cand as avea stomacul plin cu apa si se misca ceva acolo/bb?.Si acum simt.Ca nu era aceasi senzatie ca atunci cand ai baut multa apa si nici in acelasi loc.
Va pup pe toate si sper sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Dragele mele,

Pe mine de vreo 2 zile ma cam doare burtica destul de tare in partea dreapta. Inainte aceste dureri apareau seara de obicei, dupa o zi plina, acum vad ca incep de dimineatza si nu cedeaza. O fi ceva de rau??? Sau chiar asha de tare creste bebe zilele astea? Ma tot gandesc daca o fi cazul sa iau No-spa.
Oricum, daca nu trece, maine dimineatza dau o fuga la dr.

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'Neata fetele....
Bun venit noilor gravidutze!!!
Asa mai merge...da-ti raportul..ca nu mai tine..slaba miscare la scris avem...

Noi suntem bine, peste 2 zile mergem la dr, de abia astept sa-l vad,sau sa o vad pe micutz(a).

Aaaaa...aseara mi-a facut o prietena faza cu sarea....care se pune in cap..din ce stiu eu, dar nu stiu sigur trebuie sa duci mana la barbie pt fata,la nas pt baiat...Corect??? Eeeei bine eu ..m-am scarpinat in capAsta cum e??ca nu e nici asa..nici asa.

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata burtici!

Imi pare foarte rau pentru cele care ati pierdutu sarcina, va doresc din suflet sa va intareasca Dumnezeu si sa va dea putere sa mergeti mai departe!

Eu ma simt bine, parca nu mai sunt asa obosita ca pana acuma, nu mai trebuie sa dorm la pranz . De luat in greutate ma laud ca arata cantarul cu un kg mai mult ... Cateodata ma mai doare mijlocul si asa simt o durere prin partea de jos, care nu ma tine mult, cateva secunde....
Mananc in continuare fructe (portocale, clementine si banane), beau 3 pahare de lapte pe zi, un ou, piure de cartofi...
Ieri am facut o conopida pane cu mujdei de usturoi, durere!!! ff buna, am mancat jumatate de platou

Burta parca a inceput sa se umfle, cel putin fermoarul la pantaloni nu il mai pot trage , blugii nu ii mai port de muuult...
Pieptul e marit si dureros, dar nu mereu, mai mult o tensine constanta...

Hai ca m-am insirat cat pt trei mesaje.
Va doresc multa sanatate si sa auzim numai vesti bune,
Katink 12 sapt + 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Am vrut sa trimit un mesaj si la "Ati simtit vreo miscare",dar vad ca pe fata o trimiteti tot aici.Si eu v-am intrebat mai sus de cum se simte si am scris cam ce simt eu.Si vroiam sa-mi raspunda cineva,ca sunt asa de curioasa!Fetele care nu mai sunt la prima sarcina,please...
Multumesc,

17s

Mergi la inceput